- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.801
Cok aşırı degil ama iş görüyor. Ilkbasta fazla karanlik gelmişti ama alıştım. Bi de benim bebegin beşiginin o tarafta priz. O bolgede tüm işlerimi yapiyorum. Ben sarı rengini aldm. Beyazı var sanrm. Belki o daha etkilidir.Bununla işini görebiliyor musun aydınlatması nasıl?
Cok aşırı degil ama iş görüyor. Ilkbasta fazla karanlik gelmişti ama alıştım. Bi de benim bebegin beşiginin o tarafta priz. O bolgede tüm işlerimi yapiyorum. Ben sarı rengini aldm. Beyazı var sanrm. Belki o daha etkilidir.
4 dakika olmustı sen çıkalı yine de şansımı denedimYoğurt zencefil zerdeçal mı
Ben neden görmedim seni
Bebem uyanıkken ölüyordum uykudan, o uyudu benim gözler açıldı bu nedir böyle dostlar
Şuan uyguluyorumBunun adı bebem uyurken biraz kafamı dinliyeyim sendromu.
Annelerde çok sık karşılaşılan, bebe uyurken uyumadığı için sonradan pişman olacağını bildiği halde, risk almaktan kaçınmayan cesur gözüpek annelerde görülen pasif agresif girişimlerdir
Şuan uyguluyorumgözümden uyku aka aka kitap okuyorum
Pişman olacağım biliyorum
Acılara yürüyor korkmuyorum
İşte yoncayı ekleyenlerden buluyoruzYaw siz zaten nasıl buluyonuz ki burda ipucu olan tek şey yonca başka nasıl ipucu var ki
Ben de ebebekte gördüm bu markayı. Yazlık yenidoğan için almıştım biraz. Kaliteli ürünleri yumuşacıkAyyy bak bilen bi senssinnn valla, e bebeğe gidip sorup alıcam cidden harikaa
Öyle oluyor ya beni bebek değil büyükler yoruyorİkinci çocuk olduktan sonra ilk çocuğun daha zor olmasına ne demeli
Merak ettim seni ekle bakim4 dakika olmustı sen çıkalı yine de şansımı denedim
Ben yaşlanıyorum galibaİşte yoncayı ekleyenlerden buluyoruz
Kız ben burdan bahsediyorum sen ne diyorsun yavMerak ettim seni ekle bakim
İnsta muhabbeti oldu ya kız ben ordan bahsediyoraun sandım Allah seniKız ben burdan bahsediyorum sen ne diyorsun yav
Son eklenenleri bilmiyorum ama ben ortak birkaç arkadaş varsa basıyorum isteğeBen yaşlanıyorum galibason eklenenler rfilan var dimi
Oyuzden bi aklım kaldı inşallah bulurumBen de ebebekte gördüm bu markayı. Yazlık yenidoğan için almıştım biraz. Kaliteli ürünleri yumuşacık
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımdaBunun adı bebem uyurken biraz kafamı dinliyeyim sendromu.
Annelerde çok sık karşılaşılan, bebe uyurken uyumadığı için sonradan pişman olacağını bildiği halde, risk almaktan kaçınmayan cesur gözüpek annelerde görülen pasif agresif girişimlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?