- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.081
Hmm iyi bari ne biliyim fırttanak öne dogru gider gbi bi his oluştu bendeYok kaymiyorlar cocuk ayarliyor onu refleks gibi sanki
Banada öyle olucakmis gibi görünüyor gözüme bunlar hiç kullanan görmedim görsem anlardım belkiHmm iyi bari ne biliyim fırttanak öne dogru gider gbi bi his oluştu bende
6/7 falanBişey sorcam size kızlar, günde ortalama kaç sefer bez degistiriyorsunuz.
5 canimBişey sorcam size kızlar, günde ortalama kaç sefer bez degistiriyorsunuz.
6/7 falan
Kaka durumuna göre değişiyor tabi
Fazla da oluyor
Yani benimde öyle aşağı yukarı 5 6 civarı nornal herhalde. Geçen kv duyunca uvvvv falan yapdida5 canim
Benim de sanrm ortalama 7 gibi duruyor.Bişey sorcam size kızlar, günde ortalama kaç sefer bez degistiriyorsunuz.
Yani normali bu sanırımBenim de sanrm ortalama 7 gibi duruyor.
En olmayacağı attin şippp diyeŞimdi baktım da daha ucuzladı da var 100 TL civarınasıl infulinzir olunmaz görün
Evet bıde o mesele varEmzıge de tonla laf edıyorlardı
Suan onerıyorlar
Yürüme arkadaşı dıye gecıyorYürüteç fikri isteyen arkadaşımalıntı yapmayı unuttum buradan yazayim. Ahşap bisiklet tarzı şeyler var . Adını bilemedim. Ben olsam yürüme arkadasi derdim. Ben onlardan alacağım ins. Tipi hoşuma gidiyor görselini bulup paylasayim
Bebe benim psikoloğumu bozdu
Annem gecen gün " eskıler yapıyorsa vardır bır bıldıklerı " dedi.Evet bıde o mesele var
Ilk ay aman emzıge alısmasın dedıler
Doktoru bıle onermıyorum dedı
Sımdı bebek kolık cok gazı var dıyorum
E sık emzırme emzık ver oyalansın dıyo
gecen ay cocuk her ıstedıgınde meme ver dıyodu sımdı emzırme aralarını 3-4 saate cıkaraymısım
tamam sözümü geri aldımBebe benim psikoloğumu bozdubenden daha zor dertleri okuyup modumu yükseltmeye çalışıyorum
Habire ağlama krizlerine giriyo tam bi cazgır oldu benim kız omzuma yatırıyorum kulağımın dibinde bağırdıkça bağırıyor kafam allak bullak iki haftadır şimdi beslenme vakti geldi tam yanına gidiyordum uyandırıcam yarım saatte onun için bağıracak
Gececek canım bu günlerBebe benim psikoloğumu bozdubenden daha zor dertleri okuyup modumu yükseltmeye çalışıyorum
Habire ağlama krizlerine giriyo tam bi cazgır oldu benim kız omzuma yatırıyorum kulağımın dibinde bağırdıkça bağırıyor kafam allak bullak iki haftadır şimdi beslenme vakti geldi tam yanına gidiyordum uyandırıcam yarım saatte onun için bağıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?