- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.421
LepanaYazdım yazdım sildim .ondan olsa olsa bim marka diş macunu olur
Ben Amy nin aklına uydum .uyku tulumunu büyük aldım. İşte sonuçCanım benim ki de 3-6 giyiyor Amy beni korkuttu ondan büyük aldımşimdi uyabinca denedim civilden aldığım9-12 büyük oldu zaten Amy senin kıza nasıl küçük geldi onlar bir de hele
Oyle olmusKalp kalbe karşı aynı anda yazmışız
Ben de öyleyim, kemikler için magnezyum iyi gelmez mi acabaHer yerim inanılmaz ağrıyor iki gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki bazen çocuğu tutamayacak oluyorum napıcaz böyle
Ahajahsgfsksk
Benimde omuzlarım ağrıyor bebeği taşımaktanHer yerim inanılmaz ağrıyor iki gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki bazen çocuğu tutamayacak oluyorum napıcaz böyle
Pişman olmayacaksın çok çabuk dolduruyorlar
Gece bebiş uzun uykuya yatınca sıcak bir duş al hızlıca kasların dinlenirHer yerim inanılmaz ağrıyor iki gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki bazen çocuğu tutamayacak oluyorum napıcaz böyle
Eşim büyük aldırtmadı bana seneye alırsın büyüğünü çocuk boğulur içinde şimdi büyük alırsan diyo
Kocalarimizin kafasi ayniEşim büyük aldırtmadı bana seneye alırsın büyüğünü çocuk boğulur içinde şimdi büyük alırsan diyo
Bilmiyorum ki ya komplex vitamin de kullanıyorum aslında içinde var mı bi bakayımBen de öyleyim, kemikler için magnezyum iyi gelmez mi acaba
Beniö bütün eklemlerimBenimde omuzlarım ağrıyor bebeği taşımaktan
Gece banyo yapınca çok üşüyorum ben püfGece bebiş uzun uykuya yatınca sıcak bir duş al hızlıca kasların dinlenir
Ahahah
Demem artık sözfbtl bir de oğlana zayıf diyirsun benim kızla aynı ölçüleri. Yapı meselesi benimki tombik duruyor ama kilosu 5800 boyu 63 oğlum zayıftı hep boyu uzundu o büyük giyiyordu.
Neyse seneye ve hatta diğer seneye giyer
Aldığın vitamin fayda etmedi mi o da güzele benziyirdu halbukiHer yerim inanılmaz ağrıyor iki gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki bazen çocuğu tutamayacak oluyorum napıcaz böyle
Seneye de giyer bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?