- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.401
Ay evet ondan sanırımBenimki de 6kg 60 cm ve 3-6 giydiriyorum. Biz tam giydiriyoruz bence kolu bile uzun olmuyor şu an
Gece sıçmasın da benimki gibiAnammm benimki yine kafasına kadar mictisavaştan çıktım sanki temizlemeye çalışırken. Daha da üzerini yeni degistirmistim
3 6 olmuyor bize .pierre cardin e bebek ,us polo ve andywawa alıyorum ben ama carters da 3 6 giyiyor .6 9 beden var carters evde o büyük geliyor .Boyu 62 cm kilosu 5800 olmuştur. Ya aldığın markalar büyük çalışıyor ya da bacak boyu kısa olabilir .Yani kısa dediğim de bebek de ne bacak olacak bu ayda .mesela 1 2 cm belkiBenim ki 3 6 giyiyor ya da 4 6 hm zara falansa. Benim bebe mi küçük anlamadim5800 63 cm şuan
Hee yok gece sicmiyor şükürGece sıçmasın da benimki gibiıslak mendil bitiyor.Allahtan bebemi biliyorum da akşamdan sıcak su koyuyorum termosa
Evet cartersta öyle haklısın. Belki model marka farklıdır. E bebek pek almadım ama arkadaşım bir uyku tulumu verdi oradan almış 9 12 şuan tam oluyor3 6 olmuyor bize .pierre cardin e bebek ,us polo ve andywawa alıyorum ben ama carters da 3 6 giyiyor .6 9 beden var carters evde o büyük geliyor .Boyu 62 cm kilosu 5800 olmuştur. Ya aldığın markalar büyük çalışıyor ya da bacak boyu kısa olabilir .Yani kısa dediğim de bebek de ne bacak olacak bu ayda .mesela 1 2 cm belki
Kesinlikle hatta iyi markaları takip edip seneye ondan sonraki seneye alacaksın. 3 yaş alacaksın. 4 yaş alacaksın .Düşün LCW de peluş montlar var geçen sene hamileyken 40 TL filandi. Alicaktim değiştireceğim bir şey var arabada unutmuşum. Eşime dedim git al gel. Boşver sonra değiştirirsin sen direk al dedie aman yok neyse sonra alırım dedim. Şimdi 300 civarı olmuş. Gerçekten almayı düşündüğünüz şeyi gördüğünüz an alın. Pahalli filan demeyin çünkü daha sonra hiç alınmaz hale geliyor. Mama sandalyesi ne aldın?
O zaman bedenden kaynaklanıyor. Bizim evde 1 tane 1 yaş zibin var kıza ancak oluyor .mal gibi dikmişlerEvet cartersta öyle haklısın. Belki model marka farklıdır. E bebek pek almadım ama arkadaşım bir uyku tulumu verdi oradan almış 9 12 şuan tam oluyor
Canım benim ki de 3-6 giyiyor Amy beni korkuttu ondan büyük aldımBenim ki 3 6 giyiyor ya da 4 6 hm zara falansa. Benim bebe mi küçük anlamadim5800 63 cm şuan
Bunu okuyan ipana bayıldıK
Kesinlikle hatta iyi markaları takip edip seneye ondan sonraki seneye alacaksın. 3 yaş alacaksın. 4 yaş alacaksın .
Ben 3 yasa kadar oyuncak alıyorum mesela .onlar da çok pahalaniyor .zıbın alacağım 3 yasa kadar. Ayakkabı aldım mesela evde giyer .
Pahalanacak şeyleri alacaksın. Mont gibi
Ek gıda malzemelerini de aldım. Oioi tabak ,kase ,önlük, mama kaşığı, mama sandalyesi .
Hatta ben daha büyüyünce kullansın diye yun yorgan aldım. 350 liraya almıştım.ne olacak sanki dursun bir köşede.
Ek gıda için makine aldım baby brezza .çok memnunum .annem bebek salçası,seftali püresi ve kabak yaptı. Robot gibi aynı. Ek gıda bitince robot olarak kullanacağım.
Cicibebede vermeyi dusunuyorum bu aralarKiz annem bana bu aylarda cicibebe veriyormuş. Hani ne sıkıntım var .yok bagirsaginda sıkıntı olur bilmem ne .Aksine o kadar iyi çalışıyor kibak görürsünüz ilerleyen yıllarda eskinin doğru olduğu ortaya çıkacak.
Hep diyorum çocuk mama yiyorsa hepsini yer.mama yiyeceğine yoğurt yesin şeftali yesin .bazı şeylerin bilerek yapıldığını, reklam olduğunu sırf mama üreticileri kazansın diye yapıldığını düşünüyorum
Fazlada ilerde püre yapmamamız lazımmış, pütürlüde olucakmıl. Yoksa diğerine alışırmış çatalla esin diyolar sadece, makinayla sıv gibi oluyomuşK
Kesinlikle hatta iyi markaları takip edip seneye ondan sonraki seneye alacaksın. 3 yaş alacaksın. 4 yaş alacaksın .
Ben 3 yasa kadar oyuncak alıyorum mesela .onlar da çok pahalaniyor .zıbın alacağım 3 yasa kadar. Ayakkabı aldım mesela evde giyer .
Pahalanacak şeyleri alacaksın. Mont gibi
Ek gıda malzemelerini de aldım. Oioi tabak ,kase ,önlük, mama kaşığı, mama sandalyesi .
Hatta ben daha büyüyünce kullansın diye yun yorgan aldım. 350 liraya almıştım.ne olacak sanki dursun bir köşede.
Ek gıda için makine aldım baby brezza .çok memnunum .annem bebek salçası,seftali püresi ve kabak yaptı. Robot gibi aynı. Ek gıda bitince robot olarak kullanacağım.
Boyu küçük omzu büyükCanım benim ki de 3-6 giyiyor Amy beni korkuttu ondan büyük aldımşimdi uyabinca denedim civilden aldığım9-12 büyük oldu zaten Amy senin kıza nasıl küçük geldi onlar bir de hele
Evet ama seftalilerin bir kısmını pure yaptım onlarla meyveli yoğurt yapicam .makinenin sadece haşlama bölümü var .kapakları sadece haşlayıp koydumFazlada ilerde püre yapmamamız lazımmış, pütürlüde olucakmıl. Yoksa diğerine alışırmış çatalla esin diyolar sadece, makinayla sıv gibi oluyomuş
Cici bebe de ne güzelmişCicibebede vermeyi dusunuyorum bu aralar
Sadece meme vermek yeterli olmuyo bu aralar
Kalp kalbe karşı aynı anda yazmışızUlann ya agustos annelerine yazmisim yanlislikla
Napiyonuzz
Amy 2Ulann ya agustos annelerine yazmisim yanlislikla
Napiyonuzz
Yazdım yazdım sildim .ondan olsa olsa bim marka diş macunu olurBunu okuyan ipana bayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?