Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki 10 gibi yatiyor sabah 7 ye kadar. Dolmuş oluyo baya. Böyle peceteyle bakiyorum ıslaklık oluyo mu diye baby turcoda oyle olmuyo. Simdiye dek pişik vs de olmadi elhamdulillah. Ama yine de ne biliyim. Bakalm.

Bize en çok gaz yapmayan o, senin bebiş de çok içmiyor bizimki gibi günde bi kez falan, bence dokunmaz dene muhakkak.
Düşün ki benim bebe günde bi kaçrz gaz krizine muhakkak giriyor. Baya baya kolik.
Valla gaz yapsın ama kabız yapmasın
Tek problemım o. Bu arada gunde 1 kez degıl
2 kez, bazen 3 kez verıyorum artık.
Ama cc az ıcıyor baya

Ben 9 12 almısim büyük geldi. Büyük derken de alttan bi de kollari biraz büyük. Alt kisim pijamadan gorunmuyor zatrn kollari da kivirdim

Diyete başlıcaktım bebeği kontrole götürdüm dr sütün iyi maşallah yarıyor bebeğe dedi bende o zmn diyet yapablirim dimi dedim sakın ha dedi spor bile sütün kalitesini bozar en az 5 aya kadar böyle devam et boşver diyeti dedi tabi bunu kocam duydu yemin ettirdi diyet yapmıcan diye bende işte napayım çikolatayı sürdüm ekmeğe yiyom şuan

Birde sıradanlık hep aynı işler falan bir arkadaşımın kardeşi lisedeyken ay anlamıyorum bu kızları bir adamla ömür mü geçer sıkılırım ben diyordu haklıymış sıkıcı evlilik sıkıldım ben eşimi bırakacağım ama ailem ve çevre baskısı gül gibi adam işten eve daha ne istiyorsun derler birde bırakırsam kapan cok olur üzülürüm idare ediyorum ev işi temizlik falan

Aldığın vitamin fayda etmedi mi o da güzele benziyirdu halbuki
1 hafta çok iyiydim aslında vücut ağrılarım geçmişti şimdi ne oldı bilmiyorum
Şehir değiştim belki hava değişimindendir iki yerin havası çok farklı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…