- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.381
Boşver en azından sende hazırlamadın, ben pazara gittim alışverşş yaptım o dolaba yerleştirdimm. Sonra kahvaltı hazırladımmm kaldırdım topladımİşin sonucu gidip almadı getirden sipariş ver dedi bana
Anlatma boşan o zaman diyorlarBoşver en azından sende hazırlamadın, ben pazara gittim alışverşş yaptım o dolaba yerleştirdimm. Sonra kahvaltı hazırladımmm kaldırdım topladım
Hayattaki çilemiz
Evlilik teklifinde sevinerekk evet diyenlere bunnları anlatıcam
Baby plus marka hiç bir koltuk adac testlerinden geçmemiş , e-bebekteki satıcı anlatti baya ordaki koltukları . Birde YouTube dan bol bol video bakabilirsin . Kumaşı falan da çok önemli , illaki terletiyordur hepsi ama bazıları bariz ben bebeği yakacağim diyorDaha hiç araştırma yapmadım canım arkadaşımda baby plus vardı memnundu ama hangi modeli bilmiyorum burada konuşursak kafamda bir şeyler canlanır
Mutsuz değilim canımm minnoşuma laf söylerim amaaaa yinede minnoşumAnlatma boşan o zaman diyorlarhatta sen de çok mutsuzsun diyen bile olur
Tamam canım Bi bakarım sen alırsan bilgi ver olur muBaby plus marka hiç bir koltuk adac testlerinden geçmemiş , e-bebekteki satıcı anlatti baya ordaki koltukları . Birde YouTube dan bol bol video bakabilirsin . Kumaşı falan da çok önemli , illaki terletiyordur hepsi ama bazıları bariz ben bebeği yakacağim diyor
Aslında ilk bebek daha kıskançlıgi bilmeden doğurmak gerek yoksa benim gibi renkli huni ayarlanan gerekebilirBen yine de seneye gidip bir muayene olurum artık. Tabi bekleyelim derse beklerim. Darısı benim başıma artık.Bizim de 3 embriyo var şu an. Biri 6ab, diğer ikisi 4cb. Kısmet artık
Daha yaşın genç ki.Aslında ilk bebek daha kıskançlıgi bilmeden doğurmak gerek yoksa benim gibi renkli huni ayarlanan gerekebilirAyy inşallah canım olur olur bir de kız olur benim daha 4 tane var ayru iki iki donduruldu dondurulma süresini uzatirim ama yapamam benim artık yaşım uygun değil şuan 37 yaşındayım 4 bebem kaldi ne zorluklarla o embriyolar oluştu
Ben de hiç düşünmek istemiyorum. Bilmiyorum belki de artık 3 dakika 5 dakika yetiyor .zaten uyanıkken 10 15 dakika hayatta emmiyorlar. O kadar süre hareketsiz kalmaları zor artık.Meme reddi gibi düşünmedim. Açıkçası emzirme konusunda hep iyimser kalmayı tercih ediyorum.
İlk iki ay oldukça iyi gittik. Hareketi arttı, emme biraz azaldı. Belki bir kiloları yakalayamayız ama çok düşük olacağını sanmam. Haftaya asm de kaba bir kilo bilgisi ediniriz.
Bu modele baktık canım , beğendik biz 360 derece dönmesi indirip bindirilen kolaylok sağlıyor. E bebekte görevliye söylediğinde arabada deneme imkaninda var,biz takip denedikTamam canım Bi bakarım sen alırsan bilgi ver olur mu
Kiz annem bana bu aylarda cicibebe veriyormuş. Hani ne sıkıntım var .yok bagirsaginda sıkıntı olur bilmem ne .Aksine o kadar iyi çalışıyor ki2 cay kaşığı yogurt verdim seve seve yedi
Ne kadar cok benziyormusuz birbirimize :) bizim evde de hamarat esimdir. :)Yok kendi kendine uyumuyor. Ucundan sarkan ipi var ya önde ondan tutup sallıyorumKocam hamarattir nazar değmesin. Şu an ben bebe emziriyorum o bulaşık yıkıyor. Ben yemek yaptığımda bile mutfağı toplamayı sevmem senin deeigun arkasını toplamak daha zahmetli kişi bizi evde benim. Eşim sen yemek yapma bu daginikli toplayacagima kendim yaparım der hep. Valla benden güzel yapıyor yemeği. Ortalığı toplamayı da bwceriyor. Hayat müşterek ben çocukla ilgileniyorum o da yemeği yapacak tabi. zaten yapamadığı yemek yok.
Benim ki 3 6 giyiyor ya da 4 6 hm zara falansa. Benim bebe mi küçük anlamadimSenin kız kaç kilo nasıl zor kapandı şimdi emiyor benimki uyansın tekrwe deniycem
Güzelmiş baktım güle güle kullanınJoie aldım mimzy xl imiş 2.el aldım dolaptan oto koltuğu ne almalı ki diye düşünüyorum şu an
Bekarlık sultanlıktır diye boşuna dememişlerMutsuz değilim canımm minnoşuma laf söylerim amaaaa yinede minnoşum
Sevdiğib insanla aynı evdesin fln güzel ama
Evi temizlemek toplamak evdeki bütün işleri sen yapmasan kimsenin yapmıcağı gerçeği çok kötü
Ama evlenmeden önce prenses gibi yemeği yiyosun hop çekiliyosun odayaaa allahım akşam yemeğini düşünmüyosun elektrik su faturası seni alakadar etmiyo
Ahhh ahhhhh
Tamam canım teşekkür ederimBu modele baktık canım , beğendik biz 360 derece dönmesi indirip bindirilen kolaylok sağlıyor. E bebekte görevliye söylediğinde arabada deneme imkaninda var,biz takip denedik
Sağol kuzum teşekkür ederim araştır cam bakalımGüzelmiş baktım güle güle kullanınoto koltuğu ben oğluma koala kullanmıştım ama şimdi bir sürü yeni marka çıkmıştır eminim.
Benimki de 6kg 60 cm ve 3-6 giydiriyorum. Biz tam giydiriyoruz bence kolu bile uzun olmuyor şu anBenim ki 3 6 giyiyor ya da 4 6 hm zara falansa. Benim bebe mi küçük anlamadim5800 63 cm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?