- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.821
Yeminle bittik yaa bittik daha şimdidenMide bulantısı normal ,mide krampı normal , kusma normal , bas agrisi normal, bel ağrısı normal , boyun ağrısı normal , kramp normal , kabizlik normal , halsizlik normal aaaaa geriye ne kaldı? Yakında hamilelikte ölmek de normal dicekler
Zormuş çok zormuşYeminle bittik yaa bittik daha şimdiden7 ay nasıl gitcek merakla bekliyorum
Ben de deterjan kokusundan tiksindim. Bir de cep telefonundanNevresim takiminin temizini sermistim gündüz şimdi ise allahim bu saat oldu yumuşatıcı kokusundan uyuyamiyorum bayilarak almistim oysaki çıldıracam allahimm yok uyuyamiyom arkadas
Allaaah daha neler duyacazBen de deterjan kokusundan tiksindim. Bir de cep telefonundanDünyada cep telefonundan tiksinen ilk anne adayi ben olabilirim.
İyi yapmışsın canım temkinli gitcez mecbur bende güvendiği bı ikinci yer doktor olmalı ama şuanda bulamadım bakalım şu korkulari atlatsam bakmicam bendeBen ne olur ne olmaz diye 12. Haftaya Zeynep Kamil den randevu aldım. Hemde beni Histereskopi ameliyatı yapan canım doktoruma denk geldi muayne. En azından ara bilgi almış olurum
Bana 3 hafta sonra gelndedi bn 9. Hafta kalp atışına gittim. Çünkü ikili test olacakmış. Ama bnde ikili test için gidip girmemeye kararsızım.. Çünkü çevr3mdeki herkes gerek yok bnde yaptırmadım diyorlar. O sebepten 15. Hafta gitmeyi düşünüyorumKızlar selammm,
kalp atışından sonra ,ne kadar zaman sonra muayeneye gittiniz ?
Beni 2 hafta sonra çağırdı gittim. Şimdi 3 hafta sonra gel dedi aralık sonuna doğru gideceğim.bana doktor 1 ay sonra gel dedi ama size ??
Ben daha toxo plazma yaptırmadım senden ne gibi bir sıkıntı oldu canımBana da geçtiğimiz cuma normalde bir ay ama sen istersen 2 hafta sonra gel gelişime bir bakalım dedi. Benim toxoplasma ile ilgili problem oldu biraz, tedirgin olduğumu düşünüp söylemiş olabilir. Ne zaman giderim bilmiyorum, tedirginliğim yok içim rahat:) beklerim belki 1 aya.
bende kullanıyorum ve kullanmadıgım günlerdede oluyor akıntım.Kizlar Günaydın,
Sabah akşam olmak üzere günde iki progestan fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum iç çamaşırım çok ıslanıyor az bi akıntı değil sagolsun dun dr soru sordurmadi size sorayım kullanan ve aynı olan var mı?? Allah korusun aminosentez sıvısı falan sızması değildir demi bu daha önce doğum bilgim olmadığı için tecrubesizim
Bende öyle düsünüyorummmBeni 2 hafta sonra çağırdı gittim. Şimdi 3 hafta sonra gel dedi aralık sonuna doğru gideceğim.
Ben bilemedim yaa sanki gerek yok gibi doktora da bi sorarım ama12 ve 13 haftada ikili test oluyormuş yaptırmayı düşünüyor musunuz, bana çevremdekiler gerek yok diyor, şahsen bnde mantıklı buluyorum en azından psikolojim etkilenmez diyorum. Birde öğrencimden soğuk algınlığı kapmışım, salya sümük bir arada, boğaz da acıyor sizce bitkisel olarak nasıl toparlanırım. C vit. Tüketmeye çalışıyorum ama. Bir bilgisi olan var mı?
Canim brn sabah iki akşam iki kullaniorum yatmadan önce atiorum bi saat yatiroum yinede akio ilaç eriyip aynı şekilde sabahta.günlük ped koymuorum sürekli çamaşır degistiriorum yani o fitil malesef yapio canımKizlar Günaydın,
Sabah akşam olmak üzere günde iki progestan fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum iç çamaşırım çok ıslanıyor az bi akıntı değil sagolsun dun dr soru sordurmadi size sorayım kullanan ve aynı olan var mı?? Allah korusun aminosentez sıvısı falan sızması değildir demi bu daha önce doğum bilgim olmadığı için tecrubesizim
Henüz amniyon sıvısı yok. O yüzden değil. Ben fitil kullanmıyorum ama ayni akintı bende de var fazlaca. Diğer gebeliklerde de olmuştu bolca doktor normal diyor. Gebelik boyu sürüyor benim.Kizlar Günaydın,
ıgg 28.6 ıgm 0,54 çıktı. avidite testi yaptırdık, doktorum enfeksiyonu en az 3 ay önce geçirmiş olduğumu söyledi. Zaten ıgg bu kadar yüksekken ıgm nin az artmış olması baştan beni rahatlatmıştı.Hatalık kapıldıktan sonra ıgm nin normal düzeye düşmesi bazı kişilerde 2 yıla yakın sürebiliyormuş. Yakın tarihte geçirmiş olsaydım da duruma göre antibiyotik kullanacaktım ve 4 hafta sonra tekrar test yapıp geçmiş mi bakacaktık falan filan.Ben daha toxo plazma yaptırmadım senden ne gibi bir sıkıntı oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?