- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.021
Bence o oyuncak bebek. Gerçek olamayacak kadar ürkütücü
Yaşlı insanlar yüzü gözü gözükmeyen çocuk istiyolar
Şey ben sözleşmeliyim canm 4B yani. O baslayip tekrar izne donme yokmuş bize. O sorun degil de. Bu merak ettigim konuda ben de istediginde izni kesiyorum diye biliyordum. Inş öyledirÖyle bişey yok istediğin zaman iznini kesip dönebilirsin hatta 24 ay içerisinde olmak şartıyla başlayıp tekrar tekrarda çıkbilirsin tabi kurum amirine bağlı o biraz
Aynen katiliyrm yaa o ne oyleBence o oyuncak bebek. Gerçek olamayacak kadar ürkütücü
Neden su vermek istiyorsun ?Kizlar rotavirus asisi verecegim birazdan uzerine su icirebilir miyim acil cavap lutfen
Bende hiç öyle babyjörn müş neymiş almadım , pusette bile durmuyor benimki .. Almanı da tavsiye etmem . Artık oyun evresi , keşif zamanları geldi . Bende netten oyun halısı sipariş edeceğim aklımda fisher price marka var fakat o da 700₺ den aşağı değil … Uygun şekilde oyun halısı almayı planlıyorum , bence sende değeelendirBen çok geç kaldım aslında şimdi ihtiyaç duyuyorum öncesinde belkide fark etmicekti ama şimdi oynayacağı bişiler ihtiyaç duyuyorum yukardan sallanan falan kaç aya kadar kullanır sence
Bende bi bakayım oğlum sevmemişti hep yuvarlanıp içinden çıkıyordu büyüyünce oynadı parçaladı saklayamadım daBende hiç öyle babyjörn müş neymiş almadım , pusette bile durmuyor benimki .. Almanı da tavsiye etmem . Artık oyun evresi , keşif zamanları geldi . Bende netten oyun halısı sipariş edeceğim aklımda fisher price marka var fakat o da 700₺ den aşağı değil … Uygun şekilde oyun halısı almayı planlıyorum , bence sende değeelendir
Ben biraz maddi acıdanda bakıyorım ilki üniversiteye gitsşse 4 yıllık okusa o bitirir diğeri gider üst üste ilerdr zorlanmamBn denedim bnce faydası var gibi geldi bana ilk sütlerimden denemiştim. Hatta oğluma sürdüm hep kendi sütünü.
Bnce kıskanmayacağı bir yaş aralığı olmalı..
Bence dikkat et canım benimde 40m bitti regl oldum. Şuanda düzenli olmaya devam ediyorım .. sen bence dikkat etHanımlar doğumlar sonra 40 ım çıkınca hemen 10 gün geçmeden adet oldum.. Şimdi ise 1 ay geçmesine rağmen adet olmadım. Bu normalmi. Kızımda hemen adet olmuştum. Bundada oldum ama şimdi adetim geçti.
Aklıma hamilelik geldi ama normal dediler 3 ay adet olmayan var. Hatta 1 yıl.
Ama ben 1 kere adet oldum doğumdan sonra.
Lütfen beni bilgilendirirmisiniz
Bu nasıl bir ileriyi düşünmektir ben şokBen biraz maddi acıdanda bakıyorım ilki üniversiteye gitsşse 4 yıllık okusa o bitirir diğeri gider üst üste ilerdr zorlanmambunlarıda düşünün en önemlisi zaten onların gelecekleri
Bencede ihmal etmeYok hastaykende ağrıyordu 15-20 gündür var bu ağrı doktora gidicem artık
İki bebek arasında kaç yaş olmalı sizce? En ideali yani?
Aaaa ben hep garanticiyimdirBu nasıl bir ileriyi düşünmektir ben şok
Muhtemelen buradaki sendeoda problem var. Gerci bende de problem var, simsekler savuruyorumYa çok fazla. Ben en son alırken 2 tane aldım. Bundan sonra yedekli giderim. Sendeo 8le gönderiyor ebebek ama ben cumartesi vermiştim siparişi bugün geldi. O da araya pazar gidrdigi için bence. Sizin ordaki mi sıkıntılı acaba
En az 2 yıl olması şart annenin sağlığı açısından gerisi senin keyfine kalmış benceİki bebek arasında kaç yaş olmalı sizce? En ideali yani?
Aslında bende çok garanticiyim ama bu sebeple araya çok yaş farkı koyamam, doğum izinlerini uzatmam biraz fazla çalışırız artık ona göre maddi açıdan ilerleriz 5 yaş ve sonrası bana çok geliyor ablamla aramda 3 yaş var çok ideal ama erkek kardeşimle 9 yaş var çok fazla anneme hala kızıyorum bu yüzdenAaaa ben hep garanticiyimdiretrafımda çok var yaşları yakın ama ünide aileleri zorluklarla okutanlar. Oyuzden geleceği planlamak şart
En çokda onlar için her biri için ayeı özen göstermek ve eşitliği sağlamak istiyorum
Bizim hep aralıklı abimle 6 kardeşimle 11yaş var bunlar çokAslında bende çok garanticiyim ama bu sebeple araya çok yaş farkı koyamam, doğum izinlerini uzatmam biraz fazla çalışırız artık ona göre maddi açıdan ilerleriz 5 yaş ve sonrası bana çok geliyor ablamla aramda 3 yaş var çok ideal ama erkek kardeşimle 9 yaş var çok fazla anneme hala kızıyorum bu yüzden
En doğru ve hayırlı zamanda gelsin gelenlerBizim hep aralıklı abimle 6 kardeşimle 11yaş var bunlar çok
4yaşında planlıcam 5olmadsn doğum yapsam ilki okula başlayıncaya kadar oda 1yaşında olur zor zamanları azda olsa geçerbakalım biz planlıyorda hayat ne göstericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?