Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öyle bişey yok istediğin zaman iznini kesip dönebilirsin hatta 24 ay içerisinde olmak şartıyla başlayıp tekrar tekrarda çıkbilirsin tabi kurum amirine bağlı o biraz
Şey ben sözleşmeliyim canm 4B yani. O baslayip tekrar izne donme yokmuş bize. O sorun degil de. Bu merak ettigim konuda ben de istediginde izni kesiyorum diye biliyordum. Inş öyledir

Ben çok geç kaldım aslında şimdi ihtiyaç duyuyorum öncesinde belkide fark etmicekti ama şimdi oynayacağı bişiler ihtiyaç duyuyorum yukardan sallanan falan kaç aya kadar kullanır sence
Bende hiç öyle babyjörn müş neymiş almadım , pusette bile durmuyor benimki .. Almanı da tavsiye etmem . Artık oyun evresi , keşif zamanları geldi . Bende netten oyun halısı sipariş edeceğim aklımda fisher price marka var fakat o da 700₺ den aşağı değil … Uygun şekilde oyun halısı almayı planlıyorum , bence sende değeelendir

Hanımlar doğumlar sonra 40 ım çıkınca hemen 10 gün geçmeden adet oldum.. Şimdi ise 1 ay geçmesine rağmen adet olmadım. Bu normalmi. Kızımda hemen adet olmuştum. Bundada oldum ama şimdi adetim geçti.
Aklıma hamilelik geldi ama normal dediler 3 ay adet olmayan var. Hatta 1 yıl.
Ama ben 1 kere adet oldum doğumdan sonra.
Lütfen beni bilgilendirirmisiniz

Bende bi bakayım oğlum sevmemişti hep yuvarlanıp içinden çıkıyordu büyüyünce oynadı parçaladı saklayamadım da

Bn denedim bnce faydası var gibi geldi bana ilk sütlerimden denemiştim. Hatta oğluma sürdüm hep kendi sütünü.

Bnce kıskanmayacağı bir yaş aralığı olmalı..
Ben biraz maddi acıdanda bakıyorım ilki üniversiteye gitsşse 4 yıllık okusa o bitirir diğeri gider üst üste ilerdr zorlanmam bunlarıda düşünün en önemlisi zaten onların gelecekleri

Bence dikkat et canım benimde 40m bitti regl oldum. Şuanda düzenli olmaya devam ediyorım .. sen bence dikkat et

Bu nasıl bir ileriyi düşünmektir ben şok
Aaaa ben hep garanticiyimdir etrafımda çok var yaşları yakın ama ünide aileleri zorluklarla okutanlar. Oyuzden geleceği planlamak şart
En çokda onlar için her biri için ayeı özen göstermek ve eşitliği sağlamak istiyorum

Muhtemelen buradaki sendeoda problem var. Gerci bende de problem var, simsekler savuruyorum

Aslında bende çok garanticiyim ama bu sebeple araya çok yaş farkı koyamam, doğum izinlerini uzatmam biraz fazla çalışırız artık ona göre maddi açıdan ilerleriz 5 yaş ve sonrası bana çok geliyor ablamla aramda 3 yaş var çok ideal ama erkek kardeşimle 9 yaş var çok fazla anneme hala kızıyorum bu yüzden

Bizim hep aralıklı abimle 6 kardeşimle 11yaş var bunlar çok
4yaşında planlıcam 5olmadsn doğum yapsam ilki okula başlayıncaya kadar oda 1yaşında olur zor zamanları azda olsa geçer bakalım biz planlıyorda hayat ne göstericek

En doğru ve hayırlı zamanda gelsin gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…