Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahahaha teşekkür ederim lakin eski formuma dönemedim. Tedaviye başlamadan önce 50 idim. Hamile kaldığımda 54 şimdi 57. Bu 7 kilo resmen yapıştı bana.
Merak etme o 7kilo hiç fsrketmiyo iyisin ben 77 kiloyum ben napıyım

Merak etme o 7kilo hiç fsrketmiyo iyisin ben 77 kiloyum ben napıyım
Sen de asla hiç 77 durmuyorsun. Boyun uzun ondan. Burda kilolarından bir bahsetmiştin. Seni ilk eklediğimde çok şaşırmıştım. hani nerde kilo demiştim. Kilon hiç göze çarpmıyor.

Aklın yolu bir prima kullan diyorsunuz. Öyle yapayim. Kac numero kullanıyoruz primada? ben şuan baby turco 3 de olduguma göre prima 2 olur heralde

Cok haklı bi tepki
Kaç kilo benim premium care 3 numara şuan. Kilosu 6 sonrası ama ben başladım oluyor. Ben kilolarda 6 -10 diyor ya mesela az olanı önemsiyorum.

Sen de asla hiç 77 durmuyorsun. Boyun uzun ondan. Burda kilolarından bir bahsetmiştin. Seni ilk eklediğimde çok şaşırmıştım. hani nerde kilo demiştim. Kilon hiç göze çarpmıyor.
Sen bide beni gerçekde gör fotolarda saklıyoruz

Bencede diyettendir benim kizda sürekli ufak ufak egzama oluyor. Bir ara baya fazlaydı. Doktor biraz takip 3delim deyip diyete başlatmadi. Etrafımda bu şekilde diyet yapanlarin bebeleri hep daha zayıf gidiyor. Bir arkadaşım doktor denediği halde sürekli diyet yaptı. Çocukta sürekli belirti bulup başka bir şeyi daha yemeyi kesti. Sürekli bir şeyleri kesti. Süt peynir yoğurt yumurta et yemiyordu. Bir süre sonra bulgur dokunfu pirinç dokundu tavuk dokundu en son sadece patates yiyordu. Simdi yedirmeye çalışıyor çocuk hiç birini yemiyor Bence de alerjisi bile varsa az miktarda yemek lazim sen diyete dönme en iyisi

Keşke eşler kahvaltı hazırlasalar yaa
Benimki şu an hazirliyor. Gece 2 de uyudu bebe. 5 ye uyandı ne yaptıysam uyumadi. En son adım salona gittim TV karwina oturdum bunu da pusete koydum. 1 saat sürdü uyuması pusetten alınca geri uyandı. Tekrar oturdum 8.30 odaya geldim uyuduk yeni uyandık. Valla 8.30 sonrası uyumasa bebeyi verecektim eline. O sebeple kahvaltı onda

Ne hazırlamış enişte bey? eşlerin ardından Mutfağı toplamak daha zahmetli olmuyorsa eline sağlık... Pusette kendi kendine uyuyorsa mukemmel. Dun gece ayakta emzir biraz salla derken 12ydi saat uyuru hop 12.30 hortladi annem geldi sesine. Ben biraz uyukladim annem diyorki gece 2 idi yattığı... Allahtan gece ağlamayı kesti... Gündüz uykularimiz hak getire hic uzun bir gunduz uykumuz yok.

Ben 9-12 aldım canım kizim şu an 5800 hafif olnol olmakla beraber şimdi giyebilir 3-4 ay daha giyer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…