Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizde de ara ara egzama oluyor özellikle kollarında çok fazla doktorumuza sordum senden görmüştüm süt diyetini şimdi çok erken yapma dedi alerji için de araştırmak için erken dedi Ben de bekliyorum diyette yapmıyorum ama sürekli çıkıyor egzama bu ara bacağında da çıktı yanaklarında da kortizonlu Bir merhem verdi sürünce geçiyor sürmeyince gene çıkıyor

Yok kendi kendine uyumuyor. Ucundan sarkan ipi var ya önde ondan tutup sallıyorum Kocam hamarattir nazar değmesin. Şu an ben bebe emziriyorum o bulaşık yıkıyor. Ben yemek yaptığımda bile mutfağı toplamayı sevmem senin deeigun arkasını toplamak daha zahmetli kişi bizi evde benim. Eşim sen yemek yapma bu daginikli toplayacagima kendim yaparım der hep. Valla benden güzel yapıyor yemeği. Ortalığı toplamayı da bwceriyor. Hayat müşterek ben çocukla ilgileniyorum o da yemeği yapacak tabi. zaten yapamadığı yemek yok.

Aa ama soyledıkten sonra ısmı degısınce kendı de degıstı o zaman
Onu bilmem ben ama onun gibi ortalarda olmayan çok var. Önceden sürekli takılan ama şimdi kayiplarda olan. Hayir arada girenleri anliyorum da spatzi gibi tamamen terk edenleri anlayamadım. En azından hafta da bir fir meraba de. Ben oğlumda sonrasında az girebilmistim. Hafta bir derken işim yigunlasimca temelli koptum. Ama o zaman sadece bilgisayardan girebiliyordum. Beyle bilgisayara oturmak zor oluyordu. Ama şimdi telefonla 5 dk otururken girilebiliyor. Emzirirken giriyorum genelde.

Mama sandalyesi aldım hemen oto koltuğunu da araştırıp alcam bir emzik ipi bile şubat indiriminde alsaydım 15 TL idi belki emzik tutmaz diyip almadım geçen 30 TL verdim en ucuzuna
Düşün LCW de peluş montlar var geçen sene hamileyken 40 TL filandi. Alicaktim değiştireceğim bir şey var arabada unutmuşum. Eşime dedim git al gel. Boşver sonra değiştirirsin sen direk al dedie aman yok neyse sonra alırım dedim. Şimdi 300 civarı olmuş. Gerçekten almayı düşündüğünüz şeyi gördüğünüz an alın. Pahalli filan demeyin çünkü daha sonra hiç alınmaz hale geliyor. Mama sandalyesi ne aldın?

Bende yapmıyorum benim kizda da arada çıkıyor ama yapmıucam. Benim oglanda da var egzama. Yemeğe bağlı değil şampuanı filan tetikliyor. Deterjan tetikliyor. Test filan yaptirdik yemekle alakası cikmadi. Dermatop krem kullaniyirum oğlana kıza da hız kremi aldım mustela nin yeni geçmişti ondan surucem bakalım yine çıkacak mı. Oğlana Bioderma atopik krem onermisti doktor
O önleyici kortizonlu krem çıkınca geçirmek için

Joie aldım mimzy xl imiş 2.el aldım dolaptan oto koltuğu ne almalı ki diye düşünüyorum şu an

Bu sabah eşim hazırladı canım iki gündür gripti ben onlara baktım şimdi sıra onda
Pazardan geldimm yorulmuşumm hiççç yerleştirmemede yardım etmedi birde iyiki bi pazara gittin diyo yaaa allahım sabrımımı sınıyon

Herşey sırayla ama cidden

Ayy sen yazdığında okurken ben yoruldum yeminleee

İşin sonucu gidip almadı getirden sipariş ver dedi bana

Mama sandalyesi aldım hemen oto koltuğunu da araştırıp alcam bir emzik ipi bile şubat indiriminde alsaydım 15 TL idi belki emzik tutmaz diyip almadım geçen 30 TL verdim en ucuzuna
Aa bizde şimdi oto koltuğu bakamaya gidiyoruz . Buraya da yazmıştım alanlar ya da almayı düşünenler ne alacak diye ama cevap gelmemişti . Siz ne düşünüyorsunuz ? Şuan denemek için arkadaşımın besafe izi modular 0-18 kg taktik onda gidiyor gayet mutlu uyudu direk .
E bebekten joie i spin 360 açık gri rengi 7 binlerden 5 bine inmiş , geçen denedik iyidi. Baya yabancı kaynaklardan videolarını da izledik ve adac testinden oldukça yüksek puan almış

Daha hiç araştırma yapmadım canım arkadaşımda baby plus vardı memnundu ama hangi modeli bilmiyorum burada konuşursak kafamda bir şeyler canlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…