Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yeminle bittik yaa bittik daha şimdiden 7 ay nasıl gitcek merakla bekliyorum

Nevresim takiminin temizini sermistim gündüz şimdi ise allahim bu saat oldu yumuşatıcı kokusundan uyuyamiyorum bayilarak almistim oysaki çıldıracam allahimm yok uyuyamiyom arkadas

Nevresim takiminin temizini sermistim gündüz şimdi ise allahim bu saat oldu yumuşatıcı kokusundan uyuyamiyorum bayilarak almistim oysaki çıldıracam allahimm yok uyuyamiyom arkadas
Ben de deterjan kokusundan tiksindim. Bir de cep telefonundan Dünyada cep telefonundan tiksinen ilk anne adayi ben olabilirim.

İyi
Ben ne olur ne olmaz diye 12. Haftaya Zeynep Kamil den randevu aldım. Hemde beni Histereskopi ameliyatı yapan canım doktoruma denk geldi muayne. En azından ara bilgi almış olurum
İyi yapmışsın canım temkinli gitcez mecbur bende güvendiği bı ikinci yer doktor olmalı ama şuanda bulamadım bakalım şu korkulari atlatsam bakmicam bende

Bana da geçtiğimiz cuma normalde bir ay ama sen istersen 2 hafta sonra gel gelişime bir bakalım dedi. Benim toxoplasma ile ilgili problem oldu biraz, tedirgin olduğumu düşünüp söylemiş olabilir. Ne zaman giderim bilmiyorum, tedirginliğim yok içim rahat:) beklerim belki 1 aya.

Kızlar selammm,
kalp atışından sonra ,ne kadar zaman sonra muayeneye gittiniz ?
Bana 3 hafta sonra gelndedi bn 9. Hafta kalp atışına gittim. Çünkü ikili test olacakmış. Ama bnde ikili test için gidip girmemeye kararsızım.. Çünkü çevr3mdeki herkes gerek yok bnde yaptırmadım diyorlar. O sebepten 15. Hafta gitmeyi düşünüyorum

12 ve 13 haftada ikili test oluyormuş yaptırmayı düşünüyor musunuz, bana çevremdekiler gerek yok diyor, şahsen bnde mantıklı buluyorum en azından psikolojim etkilenmez diyorum. Birde öğrencimden soğuk algınlığı kapmışım, salya sümük bir arada, boğaz da acıyor sizce bitkisel olarak nasıl toparlanırım. C vit. Tüketmeye çalışıyorum ama. Bir bilgisi olan var mı?

Kizlar Günaydın,
Sabah akşam olmak üzere günde iki progestan fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum iç çamaşırım çok ıslanıyor az bi akıntı değil sagolsun dun dr soru sordurmadi size sorayım kullanan ve aynı olan var mı?? Allah korusun aminosentez sıvısı falan sızması değildir demi bu daha önce doğum bilgim olmadığı için tecrubesizim

Ben daha toxo plazma yaptırmadım senden ne gibi bir sıkıntı oldu canım

bende kullanıyorum ve kullanmadıgım günlerdede oluyor akıntım.
bu haftalarda normalmiş diye duydum her hafta vucut yeni bir olaya alısıyor sonucta

Ben bilemedim yaa sanki gerek yok gibi doktora da bi sorarım ama

Canim brn sabah iki akşam iki kullaniorum yatmadan önce atiorum bi saat yatiroum yinede akio ilaç eriyip aynı şekilde sabahta.günlük ped koymuorum sürekli çamaşır degistiriorum yani o fitil malesef yapio canım

Henüz amniyon sıvısı yok. O yüzden değil. Ben fitil kullanmıyorum ama ayni akintı bende de var fazlaca. Diğer gebeliklerde de olmuştu bolca doktor normal diyor. Gebelik boyu sürüyor benim.

Ben daha toxo plazma yaptırmadım senden ne gibi bir sıkıntı oldu canım
ıgg 28.6 ıgm 0,54 çıktı. avidite testi yaptırdık, doktorum enfeksiyonu en az 3 ay önce geçirmiş olduğumu söyledi. Zaten ıgg bu kadar yüksekken ıgm nin az artmış olması baştan beni rahatlatmıştı.Hatalık kapıldıktan sonra ıgm nin normal düzeye düşmesi bazı kişilerde 2 yıla yakın sürebiliyormuş. Yakın tarihte geçirmiş olsaydım da duruma göre antibiyotik kullanacaktım ve 4 hafta sonra tekrar test yapıp geçmiş mi bakacaktık falan filan.
evet bakılması gerekiyor ama hani korkulu kabus olacak bir şey değil, ben çocukluğumdan beri hayvan delisiyim, bu güne kadar yüzlerce hayvana dokunmuşumdur, sevmişimdir, tedavi etmişimdir ama hastalığı muhtemelen şu son 1 yıl içinde ancak kapabildim. Çiğ et tüketmeyi sevmiyorsan ya da sokak hayvanlarına dokunduktan sonra ellerini ağzına sürmüyorsan zor bulaşır. çiğ köfte tüketiminin olduğu ve çiğ sucuğun çok tüketildiği memleketlerde yüksek oranda görüldüğüne dair bir grafik hatırlıyorum hayal meyal. Öyle bir şey işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…