- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.301
BabayıAlırsın inşallah
Ben bu konuda sanırım çok dikkatli davranmıyorum .Otizme sebep olmuyor ama beyinde yatkınlık varsa çok izlenmesi nedeniyle tetikliyor.
Alışması sen sürekli açarsan oluşur. İzletmezsen izlemez. Sınırlı sürede izletirsen o da izler. Yani biz ne verirsek o
Özellikle tepesine doğru bakması gözleri için sakıncalı..
Bebekler karşısında konuşan kişileri taklit ederek konuşmayı öğrenirler. Videolarda, reklamlarda direk diyalog olmadan renk ve hareket içerdiği için bir nevi transa geçiriyor.
Bizim hem çapak hem akma vardı .Yapıyorum silerken geçiyor. Bu durup dururken tıkanan birşey mi anlamadım ki
Aynı sorun hepimizde var malesefKızlar benim oğlanın el sürekli ağızında ben çekiyorum o götürüyor elini çekince sinirlenip ağlıyor birdeelleri ıslak olduğu içinde soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım
Sanki şeker var elinde öyle bir yalıyo ki iki elini birden sokmaya çalışıyo Bi deKızlar benim oğlanın el sürekli ağızında ben çekiyorum o götürüyor elini çekince sinirlenip ağlıyor birdeelleri ıslak olduğu içinde soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım
Bizimki emziği atıp elini alıyoSanki şeker var elinde öyle bir yalıyo ki iki elini birden sokmaya çalışıyo Bi deelleri zaten hep soğuk oluyo ya normalde de
Gündüzleri salonda olduğumuzda ana kucağı ters bir şekilde oturtuyorum , son dönemde seslere dönmeye başlamıştı bende tvye Bluetooth kulaklık ile bağlanıp dinliyorum genelde.Kızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Biz akşamları açıyoruz, bebiş de ana kucağında oluyor.
Son bir haftadır televizyona çok dikkatli bakmaya başladı. Daha önce hiç bakmıyordu.
Ben de farkettiğim günden beri ana kucağının yönünü değiştirdim.
Sizler ne yapıyorsunuz diye merak ettim.
Aynen canım emzikte işe yaramıyorAynı sorun hepimizde var malesefelini çekip emzik veriyorum hep ama atıyo yine alıyo
Sorma tek elde yetmiyor iki elini birden sokuyor ses çıkarta çıkarta emiyorSanki şeker var elinde öyle bir yalıyo ki iki elini birden sokmaya çalışıyo Bi deelleri zaten hep soğuk oluyo ya normalde d
Aynen elini emmesin diye emzik veriyorum emziği atıyorBizimki emziği atıp elini alıyo
Bebeginiz hassas sanirim.Evet surup gibi 2 cay kasigiydi miktari annemle verdik tadinda bi sıkıntı yoktu. 40 dk de oyaladik kusmadan uzanarak dursun diye cok sukur kusmadi. Benim gibi devamli kusan bir cocugunuz varsa saglik ocaginda iyice deliriyor sinirlendiginde kusuyor. 2.ciyi de evde yaparım
Sanırım mide kapağı baya açık :) tesekkur ediyorumBebeginiz hassas sanirim.
Kolayliklar diliyorum
Benim de altini degistirmek icin bacaklari kaldirdigim an hoop cikartiyor hemen.Sanırım mide kapağı baya açık :) tesekkur ediyorum
Ay evet ya doya doya çay içmeyi özledim sıcak sıcak falanÇay içmeyince başım ağrıyor, gündüz bebeden unutuyorum sabah hızlı hızlı kahvaltı yapıyorum diye demlemiyorum
Bugün gün içinde unuttum
Simdi kendisi uyuyor, ben başım ağrıyarak çay içiyorum
Sen yine bi sor istersen, ama ben okuyorum normal yazıyo emmek istemesi. Sen izin vermemeye çalışmyeter alışmaaın, ixin vermedikçe zamanla unuturAynen canım emzikte işe yaramıyoracaba sorun olur mu alışırsa sürekli emmeye devam eder mi pazartesi kontrolümüz var sorucam doktora
Sorma tek elde yetmiyor iki elini birden sokuyor ses çıkarta çıkarta emiyor
Aynen elini emmesin diye emzik veriyorum emziği atıyor
Ben o varken hiç açmıyorum. Az önce misafirler varken bi ara açıldı tv sesi soluğu kesildi öyle bir bakıyor ki.Kızlar evde televizyon açıyor musunuz?
Biz akşamları açıyoruz, bebiş de ana kucağında oluyor.
Son bir haftadır televizyona çok dikkatli bakmaya başladı. Daha önce hiç bakmıyordu.
Ben de farkettiğim günden beri ana kucağının yönünü değiştirdim.
Sizler ne yapıyorsunuz diye merak ettim.
Hayat zor be gülümÇay içmeyince başım ağrıyor, gündüz bebeden unutuyorum sabah hızlı hızlı kahvaltı yapıyorum diye demlemiyorum
Bugün gün içinde unuttum
Simdi kendisi uyuyor, ben başım ağrıyarak çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?