- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.741
Kendi yazdığıma yorum yapıyorum ama çok güldümBen şuan kavurdugum helva ile çay keyfi yapıyorum saat 12 yıl gecmis farkında değilim
Benimde biraz karışıklık oldu valla sen beni dembures ile karistirdon sanırsamEsra kim kizlar esrayi neyzenezo sanmam pekinickinizi yazin diyorum demi ben size
Orasida doğruGeceye hal mi kalıyor sanki
Bugun gece uykusuna zorla yatırdım. Meyve yıyorumOrasida doğruşimdi yattım tam uyurum benimki uyanır emmeye kesin
Pazara gitBuyuk kıza corap bakayım dedım
Bi corap 25 ₺ len
Afiyet olsunBugun gece uykusuna zorla yatırdım. Meyve yıyorum
Bırazdan yataga alıcam ve gecıcem yanına.
Uykum gelır zaten yataga gecınce
Kac yasinda ill cocuk benimki 2 yasinda ve evde terör estiriyor sendromunu yedigimİkinci çocuk olduktan sonra ilk çocuğun daha zor olmasına ne demeli
Kızz sen bana sor intagramdan kız burdan benim dermiEsra kim kizlar esrayi neyzenezo sanmam pekinickinizi yazin diyorum demi ben size
Hunharca çorap almışım ben geçen sene şubat indirimindenBuyuk kıza corap bakayım dedım
Bi corap 25 ₺ len
Esım başka yerde yatıyorAfiyet olsunyanında nasıl yatırıyorsun, yatak mi büyük eşinimi bir yere gonderiyorsun
KazıklanmışımOoo baya oahalıymış ooo 40 tane var bide az
Bu 70 tane
Ben habire bakıyorum indirm oldukça söylerimKazıklanmışım
Evet stok yapayım bende bariBen habire bakıyorum indirm oldukça söylerim
Her gün, bugün farklı olacak diyorum. Her hafta bu hafta düzenimi oturtup hiç bozulmayacak sistemle ilerleyeceğiz diyorum, sonra ufaklık bir gaz sancısı yaşıyor kıvranıyor, kızım kendini yerlere atıp anne hani benimle oyun oynayacaktır diyor eşim ve ben sakinleştirmeye çalışırken birbirimize tam girecek gibi oluyoruz falan Bi osuruk sesi.... Bir mutluluk... derin bir sessizlik çöküyor sonra diyorum Sevil hayat kısa anın tadını çıkar ve sal gitsinBebek dogduktan sonra feleği şaşanlar.
Nerdesınız len ?niye girmiyorsunuz
Yoğurtlu bir kür vardı onu deneyeceğim, ile yararsa söylerimMecbur yiyoz sonra telafi ederiz hep birden göbek diyetleri yaparız güzel bir ana topluluğu olmaya başladık
Tek sebep bez gözüyle bakıyor doktorlar canım. Yapar yapmaz alamıyoruz bazen, üreme yapabiliyormuş. Kızlarda oran daha yüksek demişti doktorumuz, biz hastanedeyken bş miktar bizde de çıktı hatta yatarken antibiyotik aldık. Kahrolmultum, pamukla suyla temizliyorum sık sık bezini alıyorum gece bile değiştiriyorum falan demiştim, oda bez de üreyebilir bu çok normal kendini suçlama demiştiŞimdi uyuyor canım sürekli burnundan sümük akıyor hapşırdıkça kendi çıktı. İzotonik aldım dedim. Doktor onu kabul etmedi. 2 tane yazıp verdi onlardan birini aldım. Boğaz kültürü ve bez verdik kakası baya yeşildi bugün. Sonuçlar çıkmış demin eşim gitti. Kakasında mikrop varmış.Neden oldu anlayamadık. Rota olmuştu 3 gün önce olmuştu. Eşim sağ olsun neden olabiliri sormamış. Şimdi kendisi banyo yaparken yuttuğu sulardan olabilir mi diye düşünüyor. Probiyotik vermiş doktor (forbiome) bir de antibiyotik vermiş (zimaks) bakalım ne olacak.
2. En zor 3. En kolay diyolarOlabiliryani bilmiyrm söyledigine göre cocuk seviyirlar eşi yardimci oluyor maddi durumlari da iyi. Haliyle doguruyir kadin
Evet havalar psikolojiyi doğrudan etkiliyor. Bir de uzun süre evde olmak eskisi kadar gezip tozamayınca tabiMevsimsel olabilir. Cok saçma bı hava vardı bugün burada. Benim de içim daraldı ama evde saracak kocam yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?