Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşin sonucu gidip almadı getirden sipariş ver dedi bana
Boşver en azından sende hazırlamadın, ben pazara gittim alışverşş yaptım o dolaba yerleştirdimm. Sonra kahvaltı hazırladımmm kaldırdım topladım
Hayattaki çilemiz
Evlilik teklifinde sevinerekk evet diyenlere bunnları anlatıcam

Anlatma boşan o zaman diyorlar hatta sen de çok mutsuzsun diyen bile olur

Daha hiç araştırma yapmadım canım arkadaşımda baby plus vardı memnundu ama hangi modeli bilmiyorum burada konuşursak kafamda bir şeyler canlanır
Baby plus marka hiç bir koltuk adac testlerinden geçmemiş , e-bebekteki satıcı anlatti baya ordaki koltukları . Birde YouTube dan bol bol video bakabilirsin . Kumaşı falan da çok önemli , illaki terletiyordur hepsi ama bazıları bariz ben bebeği yakacağim diyor

Anlatma boşan o zaman diyorlar hatta sen de çok mutsuzsun diyen bile olur
Mutsuz değilim canımm minnoşuma laf söylerim amaaaa yinede minnoşum
Sevdiğib insanla aynı evdesin fln güzel ama
Evi temizlemek toplamak evdeki bütün işleri sen yapmasan kimsenin yapmıcağı gerçeği çok kötü
Ama evlenmeden önce prenses gibi yemeği yiyosun hop çekiliyosun odayaaa allahım akşam yemeğini düşünmüyosun elektrik su faturası seni alakadar etmiyo
Ahhh ahhhhh

Tamam canım Bi bakarım sen alırsan bilgi ver olur mu

Ben yine de seneye gidip bir muayene olurum artık. Tabi bekleyelim derse beklerim. Darısı benim başıma artık. Bizim de 3 embriyo var şu an. Biri 6ab, diğer ikisi 4cb. Kısmet artık
Aslında ilk bebek daha kıskançlıgi bilmeden doğurmak gerek yoksa benim gibi renkli huni ayarlanan gerekebilir Ayy inşallah canım olur olur bir de kız olur benim daha 4 tane var ayru iki iki donduruldu dondurulma süresini uzatirim ama yapamam benim artık yaşım uygun değil şuan 37 yaşındayım 4 bebem kaldi ne zorluklarla o embriyolar oluştu

Daha yaşın genç ki. Ben de aralarında fazla yaş olmasın diyorum ama eğer transfer etmezlerse mecbur bekleyeceğim.

Ben de hiç düşünmek istemiyorum. Bilmiyorum belki de artık 3 dakika 5 dakika yetiyor .zaten uyanıkken 10 15 dakika hayatta emmiyorlar. O kadar süre hareketsiz kalmaları zor artık.
Ya zaten günde 20 gr falan alıyorsa fazla bile diyorlar .Bir tanidigin kızı var 1 yaşına girdi .çocuk 9.5 kilo .Aslına bakarsan zayıf bile ama kimse takmıyor. Çocuk 10 aylıkken yürüdü. Kilo bu aylarda önemli. Bir süre sonra kilo o kadar da önemli olmayacak .yürüdü mu oturdu mu konuştu mu yemek yiyor mu .becerileri nasıl bunları konuşacağız .hatta doktor dedi ki belli bir aydan sonra her ay bile gitmiyormussun.3 aya çıkıyormuş.
Ya hadi şimdi yetersiz beslendi mama da verdin 9 aylık olunca ek gıdayı yemeyip tukurunce çaresi yok ki .doktor da yapısı böyle diyecek aç kaldı falan diye dusunulmeyecek .
Aman sağlıkları akılları yerinde olsun da .az emsinler ne olacak ki .sonuçta emiyorlar mi evet .Ben ona bakarım

2 cay kaşığı yogurt verdim seve seve yedi
Kiz annem bana bu aylarda cicibebe veriyormuş. Hani ne sıkıntım var .yok bagirsaginda sıkıntı olur bilmem ne .Aksine o kadar iyi çalışıyor ki bak görürsünüz ilerleyen yıllarda eskinin doğru olduğu ortaya çıkacak.
Hep diyorum çocuk mama yiyorsa hepsini yer.mama yiyeceğine yoğurt yesin şeftali yesin .bazı şeylerin bilerek yapıldığını, reklam olduğunu sırf mama üreticileri kazansın diye yapıldığını düşünüyorum

N
Ne kadar cok benziyormusuz birbirimize :) bizim evde de hamarat esimdir. :)

Bekarlık sultanlıktır diye boşuna dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…