Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi ya bizim doktorumuz biraz ketumdur çok açıklama yapmaz. Eşim gitmişti sonuç gostwrmek için. O da çok sormamis sağolsun. Ben de hemen değiştiriyorum bezi ama oldu işte. Olacağı varmış ama yavrum mahvoldu. Burnu en çok zorladı. Sürekli burnu doluyor. Karnında da ağrı vardir elimle bile icerdeki hareketliliği hisseditorum. O zaman sizde olan rota değil ve mikrop kendi uredi diyorsun. Öyle mi ki bizim ki de acaba. kakası da yemyeşil bizimkinin nette baktım biraz rotada yesil oluyormuş. Hep yeşil dünden beri bu kadar on süt almis olamaz.

İğne olarak antibiyotik tedavisi oldu, yeşil olmamıştı bizim ama zor düştü. Hastanede yatıyoduk zaten ondan iğne zor olmadı bizimiçin ama ilaç içirenrzsen iğne düşünebilirsiniz. Zordur tabi kıyamam

Burnu başka bir sebepten akıyodur, bol bol serum fizyolojik yap bence. Kızım krelten hasta oldu, o zaman Aslana da geçti günde 8 kez yaptım 2 güne geçti

Bunu demeyeydin iyiydi
Dedim valla hemde çok zor belki kızımda küçük diye zor bilmiyorum ama zor kızım 3 yaşına girecek o kadar sessiz,naif bir kizdi ki anlatamam o çocuk gitti bebeği bir türlü kabullenemeyen bir çocuk geldi kaç kez doktora götürdük hep dediği şey dikkatini dağıtın alışma süresi 6 ay sabırlı olun çok şükür ikincisi sessiz sakin de ilkiyle ilgilenmekten ona çok vakit bulamıyorum zaten

Kac yasinda ill cocuk benimki 2 yasinda ve evde terör estiriyor sendromunu yedigim
Benim ikincisi ablanın gazabından korktuğu için atak matak geçirmiyor garibim birden bir bağırıyor ve diyor ki annniii babikk kokktuu bebeğimde gözlerini kocaman yapıyor birde ağzını açıyor güleyim mi ağlayayım mi kestiremiyorum kizimda her gün yeni bir sendrom çıkıyor ona ben yetişemiyorum ergenliğe kadar bitmez bu sendromlar

Hanımlar selam, doktorumuz yarın getirin merhaba rotavirus aşısını yapalım dedi. Aşıyı kendi temin ediyormuş. Bu aşıyı ben hiç araştırmadım, hoş araştırsamda İnternet bilgi kirliliği sadece. Sizin doktorlarınız tavsiye etti mi? Ve bebişlerinizde yan etkisi oldu mu?

Hangi lamba ekte yok

Evet sen e bebeksin kendine gel diyesim caf

Yoğurt zencefil zerdeçal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…