- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.341
Merak etme o 7kilo hiç fsrketmiyo iyisinAhahahateşekkür ederim lakin eski formuma dönemedim. Tedaviye başlamadan önce 50 idim. Hamile kaldığımda 54 şimdi 57. Bu 7 kilo resmen yapıştı bana.
Bende hiç yok bazen dikşlerde bişiler oluyo ama iğne yeri geçtiKızlar benim spinal yaptıkları yere çok ağrı giriyor bu ara sanki iğne sokuyorlar anlık uyuşuyor gibi
Sizinkiler nasıl
Ay nasıl zorlamayayım ki bütün gün kucağımda her yerim ağrıyorHiç ağrı sızı olmadı. Belini sırtını fazla zorlamış olabilir misin?
Ben seni bulamadım
Hadi insaalalhBence doğrudur yanlış tartmissa bile bence ilkini yanlış tartti .sonuçta önemli olan da en son tarttigi .demekki 5800 oldu
Sen de asla hiç 77 durmuyorsun. Boyun uzun ondan. Burda kilolarından bir bahsetmiştin. Seni ilk eklediğimde çok şaşırmıştım.Merak etme o 7kilo hiç fsrketmiyo iyisinben 77 kiloyum ben napıyım
Kaç kilo benim premium care 3 numara şuan. Kilosu 6 sonrası ama ben başladım oluyor. Ben kilolarda 6 -10 diyor ya mesela az olanı önemsiyorum.Aklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heralde
Cok haklı bi tepki
Sen bide beni gerçekde görSen de asla hiç 77 durmuyorsun. Boyun uzun ondan. Burda kilolarından bir bahsetmiştin. Seni ilk eklediğimde çok şaşırmıştım.hani nerde kilo demiştim. Kilon hiç göze çarpmıyor.
Bence ben de fotolarda daha zayıf görünüyorumSen bide beni gerçekde görfotolarda saklıyoruz
Bencede diyettendir benim kizda sürekli ufak ufak egzama oluyor. Bir ara baya fazlaydı. Doktor biraz takip 3delim deyip diyete başlatmadi. Etrafımda bu şekilde diyet yapanlarin bebeleri hep daha zayıf gidiyor. Bir arkadaşım doktor denediği halde sürekli diyet yaptı. Çocukta sürekli belirti bulup başka bir şeyi daha yemeyi kesti. Sürekli bir şeyleri kesti. Süt peynir yoğurt yumurta et yemiyordu. Bir süre sonra bulgur dokunfu pirinç dokundu tavuk dokundu en son sadece patates yiyordu. Simdi yedirmeye çalışıyor çocuk hiç birini yemiyorŞimdi sevgili bebem kilo almadı diye mama başlayacaktık alerji maması. Yani 3900 doğdu 5500 cikti en son 3 ayda diyette yapınca 3 ayda 1600 aldi yani. Boyu uzuyordu. mama vermedim daha ama biberin vs aldim. Dün kalça ultrasonunda 5800 çıktı. Aynı doktor ve tartı. 3 günde 300 birden almış. Bu nasıl oluyor anlamadım doktor bekleyelim dedi mama icin. Kaka yapmamıştı ondan desem yaptı öyle girdik. Tek fark diyeti actim ama çok hızlı açtım bolca yedim
Hayır söylediEvet, isim degıstırmıs . Ama hıc soylemedı.
Ve sonradan gelmıs gıbı davrandı. Uzaklastı yanı
2 cay kaşığı yogurt verdim seve seve yediKabızlık var ya
Hıcbır mama yaramıyor .
Ek gıdaya daha erken baslayacagım
4,5 aylık olsun.
AaHayır söyledi
Benimki şu an hazirliyor. Gece 2 de uyudu bebe. 5 ye uyandı ne yaptıysam uyumadi. En son adım salona gittim TV karwina oturdum bunu da pusete koydum. 1 saat sürdü uyuması pusetten alınca geri uyandı. Tekrar oturdum 8.30 odaya geldim uyuduk yeni uyandık. Valla 8.30 sonrası uyumasa bebeyi verecektim eline. O sebeple kahvaltı ondaKeşke eşler kahvaltı hazırlasalar yaa
Canım valla öksürüyor hapsiriyor. Burnu tıkanıyor hala. Hapsirinca burnu akıyor. Genel durum olarak halsizligi azaldı. Hatta geçti gece oturdu dün. Kaka halen yesildi dün bakalım bugün ne olcakMorkahve bebiş nasıl oldu canım nasılsınız
Ah kıyamam inşallah kısa sürede düzelecekCanım valla öksürüyor hapsiriyor. Burnu tıkanıyor hala. Hapsirinca burnu akıyor. Genel durum olarak halsizligi azaldı. Hatta geçti gece oturdu dün. Kaka halen yesildi dün bakalım bugün ne olcak
Mama sandalyesi aldım hemen oto koltuğunu da araştırıp alcam bir emzik ipi bile şubat indiriminde alsaydım 15 TL idi belki emzik tutmaz diyip almadım geçen 30 TL verdim en ucuzuna
Ne hazırlamış enişte bey? eşlerin ardından Mutfağı toplamak daha zahmetli olmuyorsa eline sağlık... Pusette kendi kendine uyuyorsa mukemmel. Dun gece ayakta emzir biraz salla derken 12ydi saat uyuru hop 12.30 hortladi annem geldi sesine. Ben biraz uyukladim annem diyorki gece 2 idi yattığı... Allahtan gece ağlamayı kesti... Gündüz uykularimiz hak getire hic uzun bir gunduz uykumuz yok.Benimki şu an hazirliyor. Gece 2 de uyudu bebe. 5 ye uyandı ne yaptıysam uyumadi. En son adım salona gittim TV karwina oturdum bunu da pusete koydum. 1 saat sürdü uyuması pusetten alınca geri uyandı. Tekrar oturdum 8.30 odaya geldim uyuduk yeni uyandık. Valla 8.30 sonrası uyumasa bebeyi verecektim eline. O sebeple kahvaltı onda
Ben 9-12 aldım canım kizim şu an 5800 hafif olnol olmakla beraber şimdi giyebilir 3-4 ay daha giyer diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?