- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.361
Bizde de ara ara egzama oluyor özellikle kollarında çok fazla doktorumuza sordum senden görmüştüm süt diyetini şimdi çok erken yapma dedi alerji için de araştırmak için erken dedi Ben de bekliyorum diyette yapmıyorum ama sürekli çıkıyor egzama bu ara bacağında da çıktı yanaklarında da kortizonlu Bir merhem verdi sürünce geçiyor sürmeyince gene çıkıyorBencede diyettendir benim kizda sürekli ufak ufak egzama oluyor. Bir ara baya fazlaydı. Doktor biraz takip 3delim deyip diyete başlatmadi. Etrafımda bu şekilde diyet yapanlarin bebeleri hep daha zayıf gidiyor. Bir arkadaşım doktor denediği halde sürekli diyet yaptı. Çocukta sürekli belirti bulup başka bir şeyi daha yemeyi kesti. Sürekli bir şeyleri kesti. Süt peynir yoğurt yumurta et yemiyordu. Bir süre sonra bulgur dokunfu pirinç dokundu tavuk dokundu en son sadece patates yiyordu. Simdi yedirmeye çalışıyor çocuk hiç birini yemiyorBence de alerjisi bile varsa az miktarda yemek lazim sen diyete dönme en iyisi
Bu sabah eşim hazırladı canım iki gündür gripti ben onlara baktım şimdi sıra ondaKeşke eşler kahvaltı hazırlasalar yaa
BenKız 43bin takipçili olan hanginizsiniiz
Yok kendi kendine uyumuyor. Ucundan sarkan ipi var ya önde ondan tutup sallıyorumNe hazırlamış enişte bey? eşlerin ardından Mutfağı toplamak daha zahmetli olmuyorsa eline sağlık... Pusette kendi kendine uyuyorsa mukemmel. Dun gece ayakta emzir biraz salla derken 12ydi saat uyuru hop 12.30 hortladi annem geldi sesine. Ben biraz uyukladim annem diyorki gece 2 idi yattığı... Allahtan gece ağlamayı kesti... Gündüz uykularimiz hak getire hic uzun bir gunduz uykumuz yok.
Senin kız kaç kilo nasıl zor kapandı şimdi emiyor benimki uyansın tekrwe deniycem9 -12 cıtcıt zor kapandı ve dar
12-18 omuzlar genış cıtcıt tam oldu.
Cok sacma bedenler
18-24 ay boydan ıyı gerısı buyuk
Onu bilmem ben ama onun gibi ortalarda olmayan çok var. Önceden sürekli takılan ama şimdi kayiplarda olan. Hayir arada girenleri anliyorum da spatzi gibi tamamen terk edenleri anlayamadım.Aaama soyledıkten sonra ısmı degısınce kendı de degıstı o zaman
Düşün LCW de peluş montlar var geçen sene hamileyken 40 TL filandi. Alicaktim değiştireceğim bir şey var arabada unutmuşum. Eşime dedim git al gel. Boşver sonra değiştirirsin sen direk al dedie aman yok neyse sonra alırım dedim. Şimdi 300 civarı olmuş. Gerçekten almayı düşündüğünüz şeyi gördüğünüz an alın. Pahalli filan demeyin çünkü daha sonra hiç alınmaz hale geliyor. Mama sandalyesi ne aldın?Mama sandalyesi aldım hemen oto koltuğunu da araştırıp alcam bir emzik ipi bile şubat indiriminde alsaydım 15 TL idi belki emzik tutmaz diyip almadım geçen 30 TL verdim en ucuzuna
Bende yapmıyorum benim kizda da arada çıkıyor ama yapmıucam. Benim oglanda da var egzama. Yemeğe bağlı değil şampuanı filan tetikliyor. Deterjan tetikliyor. Test filan yaptirdik yemekle alakası cikmadi. Dermatop krem kullaniyirum oğlana kıza da hız kremi aldım mustela nin yeni geçmişti ondan surucem bakalım yine çıkacak mı. Oğlana Bioderma atopik krem onermisti doktorBizde de ara ara egzama oluyor özellikle kollarında çok fazla doktorumuza sordum senden görmüştüm süt diyetini şimdi çok erken yapma dedi alerji için de araştırmak için erken dedi Ben de bekliyorum diyette yapmıyorum ama sürekli çıkıyor egzama bu ara bacağında da çıktı yanaklarında da kortizonlu Bir merhem verdi sürünce geçiyor sürmeyince gene çıkıyor
En son 6 kiloyduSenin kız kaç kilo nasıl zor kapandı şimdi emiyor benimki uyansın tekrwe deniycem
E benim ki de 5800 63 cm di en sonEn son 6 kiloydu
Boyu da 62 ydi
Bazılarının kalıplaro dar ya da genıs olabılır
Uzerıne tutmak cıddı sekılde yanıltıyorE benim ki de 5800 63 cm di en sonolmazsa ya. Ben üstüne tutup baktım giydirmedim yıkancak diye
Joie aldım mimzy xl imiş 2.el aldım dolaptan oto koltuğu ne almalı ki diye düşünüyorum şu anDüşün LCW de peluş montlar var geçen sene hamileyken 40 TL filandi. Alicaktim değiştireceğim bir şey var arabada unutmuşum. Eşime dedim git al gel. Boşver sonra değiştirirsin sen direk al dedie aman yok neyse sonra alırım dedim. Şimdi 300 civarı olmuş. Gerçekten almayı düşündüğünüz şeyi gördüğünüz an alın. Pahalli filan demeyin çünkü daha sonra hiç alınmaz hale geliyor. Mama sandalyesi ne aldın?
4 TL indirim var baya indirim yapmışlarBen de bunu alıcam galıba
Esım "aman haaa " dedı ama.onun yuzunden bu fıyatlarda zaten. Senelerdır soktu burnunu
Ciddi indirim varmıs4 TL indirim var baya indirim yapmışlar
Pazardan geldimm yorulmuşumm hiççç yerleştirmemede yardım etmedi birde iyiki bi pazara gittin diyo yaaa allahımBu sabah eşim hazırladı canım iki gündür gripti ben onlara baktım şimdi sıra onda
Ayy sen yazdığında okurken ben yoruldum yeminleeeBenimki şu an hazirliyor. Gece 2 de uyudu bebe. 5 ye uyandı ne yaptıysam uyumadi. En son adım salona gittim TV karwina oturdum bunu da pusete koydum. 1 saat sürdü uyuması pusetten alınca geri uyandı. Tekrar oturdum 8.30 odaya geldim uyuduk yeni uyandık. Valla 8.30 sonrası uyumasa bebeyi verecektim eline. O sebeple kahvaltı onda
İşin sonucu gidip almadı getirden sipariş ver dedi banaEvet gördüm mü yazmışaaa olurmu gidicen kahvaltıyı hazırlıcan, uyan paşam kahvaltın hazır dicen oda kalkıp edicek kahvaltısını
Yeminl şu kahvaltıyıda hazırla desem onuda ben ypıcaksam sen napıcan der bana hemenbişide diyemiyorum gececiydi sabah geldi eve.
Aa bizde şimdi oto koltuğu bakamaya gidiyoruz . Buraya da yazmıştım alanlar ya da almayı düşünenler ne alacak diye ama cevap gelmemişti . Siz ne düşünüyorsunuz ? Şuan denemek için arkadaşımın besafe izi modular 0-18 kg taktik onda gidiyor gayet mutlu uyudu direk .Mama sandalyesi aldım hemen oto koltuğunu da araştırıp alcam bir emzik ipi bile şubat indiriminde alsaydım 15 TL idi belki emzik tutmaz diyip almadım geçen 30 TL verdim en ucuzuna
Daha hiç araştırma yapmadım canım arkadaşımda baby plus vardı memnundu ama hangi modeli bilmiyorum burada konuşursak kafamda bir şeyler canlanırİşin sonucu gidip almadı getirden sipariş ver dedi bana
Aa bizde şimdi oto koltuğu bakamaya gidiyoruz . Buraya da yazmıştım alanlar ya da almayı düşünenler ne alacak diye ama cevap gelmemişti . Siz ne düşünüyorsunuz ? Şuan denemek için arkadaşımın besafe izi modular 0-18 kg taktik onda gidiyor gayet mutlu uyudu direk .
E bebekten joie i spin 360 açık gri rengi 7 binlerden 5 bine inmiş , geçen denedik iyidi. Baya yabancı kaynaklardan videolarını da izledik ve adac testinden oldukça yüksek puan almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?