- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.761
Bunu demeyeydin iyiydiİkinci çocuk olduktan sonra ilk çocuğun daha zor olmasına ne demeli
Hadi ya bizim doktorumuz biraz ketumdurTek sebep bez gözüyle bakıyor doktorlar canım. Yapar yapmaz alamıyoruz bazen, üreme yapabiliyormuş. Kızlarda oran daha yüksek demişti doktorumuz, biz hastanedeyken bş miktar bizde de çıktı hatta yatarken antibiyotik aldık. Kahrolmultum, pamukla suyla temizliyorum sık sık bezini alıyorum gece bile değiştiriyorum falan demiştim, oda bez de üreyebilir bu çok normal kendini suçlama demişti
Antebies organik ya, ondan öyle yumuşacıkİnstagramı boşverinde bana şundan bulun yada sizde varmı
İğne olarak antibiyotik tedavisi oldu, yeşil olmamıştı bizim ama zor düştü. Hastanede yatıyoduk zaten ondan iğne zor olmadı bizimiçin ama ilaç içirenrzsen iğne düşünebilirsiniz. Zordur tabi kıyamamHadi ya bizim doktorumuz biraz ketumdurçok açıklama yapmaz. Eşim gitmişti sonuç gostwrmek için. O da çok sormamis sağolsun. Ben de hemen değiştiriyorum bezi ama oldu işte. Olacağı varmış ama yavrum mahvoldu. Burnu en çok zorladı. Sürekli burnu doluyor. Karnında da ağrı vardir elimle bile icerdeki hareketliliği hisseditorum. O zaman sizde olan rota değil ve mikrop kendi uredi diyorsun. Öyle mi ki bizim ki de acaba. kakası da yemyeşil bizimkinin nette baktım biraz rotada yesil oluyormuş. Hep yeşil dünden beri bu kadar on süt almis olamaz.
Ayyy bak bilen bi senssinnn valla, e bebeğe gidip sorup alıcam cidden harikaaAntebies organik ya, ondan öyle yumuşacıkbende yazlık modelleri vardı, e-bebekten almıştım
Ben de adet olmadım ve 3-4 gündür yemeklerden sonra midem bulanıyor. Hatta korkarak test mi yapsam acaba falan dedimKızlar miğde bulantısı yaşayan var mı? Hala adet olmadım, onun mu etkisi acaba
Dedim valla hemde çok zor belki kızımda küçük diye zor bilmiyorum ama zorBunu demeyeydin iyiydi
Benimde 2.5 yaşında kız çocuğu bizde de öyle resmen terör estiriyorKac yasinda ill cocuk benimki 2 yasinda ve evde terör estiriyor sendromunu yedigim
Benim ikincisi ablanın gazabından korktuğu için atak matak geçirmiyor garibimKac yasinda ill cocuk benimki 2 yasinda ve evde terör estiriyor sendromunu yedigim
Benimde iki çocuktan sonra sinirler perte çıktıNe güzell
Ben hakliysam.bile hakli oldugum icin aglarim
Hangi lamba ekte yokEşim su lambayi aldi. Prize takinca ve karanlik olunca yaniyor. Dügme vs yok. Mesela prizde takili durursa hava karardı mi sensörü var otomatik yanıyor. Ama ben prizden sabah cekiyorum gece takili duruyor. Cok asırı aydınlık degil ama baya loş oluyor onu soyleyim. Bunu almadan once ben de telefonla halletmeye calisiyordum. Telefonu ters cevirip koyuyordum tavana dogru ışık vurunca her yeri güzel aydinlatiyor. Ama onla ugrasmak zor geldi bu lamba daha rahat ama o ışıkta gece gece kaka işi de zor haklsn
Evet canım bence deEn son Beni ekleyen sen değilmiydinsensen ortak arkadaş yok ya oyuzden düşünmemişlerdir
Evet sen e bebeksin kendine gel diyesim cafKızlar o değilde e bebek çok uçurmamışmı fiyatları yani gecen sene hamileyken iyiki biraz stoklamısım ay ay yoksa bu sene alınmazmıs bişey yani 200-300 tl ye koca poşet doldurmuşluğum var yazlık kıslık bu nedir ya bir tulum 200 tl olmus sadece yazık sansız bebelerimize üzülüyorum
Yaw siz zaten nasıl buluyonuz ki burda ipucu olan tek şey yonca başka nasıl ipucu var kiHe ya seni bulamadım ben
Evet canım sen isim vermişsin yoksa ben millet nasıl birbirini bulıyo anlamadımSen beni bulmuşsun
Yoğurt zencefil zerdeçal mıHer gün, bugün farklı olacak diyorum. Her hafta bu hafta düzenimi oturtup hiç bozulmayacak sistemle ilerleyeceğiz diyorum, sonra ufaklık bir gaz sancısı yaşıyor kıvranıyor, kızım kendini yerlere atıp anne hani benimle oyun oynayacaktır diyor eşim ve ben sakinleştirmeye çalışırken birbirimize tam girecek gibi oluyoruz falan Bi osuruk sesi.... Bir mutluluk... derin bir sessizlik çöküyor sonra diyorum Sevil hayat kısa anın tadını çıkar ve sal gitsin
Yoğurtlu bir kür vardı onu deneyeceğim, ile yararsa söylerimsütü de etkilemez hem
Senin de bu meyve aşkın bitmediBugun gece uykusuna zorla yatırdım. Meyve yıyorum
Bırazdan yataga alıcam ve gecıcem yanına.
Uykum gelır zaten yataga gecınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?