Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben şuan kavurdugum helva ile çay keyfi yapıyorum saat 12 yıl gecmis farkında değilim
Kendi yazdığıma yorum yapıyorum ama çok güldüm 12 yıl geçmiş diye yazmışım hep klavyeden zaten bugün sanki 24 saat değil de bir yıl gibi geldi bana ne kadar çok dolu geçti en sonunda bebeği yıkadım kendim yıkandım şu an yatağa geçeceğim helvamı çayımı yedim içtim şiştim gerçekten pertim çıktı

Bebek dogduktan sonra feleği şaşanlar.
Nerdesınız len ?niye girmiyorsunuz
Her gün, bugün farklı olacak diyorum. Her hafta bu hafta düzenimi oturtup hiç bozulmayacak sistemle ilerleyeceğiz diyorum, sonra ufaklık bir gaz sancısı yaşıyor kıvranıyor, kızım kendini yerlere atıp anne hani benimle oyun oynayacaktır diyor eşim ve ben sakinleştirmeye çalışırken birbirimize tam girecek gibi oluyoruz falan Bi osuruk sesi.... Bir mutluluk... derin bir sessizlik çöküyor sonra diyorum Sevil hayat kısa anın tadını çıkar ve sal gitsin
Mecbur yiyoz sonra telafi ederiz hep birden göbek diyetleri yaparız güzel bir ana topluluğu olmaya başladık
Yoğurtlu bir kür vardı onu deneyeceğim, ile yararsa söylerim sütü de etkilemez hem

Tek sebep bez gözüyle bakıyor doktorlar canım. Yapar yapmaz alamıyoruz bazen, üreme yapabiliyormuş. Kızlarda oran daha yüksek demişti doktorumuz, biz hastanedeyken bş miktar bizde de çıktı hatta yatarken antibiyotik aldık. Kahrolmultum, pamukla suyla temizliyorum sık sık bezini alıyorum gece bile değiştiriyorum falan demiştim, oda bez de üreyebilir bu çok normal kendini suçlama demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…