- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.261
Hangi makine bende alicam
Ee artık mutfakta guzel bır yaoarım onaSurrender Güle güle kullan ben biraz daha basit bir şey istiyorum. Tchibo var normalde kapsüllü. Filtre kahve makinem var ama o biraz eski. Filtre kahve istiyorum ama çok teferruatlı olmasın fazla yer kaplıyor.
Starbucks ı ayagıma getırmek ıatedım
Az olmus ama bunlarAllah ne verdiyse astım şimdide onlara kızıp ağlıyo
Geçen senede pahalı geliyodu şimdide. Bendede bayadır favoride makina ama sadece işte orda fiyat artışına bakıyorumStarbucks ı ayagıma getırmek ıatedım
Ama gwcen sene almak varmıs. Resmen 2 katı fazla fıyat
Her seyın pohı cıktıGeçen senede pahalı geliyodu şimdide. Bendede bayadır favoride makina ama sadece işte orda fiyat artışına bakıyorum
ŞaşırmıstırSizi dinledim 5te uyandı yanıma aldım, orasına burasına iğne batırıyormuşuz gibi gözyaşlarıyla ağladı. Sonra da saatlerce uyumadı. Bizimki sevmedi sanırım.
Bugün baya huzursuz ve elimin icinden kayacak sekilde haeeketlendi derdi ne anlamadim sanirim rota asisinin etkisinden. Bir ağladı yanakları ıslandı sonra gözü capak icinde kaldıSelam kızlar
Bebeğimi 2-3 saatliğine görümceme bırakmak zorunda kaldım hastane ziyaretinden dolayı. Almaya gittiğimde çook fazla ağladığını 3 aydır ilk defa bu kadar ağlarken gördügünü mamasını bile içmediğinı söyledi.bu biberonu tutamıyor dedi. gözünden yaşlar aktığını söyledi. Saatlerce ağladı en sonunda uyudu dedi. (Benim oğlum uykusu yoksa veya karnı aç değilse hiç ağlamaz)
En sevdiği ve çok rahat içtiği biberondu bir sıkıntısı yoktu dedim. Bebeklerin bu aylarda gözyaşı daha olmaz dedim. Çok şaşırdım çok üzüldüm kahroldum o kadar ağladığını duyunca. Eve bir geldik yavrumun gözü sarı çapak içinde yapışmış kızarmışbir güzel temizledim karnını doyurdum, gülüştük sevdim ve uyuttum götürmeden önce hicbirseyi yoktu
ne olmuş olabilir kızlar oradayken?
Kahroldum
E bebekten bakanılırsınKızlarrr bebeğime park yatak aldım pregonun içinde kendiliğinden yatak vardı ama o kadar dandikki çocugun yattıgı yer içinegöçüyor resmen bende yeni yatak alıcam varmı sağlam bi öneriniz
Eşime dedim ki doğum hediyesi olarak bana bunu al .Ben bu parayı bana ver istediğin kahveyi yaparım dediHer seyın pohı cıktı
Ben çekilişlere katılıyorum hic çıkmıyor
Heee yaparsınEşime dedim ki doğum hediyesi olarak bana bunu al .Ben bu parayı bana ver istediğin kahveyi yaparım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?