Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz iki gözde de çapaklanma yaşadık hatta bence enfeksiyondu, çok kötüydü. Doktor damla verdi ve hemen geçti.
Bizim ellerimizden, kıyafetlerimizden mikrop veya toz bulaşınca olurmuş.
Acaba bebişin gözüne mi dokundular, oyuncak vs gösterirken bir kaza mı yaşandı?

Kızlar öğretmenlere ya da kamuda çalışanlara bir sorum var. Bana doğum sonrası analık izni dönemi için bi miktar para yattı ayrıca analık izni sonrası rapor aldığımda da maaşımdan yapılan kesintiyi sgk ödedi bana.
Bazı yerlerde okuduğuma göre bu yatan paralar geri ödeniyormuş özellikle sgk nın yatırdığı para. Bilgisi olan başına gelen var mı

Lütfen kendini üzme canım
Rızkı neyse onu yiyecek tabiki eşinden geleni yaptın lütfen kendini suçlama. Bebeğinin aç kalması daha mı iyi sanki?
Öyle canım bende saldım artık dediğin gibi aç kalmasından iyidir bebeğim böyle mutlu bende ona uyum sağlıyorum artık
Hangi mamayı kullanıyorsun?
Bende mesela 3 ay emmişim ama çok nadir hasta olurum ve kendimide hiç kollamam yani. Eşim 2 sene emmiş kendini çok kollar çok pimpiriklidir ama en ufak şeyde hasta olur hemen. Banada der yani senin bünyen daha güçlü diye. İşte etraf baskısı söylenenler falan beni çok üzdüğü içinde çok yıprattım kendimi ben. Artık saldım ama elimden gelen bir şey yok. bebeğim böyle daha mutlu, sürekli ağlatarak emzirmeye çalışmakta istemiyorum.yettiği kadar sağıp vericem o iyi olsunda neyle beslenirse beslensin diyorum artık

Hic öyle düsünmedim. Mantikli..
İlaci kendiniz mi verdiniz. Gerci agizdan veriliyor bir zorlugu yok ama yapamam herhalde
Evet surup gibi 2 cay kasigiydi miktari annemle verdik tadinda bi sıkıntı yoktu. 40 dk de oyaladik kusmadan uzanarak dursun diye cok sukur kusmadi. Benim gibi devamli kusan bir cocugunuz varsa saglik ocaginda iyice deliriyor sinirlendiginde kusuyor. 2.ciyi de evde yaparım

Siz sözlesmeli öğretmen misiniz?

Golden goat kullanıyorum canım

Bizim önceden neredeyse boş bezi çıkmıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Çok mu az acaba
Bizimde öyleydi anne sütü çok alıyordu ondan diyordum her bez kakalıydı sonra günde 3 4e düştü sonra 2ye sonra 3günde 1 yaptı bir ara şimdi hergün 1 belki 2 kere yapıyor, bebeklerin düzenli şekilde 2 3 günde bir yapması normalmiş

Bence öyle düşünme olacağı varmış olmuş. Kendisi de yapmış olabilir. Geçen benim kızın gözünde de oldu. Hiç bir sebep ya da dışardan müdahale olmadı benim bildiğim. Ama mesela yatarken yüzünü çevirip yatağa sürtüyor orda toz filan olduysa ya da kendi saçlarını döküyor ben temizliyorum sürekli ama oluyor yine. O bence sen olmadığın için o kadar sağlamıştır. Çok normal hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…