Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bu konuda sanırım çok dikkatli davranmıyorum .
Daha doğrusu tv açıksa öyle uzun uzun bakmıyor , renkler ilgisini çekiyor ..

Keza benimkinin gözler hep terse doğru . Yattığı yerden kafayı geri bayarak gözlerini ya ışığa ya da farklı bi nesneye dikiyor . Sakıncalı olduğunu hiç duymamıştım .
45 derece döndürüyor çünkü ona pek müdahale etmem zor

Kızlar benim oğlanın el sürekli ağızında ben çekiyorum o götürüyor elini çekince sinirlenip ağlıyor birde elleri ıslak olduğu içinde soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar benim oğlanın el sürekli ağızında ben çekiyorum o götürüyor elini çekince sinirlenip ağlıyor birde elleri ıslak olduğu içinde soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım
Aynı sorun hepimizde var malesef elini çekip emzik veriyorum hep ama atıyo yine alıyo

Sanki şeker var elinde öyle bir yalıyo ki iki elini birden sokmaya çalışıyo Bi de elleri zaten hep soğuk oluyo ya normalde de

Gündüzleri salonda olduğumuzda ana kucağı ters bir şekilde oturtuyorum , son dönemde seslere dönmeye başlamıştı bende tvye Bluetooth kulaklık ile bağlanıp dinliyorum genelde.

Aynı sorun hepimizde var malesef elini çekip emzik veriyorum hep ama atıyo yine alıyo
Aynen canım emzikte işe yaramıyor acaba sorun olur mu alışırsa sürekli emmeye devam eder mi pazartesi kontrolümüz var sorucam doktora
Sanki şeker var elinde öyle bir yalıyo ki iki elini birden sokmaya çalışıyo Bi de elleri zaten hep soğuk oluyo ya normalde d
Sorma tek elde yetmiyor iki elini birden sokuyor ses çıkarta çıkarta emiyor
Bizimki emziği atıp elini alıyo
Aynen elini emmesin diye emzik veriyorum emziği atıyor

Bebeginiz hassas sanirim.
Kolayliklar diliyorum

Çay içmeyince başım ağrıyor, gündüz bebeden unutuyorum sabah hızlı hızlı kahvaltı yapıyorum diye demlemiyorum
Bugün gün içinde unuttum
Simdi kendisi uyuyor, ben başım ağrıyarak çay içiyorum

Sen yine bi sor istersen, ama ben okuyorum normal yazıyo emmek istemesi. Sen izin vermemeye çalışmyeter alışmaaın, ixin vermedikçe zamanla unutur

Ben o varken hiç açmıyorum. Az önce misafirler varken bi ara açıldı tv sesi soluğu kesildi öyle bir bakıyor ki.
Babası da fark etti dikkatli baktığını kapattı açmayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…