- 25 Şubat 2020
- 2.746
- 3.421
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.201
Hayır eşimde istemiyor. Neler çekiyoruz neler. Kızım çok kıskanıyor zayıfladı huzursuz olduYani normalbenimde olsa benimde bozulurrr valla istiyomu eşin
Biz iki gözde de çapaklanma yaşadık hatta bence enfeksiyondu, çok kötüydü. Doktor damla verdi ve hemen geçti.Hiç ayrı kalmadık bütün gün beraberiz hiç yalnız bırakmıyorum. Dışarı çıkarsakta bizimleydi. Ancak hastane ortamına gireceğim için almak istemedim.
Ama benim sıktıntım ve sorum gözündeki çapaklanma ve yapışıklıkla ilgiliydi. Tamamen bir enfeksiyon gibiydi. Alıp eve geldiğimde gördük eşimle. Çok üzüldüm sinirlendim.Acaba oradayken zarar mı verdiler ve bana söylemeye çekindi. 3 tane çocuğu var 2si erkek ikiz 8 yaşında ve kız 12 yaşında ve dokunma etme dediğinde anlamıyorlar. Onlar mı birşey yaptı acabayada gözüne mama falan mı kaçtı acaba
Öyle canım bende saldım artık dediğin gibi aç kalmasından iyidir bebeğim böyle mutlu bende ona uyum sağlıyorum artıkLütfen kendini üzme canım
Rızkı neyse onu yiyecek tabiki eşinden geleni yaptın lütfen kendini suçlama. Bebeğinin aç kalması daha mı iyi sanki?
Hangi mamayı kullanıyorsun?Biz en başından beri mama takviyesiyle ilerledik o yüzden çok erken başladı meme reddi bu saatten sonra memeye döneceğine benimde inancım yok sütüm zaten üzüntüden çok azaldı artık tamamen bitene kadar ne kadar çıkarsa o kadar vereceğim üzülüp kendimizi harap etmemek bebeğimiz içinde en iyisi boşver bizim bebişlerde mamayla büyüsün yeterki sağlıklı olsunlar, mamanın en temiz içerikli olanını kullanıyorum en azından diye avutuyorum kendimi bu sıralar
Bende mesela 3 ay emmişim ama çok nadir hasta olurum ve kendimide hiç kollamam yani. Eşim 2 sene emmiş kendini çok kollar çok pimpiriklidir ama en ufak şeyde hasta olur hemen. Banada der yani senin bünyen daha güçlü diye. İşte etraf baskısı söylenenler falan beni çok üzdüğü içinde çok yıprattım kendimi ben. Artık saldım ama elimden gelen bir şey yok. bebeğim böyle daha mutlu, sürekli ağlatarak emzirmeye çalışmakta istemiyorum.yettiği kadar sağıp vericem o iyi olsunda neyle beslenirse beslensin diyorum artıkKendini üzme de eziyet de etme. Sen elinden geleni yaptın. Sonuçta inan mamayla beslendi diye daha farklı bir gelişimi olmayacak hatta bana mama anne sütünden daha koruyucu geldi ne yalan söyleyeyim. Oglum da Aptamil kuandim 2 yaşına kadsr hasta olmadı çocuk. Antibiyotik görmedi. Bu velet sırf anne sütü alıyor geçen hafta hastalandı antibiyotik içiyor.Kendini suçlama asla.
Evet surup gibi 2 cay kasigiydi miktari annemle verdik tadinda bi sıkıntı yoktu. 40 dk de oyaladik kusmadan uzanarak dursun diye cok sukur kusmadi. Benim gibi devamli kusan bir cocugunuz varsa saglik ocaginda iyice deliriyor sinirlendiginde kusuyor. 2.ciyi de evde yaparımHic öyle düsünmedim. Mantikli..
İlaci kendiniz mi verdiniz. Gerci agizdan veriliyor bir zorlugu yok ama yapamam herhalde
Siz sözlesmeli öğretmen misiniz?Kızlar öğretmenlere ya da kamuda çalışanlara bir sorum var. Bana doğum sonrası analık izni dönemi için bi miktar para yattı ayrıca analık izni sonrası rapor aldığımda da maaşımdan yapılan kesintiyi sgk ödedi bana.
Bazı yerlerde okuduğuma göre bu yatan paralar geri ödeniyormuş özellikle sgk nın yatırdığı para. Bilgisi olan başına gelen var mı
EvetSiz sözlesmeli öğretmen misiniz?
Golden goat kullanıyorum canımÖyle canım bende saldım artık dediğin gibi aç kalmasından iyidir bebeğim böyle mutlu bende ona uyum sağlıyorum artık
Hangi mamayı kullanıyorsun?
Bende mesela 3 ay emmişim ama çok nadir hasta olurum ve kendimide hiç kollamam yani. Eşim 2 sene emmiş kendini çok kollar çok pimpiriklidir ama en ufak şeyde hasta olur hemen. Banada der yani senin bünyen daha güçlü diye. İşte etraf baskısı söylenenler falan beni çok üzdüğü içinde çok yıprattım kendimi ben. Artık saldım ama elimden gelen bir şey yok. bebeğim böyle daha mutlu, sürekli ağlatarak emzirmeye çalışmakta istemiyorum.yettiği kadar sağıp vericem o iyi olsunda neyle beslenirse beslensin diyorum artık
Bizimde öyleydi anne sütü çok alıyordu ondan diyordum her bez kakalıydı sonra günde 3 4e düştü sonra 2ye sonra 3günde 1 yaptı bir ara şimdi hergün 1 belki 2 kere yapıyor, bebeklerin düzenli şekilde 2 3 günde bir yapması normalmişBizim önceden neredeyse boş bezi çıkmıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Çok mu az acaba
Bence öyle düşünme olacağı varmış olmuş. Kendisi de yapmış olabilir. Geçen benim kızın gözünde de oldu. Hiç bir sebep ya da dışardan müdahale olmadı benim bildiğim. Ama mesela yatarken yüzünü çevirip yatağa sürtüyor orda toz filan olduysa ya da kendi saçlarını döküyor ben temizliyorum sürekli ama oluyor yine. O bence sen olmadığın için o kadar sağlamıştır. Çok normal hiç canını sıkma.Hiç ayrı kalmadık bütün gün beraberiz hiç yalnız bırakmıyorum. Dışarı çıkarsakta bizimleydi. Ancak hastane ortamına gireceğim için almak istemedim.
Ama benim sıktıntım ve sorum gözündeki çapaklanma ve yapışıklıkla ilgiliydi. Tamamen bir enfeksiyon gibiydi. Alıp eve geldiğimde gördük eşimle. Çok üzüldüm sinirlendim.Acaba oradayken zarar mı verdiler ve bana söylemeye çekindi. 3 tane çocuğu var 2si erkek ikiz 8 yaşında ve kız 12 yaşında ve dokunma etme dediğinde anlamıyorlar. Onlar mı birşey yaptı acabayada gözüne mama falan mı kaçtı acaba
Az değil canım normal. Hatta çok kaka yapınca kilo alımı da az oluyor.Bizim önceden neredeyse boş bezi çıkmıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Çok mu az acaba
Benimki de öyle bazen ger gğn bazen 2 günde birBizim önceden neredeyse boş bezi çıkmıyordu şimdi 2 günde 1 yapıyor. Çok mu az acaba
Ben güvenmem pok da çıkabilirKızlar, trendyoldan kredı kartı ıle altın alınır mı
Yookkız probpem olmaz. Bır kere almıstım ama kredı kartıyla degıl. Bıldıgımız kuyumcuBen güvenmem pok da çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?