- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.241
Uzerıne basınca cıkmadı canım. Ustte atyıgım foto cıkıyorOdeme yaparken yani kart bilgileri girdikten sonra taksit secenekleri cikar secersn zor degil aslinda sen yaparsn
Kartina otomatik ödeme vermissin dept. Neyin kisaltılmişı bilmiyorumBu ne demek mesela ?
Sen mobil bankaciliktan mi taksitlendircenUzerıne basınca cıkmadı canım. Ustte atyıgım foto cıkıyor
EvetSen mobil bankaciliktan mi taksitlendircen
Evet otomatık odeme verdim.Kartina otomatik ödeme vermissin dept. Neyin kisaltılmişı bilmiyorum
Ya dün gece benimkide kıpır kıpırdi , gözler kapalı ama sürekli sesler çıkarıyordu. En son aldım yanıma sarıldım öyle uyuduk.Bende dokunmuyorum hiö, ama 2 geceler çok kıpırdıyo durmuyo hiç
Anladm ben trendyoldan alirken o esnada taksitlendircen sandm. Hangi banka ?
Mobil uygulamadan yapabilirsin yaptığın satışın üstüne tıklayınca seçenek sunuyor zaten sanaBen banka taksıtlendırmesını bır turlu anlayamadım. Yapamıyorum
Olmuyor canım oyle denedım zatwnMobil uygulamadan yapabilirsin yaptığın satışın üstüne tıklayınca seçenek sunuyor zaten sana
Ya da müşteri hizmetleri de yapıyor
Onu taksıt yaptım zaten canım.Anladm ben trendyoldan alirken o esnada taksitlendircen sandm. Hangi banka ?
Hangi makine bende alicamKartımın lımıti yok suan
Kahve makınesı aldım
Banka taksit yapıyor sonradan ama vade farkı koyuyor. hangi bankadan yapmak istiyorsunOnu taksıt yaptım zaten canım.
Bır de banka taksıt yapabılırsın dıye bıldırım gonderıyor
Onu dememek ıstedım
Kurnaz banka. Vade farksız taksıt yaptım tremdyoldanBanka taksit yapıyor sonradan ama vade farkı koyuyor. hangi bankadan yapmak istiyorsun
Bir şeye otomatik odmee talimatı vermişsin o odenmisBu ne demek mesela ?
Ben dıger karta atıyorum paraBir şeye otomatik odmee talimatı vermişsin o odenmis
Kurnaz banka. Vade farksız taksıt yaptım tremdyoldan
Denemek istıyorum öğrenme amaclı
İş bankası ticari kredi kart
Hangi makine bende alicam
Favorılere aldım musaıt oldugumda deneyecegımEki Görüntüle 3145558
Buradan basarak girebilirsin ne kadar fark koyduğunu beğenmezsen yapmazsın. Basınca hemen yapmıyor. Ama her şeye de çıkmıyor bu butonlar. Sadece cikanlarda kullanabiliyorsun.
Aynennnnn bendeee aldım durdu ama 1-2 saat sonra yine kıpırdamaya başladı neden yapıyo anlamadım dediğin gibi gözler kapalı uyuyo aslında, öyle yapınca bende tam uyuyamıyorumYa dün gece benimkide kıpır kıpırdi , gözler kapalı ama sürekli sesler çıkarıyordu. En son aldım yanıma sarıldım öyle uyuduk.
Kartın ticari olduğuna göre sana farklı taksit seçenekleri çıkabilir.Favorılere aldım musaıt oldugumda deneyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?