Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim ki 3 6 giyiyor ya da 4 6 hm zara falansa. Benim bebe mi küçük anlamadim 5800 63 cm şuan
3 6 olmuyor bize .pierre cardin e bebek ,us polo ve andywawa alıyorum ben ama carters da 3 6 giyiyor .6 9 beden var carters evde o büyük geliyor .Boyu 62 cm kilosu 5800 olmuştur. Ya aldığın markalar büyük çalışıyor ya da bacak boyu kısa olabilir .Yani kısa dediğim de bebek de ne bacak olacak bu ayda .mesela 1 2 cm belki

Evet cartersta öyle haklısın. Belki model marka farklıdır. E bebek pek almadım ama arkadaşım bir uyku tulumu verdi oradan almış 9 12 şuan tam oluyor

K
Kesinlikle hatta iyi markaları takip edip seneye ondan sonraki seneye alacaksın. 3 yaş alacaksın. 4 yaş alacaksın .
Ben 3 yasa kadar oyuncak alıyorum mesela .onlar da çok pahalaniyor .zıbın alacağım 3 yasa kadar. Ayakkabı aldım mesela evde giyer .
Pahalanacak şeyleri alacaksın. Mont gibi
Ek gıda malzemelerini de aldım. Oioi tabak ,kase ,önlük, mama kaşığı, mama sandalyesi .
Hatta ben daha büyüyünce kullansın diye yun yorgan aldım. 350 liraya almıştım.ne olacak sanki dursun bir köşede.
Ek gıda için makine aldım baby brezza .çok memnunum .annem bebek salçası,seftali püresi ve kabak yaptı. Robot gibi aynı. Ek gıda bitince robot olarak kullanacağım.

Evet cartersta öyle haklısın. Belki model marka farklıdır. E bebek pek almadım ama arkadaşım bir uyku tulumu verdi oradan almış 9 12 şuan tam oluyor
O zaman bedenden kaynaklanıyor. Bizim evde 1 tane 1 yaş zibin var kıza ancak oluyor .mal gibi dikmişler

fbtl bir de oğlana zayıf diyirsun benim kızla aynı ölçüleri. Yapı meselesi benimki tombik duruyor ama kilosu 5800 boyu 63 oğlum zayıftı hep boyu uzundu o büyük giyiyordu.

Bunu okuyan ipana bayıldı

Cicibebede vermeyi dusunuyorum bu aralar
Sadece meme vermek yeterli olmuyo bu aralar

Fazlada ilerde püre yapmamamız lazımmış, pütürlüde olucakmıl. Yoksa diğerine alışırmış çatalla esin diyolar sadece, makinayla sıv gibi oluyomuş

Fazlada ilerde püre yapmamamız lazımmış, pütürlüde olucakmıl. Yoksa diğerine alışırmış çatalla esin diyolar sadece, makinayla sıv gibi oluyomuş
Evet ama seftalilerin bir kısmını pure yaptım onlarla meyveli yoğurt yapicam .makinenin sadece haşlama bölümü var .kapakları sadece haşlayıp koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…