- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #97.641
Bizim kaka koyu yeşil. Normal diil miydi ?
Gündüz emziremıyorum . Gece ve sabah emıyor sadece. Gunduz sagdıgımda cok az cıkıyor süt, emmek gıbı değil.Erken değil mi canım..sen benden 4 gün önce doğurdun daha 4 aylık bile tam değilgaliba
Aaa fake dediyoncambenim Bazen seni fake hesabımdan takip ediyorum yonca Geçen takip olayını konuşmuştunuz da itiraf edeyim dedim
Vallabenimde ğündüz emzirmek eziyet gibi ..az besleniyorlar..sütümü sağıp veriyorum..bende 5.aya doğrubaşlayım diyorum doktoragidersem soracağım..günde2 kere ekgıda dönemine heyecanlanıyorum ..ek ğıdayı unutma karnı tokken yani 40 dakka sonra..bide uykudan uyanmış keyifli iken ver..Gündüz emziremıyorum . Gece ve sabah emıyor sadece. Gunduz sagdıgımda cok az cıkıyor süt, emmek gıbı değil.
Doktora gıtsem ve bılse boyle soeunlarım oldugunu o da baslatır zaten .
Kabız oluyor ve ben kakasını kendı yapsın,bagırsak tembellıgı olsun ıstemıyorum.
O yuzden kuru kayısı verıcem hergün . Onun dısında anne sutu ve devam sutune devam
Bende..ikizlere bakıyorim..büyük kız 1.sınıgta ödevlerini yaptırıyorum..bir yandan perdeleri yıkayıp temizlik yapıyorum ..bayağı yoruldum ve eşim yokDoğurduğumdan beri ilk defa bu kadar yorgunum herhalde
30 dk meme vermek ıcın ugrasıyorum. Sureklı aglıyorVallabenimde ğündüz emzirmek eziyet gibi ..az besleniyorlar..sütümü sağıp veriyorum..bende 5.aya doğrubaşlayım diyorum doktoragidersem soracağım..günde2 kere ekgıda dönemine heyecanlanıyorum ..ek ğıdayı unutma karnı tokken yani 40 dakka sonra..bide uykudan uyanmış keyifli iken ver..
Sorma valla bende öyleyim süt sağma makinası yıkamaktan partttt oldum ..iki taneler hemen acıkıyorlar bunaldom30 dk meme vermek ıcın ugrasıyorum. Sureklı aglıyor
Sonra ya mama verıyorum, ya da sagıp verıyorum. 2,5 aydır yoruldum.
Temizlik neden yapıyorsun deli misinBende..ikizlere bakıyorim..büyük kız 1.sınıgta ödevlerini yaptırıyorum..bir yandan perdeleri yıkayıp temizlik yapıyorum ..bayağı yoruldum ve eşim yok
Ben herzaman 2-3 kişi kalmıcaz illa misafir gelincede kullanırım diye düşünüp L yada xl bakıyorumm5 aydir kullanıyoruz ,nerdeyse her gün bir şey yapıyorum. Biraz damak tadıyla da alakalı ama , yağlı sevenlere başta hitap etmeyebilir. Ben evde normalde balık yapmazdım ya da et yapmazdım hiç , airfrey geldiğinden beri yapıyorum. Mesela bugün sabah ne yesem diye şöyle bir baktım , hemen yeşil biber koydum yanına d tost ekmeğinin üstüne domates kaşar. Mis gibi oldu pratikbide Instagram'da bir sürü hesap var tarif paylaşan ordan fikir oluyor .
Xiominin kini almıştım ben , Philipslerin rezidans temizliği zor oluyormus. 3 kişilik aileye haznesi yeterli kesinlikle . Ama daha kalabalık ailelere küçük gelebilir
Alıcam buhar pişirici demiriHaşlayınca sebzelerin vitamini suylavgidiyor..buharda ise içinde kalıyor
Ben pes ettım artık. Senın en azından kabızlık yok.Sorma valla bende öyleyim süt sağma makinası yıkamaktan partttt oldum ..iki taneler hemen acıkıyorlar bunaldom
Bınıcem üstüne vurucam kırbacıAlıcam buhar pişirici demiri
Geçen bunu bende düşündüm yaaaa napıcZOlm benim çok iyi korunmam lazım ya çok korkuyorum
Yoksa o fakelerde bakanlardan biri senmisinyoncambenim Bazen seni fake hesabımdan takip ediyorum yonca Geçen takip olayını konuşmuştunuz da itiraf edeyim dedim
Valla adama geçen gün spiralle ilgili bir soru sordumGeçen bunu bende düşündüm yaaaa napıcZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?