Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Erken değil mi canım..sen benden 4 gün önce doğurdun daha 4 aylık bile tam değilgaliba
Gündüz emziremıyorum . Gece ve sabah emıyor sadece. Gunduz sagdıgımda cok az cıkıyor süt, emmek gıbı değil.
Doktora gıtsem ve bılse boyle soeunlarım oldugunu o da baslatır zaten .

Kabız oluyor ve ben kakasını kendı yapsın,bagırsak tembellıgı olsun ıstemıyorum.
O yuzden kuru kayısı verıcem hergün . Onun dısında anne sutu ve devam sutune devam

Kızlar nasılsınız, herkes iyi mi
Artık girip hızlı hızlı okuyorum, tam bir mesaja ben de cevap yazayım derken bir üşenme geliyor ki sormayın
Geçen sene bu zamanlar son negatif testi görmüştüm sanırım, Kasım’da güzel bir pozitifle kucağımdaki meleği tutuyorum şimdi
Şaka gibi 1 yılda hayatımız nasıl da değişti
Bebeklerimizin bu halleri çok güzel değil mi
Gülüyorlar, bakınıyorlar, biraz agu falan Hep böyle kalabilirler bence

Vallabenimde ğündüz emzirmek eziyet gibi ..az besleniyorlar..sütümü sağıp veriyorum..bende 5.aya doğrubaşlayım diyorum doktoragidersem soracağım..günde2 kere ekgıda dönemine heyecanlanıyorum ..ek ğıdayı unutma karnı tokken yani 40 dakka sonra..bide uykudan uyanmış keyifli iken ver..

30 dk meme vermek ıcın ugrasıyorum. Sureklı aglıyor
Sonra ya mama verıyorum, ya da sagıp verıyorum. 2,5 aydır yoruldum.

Bende..ikizlere bakıyorim..büyük kız 1.sınıgta ödevlerini yaptırıyorum..bir yandan perdeleri yıkayıp temizlik yapıyorum ..bayağı yoruldum ve eşim yok
Temizlik neden yapıyorsun deli misin hem de perde

Ben herzaman 2-3 kişi kalmıcaz illa misafir gelincede kullanırım diye düşünüp L yada xl bakıyorumm

Geçen bunu bende düşündüm yaaaa napıcZ
Valla adama geçen gün spiralle ilgili bir soru sordum
Bana döndü başka bir sey sordu
Dedim sen beni duyuyorum musun
Duymamazlıktan geliyorum diyor gülüyor
Ona güvenemem
Sağlam bisey lazım
Spiral+ yumurtlama takibine göre hareket etmek
Pre ve hap elendi mecburum böyle yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…