Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben yuruteci kullanan bir anne olarak bir zararini gormedim açıkçası, hatta onda oyanaldigi surece islerimi yapiyordum onada bi aktivite gibi oluyordu cok sık koymamaya calistim sadece ama kullandim oglumdada kullanacagim

Kizlar sizinde birden acliktan gözünüz dönüp eliniz ayaginiz tiyriyormu , bende son 1 haftadir var bu ve bugun bayilcam sandim oturyordum birden ayaga kalkinca gozumun önü karardi hemen yemek yedim hala gecmedi uzerine reçel yedim cikolata falan yedim anca kendime geldim

Şekerine Bi baktır canım

Yürüteç fikri isteyen arkadaşım alıntı yapmayı unuttum buradan yazayim. Ahşap bisiklet tarzı şeyler var . Adını bilemedim. Ben olsam yürüme arkadasi derdim. Ben onlardan alacağım ins. Tipi hoşuma gidiyor görselini bulup paylasayim

Anaaa herkes bebikini paylaşmişgözüm gönlum şenlendi peşpeşe hepsini gorünce uyyy. Paylaşimı sadece sunlar görsün mu yaptınız nasıl paylaştiniz
Hepsi birbirinden tatli maşallah, nas okudum ufledim hepsinede allahim korusun

Anaaa herkes bebikini paylaşmişgözüm gönlum şenlendi peşpeşe hepsini gorünce uyyy. Paylaşimı sadece sunlar görsün mu yaptınız nasıl paylaştiniz
Ayy evet ısırasım geldi hepsini maşallah
Yakın arkadaşlara ekledik canım sadece buradakiler görüyor

Geçmiş olsun artık seni iyice tanıyor demektir

Ben de erkek xocuklarına pek önermedıklerini bılıyorum. Kızımda kısa sure kullandım. Bunda da kullanıcam

Ben yuruteci kullanan bir anne olarak bir zararini gormedim açıkçası, hatta onda oyanaldigi surece islerimi yapiyordum onada bi aktivite gibi oluyordu cok sık koymamaya calistim sadece ama kullandim oglumdada kullanacagim
Bence de alma. Artık hiçbir şekilde kullanılmadığını biliyorum. Ayrıca emekleyecek mi o da belli değil.

Bende de kedi var. Emekleme olması durumunda olduğu yere çarşaf vs sererim diye düşündüm.
Bızım kı sırtını bır dk yere koydurmuyor salıncak da bıle durmak ıstemıyor
Oyuzden yurutec ıyı olur etrafı dolasır oyalanır dıye dusundum
Sureklı kucakta dolasıyor 3 ay sonra kucakta gezdıremem bel fıtıgım var sımdı bıle zorluyor benı
Eskı koye yenı adet getırıyolar gıbıme gelıyor
Bıraz daha arastırıp oyle karar verıcem

Emzıge de tonla laf edıyorlardı
Suan onerıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…