- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.441
Bize en çok gaz yapmayan o, senin bebiş de çok içmiyor bizimki gibi günde bi kez falan, bence dokunmaz dene muhakkak.Keçi sütlü mamayı denemedım bı tek
Benimki 10 gibi yatiyor sabah 7 ye kadar. Dolmuş oluyo baya. Böyle peceteyle bakiyorum ıslaklık oluyo mu diye baby turcoda oyle olmuyo. Simdiye dek pişik vs de olmadi elhamdulillah. Ama yine de ne biliyim. Bakalm.Ben de baby turco kullanıyorum. Primayı düşündüm ama burnu tıkanmazsa 12 gibi gece uykusuna geçiyor. 5 gibi uyanıyor. 8de de ikinci uyanmada değiştiriyorum. Sızma vs olmadı. Gece çok yapmıyor zaten genel olarak. Ama fazla yapıyorsa kullan. Ben de takipteyim, duruma göre alacağım gerekirse.
Aynen ya bizimji de uzadi baya ama kilosu az aldi gibi ekimin 17 sinde tartilcak 1 haftamiz kaldi bakalm ne alirsa bu haftaBizim de azaldı emmeler. Çok açsa aktif 5 dk. Diğer türlü oynayarak geçiyor. Boya gitti ama artık bu ay muhtemelen az kilo alacak.
Bende hareketin kiloyla alakalı olduğu kanaatindeyim, kızım zayıftı bu ayda itttşre şttşre gidiyordu, bu tosuncuk daha dönmedi bile
Hımm tmm 3 o zaman benimki de 6 ya yakin suanPrima da 3 numara 6 kilodaan sonra rahat oluyor iki kucuk gelebilir
Valla gaz yapsın ama kabız yapmasınBize en çok gaz yapmayan o, senin bebiş de çok içmiyor bizimki gibi günde bi kez falan, bence dokunmaz dene muhakkak.
Düşün ki benim bebe günde bi kaçrz gaz krizine muhakkak giriyor. Baya baya kolik.
Len, kullanıcı adını degıstırırken samımıyetin de gıttı. O yuzden yoksun sandım
Yapmaz inşallah ya, azıcık sık dişini ver bakalım alışır belkiValla gaz yapsın ama kabız yapmasın
Tek problemım o. Bu arada gunde 1 kez degıl
2 kez, bazen 3 kez verıyorum artık.
Ama cc az ıcıyor baya
Bende kambur oldum galiba dikleşemiyorum, hele oturduysam kalkınca yaşlılar gibi gelimi öne doğru doğrultmam gerekiyorBenimde omuzlarım ağrıyor bebeği taşımaktan
Ben 9 12 almısim büyük geldi. Büyük derken de alttan bi de kollari biraz büyük. Alt kisim pijamadan gorunmuyor zatrn kollari da kivirdim
Nerdeyse 6 olacak. 3 alirim ben de alirsamKaç kilo benim premium care 3 numara şuan. Kilosu 6 sonrası ama ben başladım oluyor. Ben kilolarda 6 -10 diyor ya mesela az olanı önemsiyorum.
Birde sıradanlık hep aynı işler falan bir arkadaşımın kardeşi lisedeyken ay anlamıyorum bu kızları bir adamla ömür mü geçer sıkılırım ben diyordu haklıymış sıkıcı evlilik sıkıldım ben eşimi bırakacağım ama ailem ve çevre baskısı gül gibi adam işten eve daha ne istiyorsun derler birde bırakırsam kapan cok olur üzülürüm idare ediyorum ev işi temizlik falanMutsuz değilim canımm minnoşuma laf söylerim amaaaa yinede minnoşum
Sevdiğib insanla aynı evdesin fln güzel ama
Evi temizlemek toplamak evdeki bütün işleri sen yapmasan kimsenin yapmıcağı gerçeği çok kötü
Ama evlenmeden önce prenses gibi yemeği yiyosun hop çekiliyosun odayaaa allahım akşam yemeğini düşünmüyosun elektrik su faturası seni alakadar etmiyo
Ahhh ahhhhh
1 hafta çok iyiydim aslında vücut ağrılarım geçmişti şimdi ne oldı bilmiyorumAldığın vitamin fayda etmedi mi o da güzele benziyirdu halbuki
Ayy çok heycanli bende hemen ek gıdaya geçmek istiyorumElma püresi 4.ayın ıcı dıyor. Denesem mı yarın
Sırf kaka ıcın :) kakalı bebegı ozledımAyy çok heycanli bende hemen ek gıdaya geçmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?