Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Biz akşamları açıyoruz, bebiş de ana kucağında oluyor.
Son bir haftadır televizyona çok dikkatli bakmaya başladı. Daha önce hiç bakmıyordu.
Ben de farkettiğim günden beri ana kucağının yönünü değiştirdim.
Sizler ne yapıyorsunuz diye merak ettim.

Bizimki hep bakıyor vallahi ,

Benimkide bakiyor ama cok durmuyor ağlıyor sıkılıyor bi muddet sonra

Bizde de aynı durum oldu sürekli yönünü değiştiriyoruz ama kafasını baya baya çevirip yukardan bile bakmaya çalışıyor pes edip kapatıyoruz televizyonu

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Eklentiler

• 0C1CFEDF-8B18-4A98-A590-3C44EA8E9D05.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 91
Masaj yap avılsın göz kanalları. Bızım de vardı
masajla gecti

Surrender Güle güle kullan ben biraz daha basit bir şey istiyorum. Tchibo var normalde kapsüllü. Filtre kahve makinem var ama o biraz eski. Filtre kahve istiyorum ama çok teferruatlı olmasın fazla yer kaplıyor.
Ben bundan kullanıyorum
Tavsiye ederim

Eklentiler

• 98836F76-5E85-406E-86C2-C5C04780B831.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 88

Evet artık her şeye dikkat ediyorlar. Ben de tv ye çok baktığını görürsem arkasını döndürüyorum.
Koltukta yatarken kafasını kaldırıp bakarsa tv yi kapatıyorum

Ben de şimdiden alışırsa sonra ne yaparım diyorum
Biz de otizmle bağlantısı var diye korkutuyor beni.

Otizme sebep olmuyor ama beyinde yatkınlık varsa çok izlenmesi nedeniyle tetikliyor.

Alışması sen sürekli açarsan oluşur. İzletmezsen izlemez. Sınırlı sürede izletirsen o da izler. Yani biz ne verirsek o
Özellikle tepesine doğru bakması gözleri için sakıncalı..

Bebekler karşısında konuşan kişileri taklit ederek konuşmayı öğrenirler. Videolarda, reklamlarda direk diyalog olmadan renk ve hareket içerdiği için bir nevi transa geçiriyor.

Açmıyorum bazen sabahları onu uyuturken açıyorum, o ters yönde oluyor. Telefona bakmamasına da öok dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…