- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.221
Kamuda çalışanlara öyle bir para yatmıyor. Sözleşmeli oldugun için. Doğum izninde yatmayan parayı veriyorlar muhtemelen. Geri ödendiğini sanmiyorum. Ama yine de forumda filan araştır.Kızlar öğretmenlere ya da kamuda çalışanlara bir sorum var. Bana doğum sonrası analık izni dönemi için bi miktar para yattı ayrıca analık izni sonrası rapor aldığımda da maaşımdan yapılan kesintiyi sgk ödedi bana.
Bazı yerlerde okuduğuma göre bu yatan paralar geri ödeniyormuş özellikle sgk nın yatırdığı para. Bilgisi olan başına gelen var mı
Ahhh kıyamam minnoşa yaSelam kızlar
Bebeğimi 2-3 saatliğine görümceme bırakmak zorunda kaldım hastane ziyaretinden dolayı. Almaya gittiğimde çook fazla ağladığını 3 aydır ilk defa bu kadar ağlarken gördügünü mamasını bile içmediğinı söyledi.bu biberonu tutamıyor dedi. gözünden yaşlar aktığını söyledi. Saatlerce ağladı en sonunda uyudu dedi. (Benim oğlum uykusu yoksa veya karnı aç değilse hiç ağlamaz)
En sevdiği ve çok rahat içtiği biberondu bir sıkıntısı yoktu dedim. Bebeklerin bu aylarda gözyaşı daha olmaz dedim. Çok şaşırdım çok üzüldüm kahroldum o kadar ağladığını duyunca. Eve bir geldik yavrumun gözü sarı çapak içinde yapışmış kızarmışbir güzel temizledim karnını doyurdum, gülüştük sevdim ve uyuttum götürmeden önce hicbirseyi yoktu
ne olmuş olabilir kızlar oradayken?
Kahroldum
Biz daha önce taksitle almıştık. Ama hala oluyir mu bilmiyorum.Yookkız probpem olmaz. Bır kere almıstım ama kredı kartıyla degıl. Bıldıgımız kuyumcu
Taksıt olur mu yanı?
Denede görelimKızlar, trendyoldan kredı kartı ıle altın alınır mı
2 günde birdi şimdi hergün yapmaya başladı bu aralarKızlar kaka yapma sıklığınız ne durumda? Azalma oldu mu?
Kartımın lımıti yok suanDenede görelim
O yapmasa bile , banka taksitlendirme yapabilirYookkız probpem olmaz. Bır kere almıstım ama kredı kartıyla degıl. Bıldıgımız kuyumcu
Taksıt olur mu yanı?
Alınır yatirim amacli mi ?Kızlar, trendyoldan kredı kartı ıle altın alınır mı
Hadi yaaaa ilkden öyle oluyor evetttt alışıcaktıt ama zamanlaaaa , yorulan sen oluyosun tabiHayır eşimde istemiyor. Neler çekiyoruz neler. Kızım çok kıskanıyor zayıfladı huzursuz oldu
Evet . Taksıt oluyor muAlınır yatirim amacli mi ?
Ben banka taksıtlendırmesını bır turlu anlayamadım. YapamıyorumO yapmasa bile , banka taksitlendirme yapabilir
Bence oluyodur niye olmasinEvet . Taksıt oluyor mu
Bunu merak edıyoeum
Bende dokunmuyorum hiö, ama 2 geceler çok kıpırdıyo durmuyo hiçKızlar bir şey soracağım size ? Gece uykusunda bebekleriniz kipirdanmaya başladığında ya da gözlerini açtığında müdahale ediyor musunuz ? Ediyorsanız ne kadar süre geçtikten sonra? Ben bugüne kadar kamera gördükten 5-10 sn sonra hemen gidip pış piş yapiyordum . Bugün izleme kararı aldım , gözleri açık 5 dk falan yattı geri uyudu , ara ara kipirdandi bacakları kaldırdı indirdi ağlamadan tekrar daldı. Şu zamana kadar giderek hata yapıyormusum galiba
Mobil bankaciliktan da yapiliyor ama orda alirken de taksit secenegi vardir amy yok muBen banka taksıtlendırmesını bır turlu anlayamadım. Yapamıyorum
Kartımın lımıtını yukseltıp 20 gram altın alayım baroBence oluyodur niye olmasin
Yazıyor zaten var . Ama ben hıc denemedım. Nereye basılır bılmıyorumMobil bankaciliktan da yapiliyor ama orda alirken de taksit secenegi vardir amy yok mu
Külçe altında alım satım yaparken çok kaybetmiyorsum demi ?Kartımın lımıtını yukseltıp 20 gram altın alayım baro
Külçe
Agahsjdj
Odeme yaparken yani kart bilgileri girdikten sonra taksit secenekleri cikar secersn zor degil aslinda sen yaparsnYazıyor zaten var . Ama ben hıc denemedım. Nereye basılır bılmıyorum
Evet, 24 ayar gramKülçe altında alım satım yaparken çok kaybetmiyorsum demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?