- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.061
Ben yuruteci kullanan bir anne olarak bir zararini gormedim açıkçası, hatta onda oyanaldigi surece islerimi yapiyordum onada bi aktivite gibi oluyordu cok sık koymamaya calistim sadece ama kullandim oglumdada kullanacagimselam kızlar size bir şey danışmak istiyorum
Bizim evde kedi ve köpek olduğundan dolayı
İpek altı aylık olduğunda yani destekli oturmaya başladığında eve yürüteç almayı düşünüyorum
Açıkçası onun emeklemesi çok hijyenik olmayacak ondan dolayı yürüteç düşünüyorum
Doktoruma sordugumda tavsiye etmiyoruz dedi
Annem benim için ve kayınvalidem eşimde hep kullanmış bir problem yaşamadık
Siz ne düşünüyorsunuz doktora danıştınız mı
Şekerine Bi baktır canımKizlar sizinde birden acliktan gözünüz dönüp eliniz ayaginiz tiyriyormu , bende son 1 haftadir var bu ve bugun bayilcam sandim oturyordum birden ayaga kalkinca gozumun önü karardi hemen yemek yedim hala gecmedi uzerine reçel yedim cikolata falan yedim anca kendime geldim
Oglani sık emzirmişsem artiyor bu durum,duzenli beslenemiyorumda ona bagladim ama bi tahlil vercem saglik ocaginaŞekerine Bi baktır canım
670 mi
Bence de yaa katiliyorum basit bisey gibi duruyor tanisjk marangoz yapablr ucuza670 mi
Bunu marangoza goster 100 tl ye yapar
Hepsi birbirinden tatli maşallah, nas okudum ufledim hepsinede allahim korusunAnaaa herkes bebikini paylaşmişgözüm gönlum şenlendi peşpeşe hepsini gorünce uyyy. Paylaşimı sadece sunlar görsün mu yaptınız nasıl paylaştiniz
Aynisi olmasi şart değil benim kuzenimde var herşeyi ahşaptan yapip vermisti marangozBence de yaa katiliyorum basit bisey gibi duruyor tanisjk marangoz yapablr ucuza
Tabi canim zaten cok biseyi yokki bu haliyle bile sade ama guzelmiş. Bebişler bunla yürüyebilir mi nasıl olcak acep birden kaymaz demiAynisi olmasi şart değil benim kuzenimde var herşeyi ahşaptan yapip vermisti marangoz
Ayy evet ısırasım geldi hepsini maşallahAnaaa herkes bebikini paylaşmişgözüm gönlum şenlendi peşpeşe hepsini gorünce uyyy. Paylaşimı sadece sunlar görsün mu yaptınız nasıl paylaştiniz
Anladm sanrm ben de yapabldmAyy evet ısırasım geldi hepsini maşallah
Yakın arkadaşlara ekledik canım sadece buradakiler görüyor
Yok kaymiyorlar cocuk ayarliyor onu refleks gibi sankiTabi canim zaten cok biseyi yokki bu haliyle bile sade ama guzelmiş. Bebişler bunla yürüyebilir mi nasıl olcak acep birden kaymaz demi
Olmuş olmuşAnladm sanrm ben de yapabldmyani inş olmustur.
Hakikaten 670 ne ya670 mi
Bunu marangoza goster 100 tl ye yapar
Geçmiş olsun artık seni iyice tanıyor demektirHayaller hayat arkadaşlığı, hayatlar uyku arkadaşlığı
2 gündür yeni çıktı. Sonra dedim sen hayırdır ben senin hayatına değil sen benim hayatıma uyacaksın çektim elimi, sonra ağlayınca tamam dedim sensin
Ben de erkek xocuklarına pek önermedıklerini bılıyorum. Kızımda kısa sure kullandım. Bunda da kullanıcam
Ben yuruteci kullanan bir anne olarak bir zararini gormedim açıkçası, hatta onda oyanaldigi surece islerimi yapiyordum onada bi aktivite gibi oluyordu cok sık koymamaya calistim sadece ama kullandim oglumdada kullanacagim
Bızım kı sırtını bır dk yere koydurmuyor salıncak da bıle durmak ıstemıyorBence de alma. Artık hiçbir şekilde kullanılmadığını biliyorum. Ayrıca emekleyecek mi o da belli değil.
Bende de kedi var. Emekleme olması durumunda olduğu yere çarşaf vs sererim diye düşündüm.
Emzıge de tonla laf edıyorlardıBızım kı sırtını bır dk yere koydurmuyor salıncak da bıle durmak ıstemıyor
Oyuzden yurutec ıyı olur etrafı dolasır oyalanır dıye dusundum
Sureklı kucakta dolasıyor 3 ay sonra kucakta gezdıremem bel fıtıgım var sımdı bıle zorluyor benı
Eskı koye yenı adet getırıyolar gıbıme gelıyor
Bıraz daha arastırıp oyle karar verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?