- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.781
Hep doktor soktu aklıma bırakmazsa diyeAcıkcası bende bırakıcağını düşünüyorm genelde çocuklarım hepsi bu zamnaalrda eline götürüyor ağzını 10 bebekde 2 si belkide öyle oluyodur hep elini çekiyorum ama o hep alıyo elimden geldiğince çekmeye çalışıcam emziğini emsin diş kaşıcılaeı var
Bende buldum seni tahmin ettim, baktım yonca falan ortak arkadaş ekledim hemenYaw siz zaten nasıl buluyonuz ki burda ipucu olan tek şey yonca başka nasıl ipucu var ki
Tabii yoksa bende kimseyi bulamazsın düne kadar da hiç bakmamıştım isim yok soyisim yokEvet canım sen isim vermişsin yoksa ben millet nasıl birbirini bulıyo anlamadımben bi sevilli buldum o da zaten çok belli
Evet tavsiye etti üç doz yapılacak birini olduk hiç yan etki yapmadı rota virüs bebekleri baya sarsan bir hastalık çoğu hastanede yatisla bitiyor ondan yaptırın dediHanımlar selam, doktorumuz yarın getirin merhaba rotavirus aşısını yapalım dedi. Aşıyı kendi temin ediyormuş. Bu aşıyı ben hiç araştırmadım, hoş araştırsamda İnternet bilgi kirliliği sadece. Sizin doktorlarınız tavsiye etti mi? Ve bebişlerinizde yan etkisi oldu mu?
Abur cubur yemedıgım ıcınSenin de bu meyve aşkın bitmediyine karpuz mu yiyorsun yoksa
afiyet olsun
Bize iki doz dedi aşı marka farkından mı acaba?Evet tavsiye etti üç doz yapılacak birini olduk hiç yan etki yapmadı rota virüs bebekleri baya sarsan bir hastalık çoğu hastanede yatisla bitiyor ondan yaptırın dedi
Zatem rota aşısı ağız yoluyla veriliyor ama ateş haslzilik fln yapmadı iyi geçti. Bizede 2 doz dendi 3 ve 5 aylarda olucakBize iki doz dedi aşı marka farkından mı acaba?
Saat algısı gitti zaten ben de bazen bi bakiyorum oo saat kaç olmuş diyorum. Ozellikle sabah öglene kadar nasıl geciyor anlamıyorum. Bi bakiyorum saat 12 veya 1Ben şuan kavurdugum helva ile çay keyfi yapıyorum saat 12 yıl gecmis farkında değilim
Keske 2. Olmadan 3 e gecebilsek2. En zor 3. En kolay diyolar
Cok haklısın zira eke koymayı unutmuşumHangi lamba ekte yok
Benim len benSoyadin G harfiyle baslamiyormu
Kiz kim bu o zaman
Bununla işini görebiliyor musun aydınlatması nasıl?Cok haklısın zira eke koymayı unutmuşum
Yoğurt zencefil zerdeçal mıHer gün, bugün farklı olacak diyorum. Her hafta bu hafta düzenimi oturtup hiç bozulmayacak sistemle ilerleyeceğiz diyorum, sonra ufaklık bir gaz sancısı yaşıyor kıvranıyor, kızım kendini yerlere atıp anne hani benimle oyun oynayacaktır diyor eşim ve ben sakinleştirmeye çalışırken birbirimize tam girecek gibi oluyoruz falan Bi osuruk sesi.... Bir mutluluk... derin bir sessizlik çöküyor sonra diyorum Sevil hayat kısa anın tadını çıkar ve sal gitsin
Yoğurtlu bir kür vardı onu deneyeceğim, ile yararsa söylerimsütü de etkilemez hem
Ben neden görmedim seni
Tamam canım teşekkür ederimCok haklısın zira eke koymayı unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?