- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.281
O banada çıkmıyo. Eskiden gençken çıkmıştı gerçi flormardan makyaj seti kazandımBen çekilişlere katılıyorum hic çıkmıyor
Yataş twiny bebek yatağıKızlarrr bebeğime park yatak aldım pregonun içinde kendiliğinden yatak vardı ama o kadar dandikki çocugun yattıgı yer içinegöçüyor resmen bende yeni yatak alıcam varmı sağlam bi öneriniz
Bizimki hep bakıyor vallahi ,Kızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Biz akşamları açıyoruz, bebiş de ana kucağında oluyor.
Son bir haftadır televizyona çok dikkatli bakmaya başladı. Daha önce hiç bakmıyordu.
Ben de farkettiğim günden beri ana kucağının yönünü değiştirdim.
Sizler ne yapıyorsunuz diye merak ettim.
Benimkide bakiyor ama cok durmuyor ağlıyor sıkılıyor bi muddet sonraKızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Son bir haftadır televizyona çok dikkatli bakmaya başladı. Daha önce hiç bakmıyordu.
Bizimki hep bakıyor vallahi ,
Ben de şimdiden alışırsa sonra ne yaparım diyorumBenimkide bakiyor ama cok durmuyor ağlıyor sıkılıyor bi muddet sonra
Bizde de aynı durum oldu sürekli yönünü değiştiriyoruz ama kafasını baya baya çevirip yukardan bile bakmaya çalışıyor pes edip kapatıyoruz televizyonuKızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuzKızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Len bunu mu ızlıyorsun bır de. Coxuga kötü enerji yukleme.Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Masaj yap avılsın göz kanalları. Bızım de vardıBenim bebede de durup durup göz çapaklanması oluyor. Geçen hafta olmuştu. Çay demiyle sildim geçti. Dün sabah yine oldu.
Onu sildim bu sabah öteki gözü oldu. Devam ederse eczaneden aldığım damlayı sıkacağım..
Oğlumda hiç bilmezdim böyle bişey. Burnu bile bu kadar tıkanmazdı. Bu seneki bebeler de bir tuhaf
Ben bundan kullanıyorumSurrender Güle güle kullan ben biraz daha basit bir şey istiyorum. Tchibo var normalde kapsüllü. Filtre kahve makinem var ama o biraz eski. Filtre kahve istiyorum ama çok teferruatlı olmasın fazla yer kaplıyor.
Kızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Dayanamıyorum bağımlılık resmenLen bunu mu ızlıyorsun bır de. Coxuga kötü enerji yukleme.
İzlemeden bişi anlamıyor zaten . Kavga edıyorlar ya sureklı ondan bahsedıyorumDayanamıyorum bağımlılık resmeneskiden anneme laf yapardım şimdi kendim izliyorum mormalde kafasının üstünde yastık var göremiyo bilerek çektim onu
Alırsın inşallah
Ben de şimdiden alışırsa sonra ne yaparım diyorum
Biz de otizmle bağlantısı var diye korkutuyor beni.
Masaj yap avılsın göz kanalları. Bızım de vardı
masajla gecti
Uyuyo allahdsnİzlemeden bişi anlamıyor zaten . Kavga edıyorlar ya sureklı ondan bahsedıyorum
Açmıyorum bazen sabahları onu uyuturken açıyorum, o ters yönde oluyor. Telefona bakmamasına da öok dikkat ediyorumKızlar evde televizyon açıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?