Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar benim oğlanın el sürekli ağızında ben çekiyorum o götürüyor elini çekince sinirlenip ağlıyor birde elleri ıslak olduğu içinde soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım
Benimkide emiyor. Doktor vazgeçir falan dedi ama yok ya. Oral dönemde bu bebeler el,ayak,oyuncak emecekler tabi. O yüzden engel olmuyorum . Sadece bazen çok abartıp midesini bulandırıyor o zamanlar başka bir şeyle dikkatini çekiyorum

Gelişimin basamaklarından ellerini kesfediyorlar merak etmeyin ben pek engellemiyorum gece değilse. insanın siniri bozuluyor bazen uyanıp cuk cuk emince tabi nesneleri kavramaya başladıklarında diş kasiyici veririz bol bol

Ben ne olursa olsun çayımı içiyorum şuan da bile

Bazen mecbur kalıyorum kahvaltı ettiriyor bı on dk. Bisiler açıyorum sonra zaten kendi sıkılıp ağlıyor

Benimki emmeyi bitirince cuk cuk elini emiyor. Önüne gelirse emiyor emzik hariç

Hepsi aynı işte demek ki dönemsel bir olay

Sorma ben de çay koydum geldim bebe uyuttum herkes içmiş çayı ben döndüm çay soğumuş hiç sevmem sıcak severim ısıtayım dedim ama tadım kaçtı

Tabiki emecek elleri gözleridir bebeğin öyle okumuştum

Tabiki emecek elleri gözleridir bebeğin öyle okumuştum
Öyle tabiki çevreyi tanıyorlar elleriyle. Ben sırf bu yüzden eldiven bile takmadım ilk doğduğunda. Ama işte doktor hep emer parmağı ince kalır falan dedi kafamı karıştırdı. Bi daha gitmeyeceğim zaten hep aklımı bulandırıyor

Bizimki hep bakıyor vallahi ,
yoncambenim kızlar baktirmayin bence benimkide bakıyor hatta eşim susturamayinca şirinler açıyordubugün kontrole gttik doktor dediki tv tablet vs ye bakıyor sanırım refleksleri güzel ama 10 üzerinden 8 dedi. 2 yıl ekranı göstermeyin asla dedi.cok daha dikkat edeceğim artık gözüm korktu.

Ben oglada çok baktırdım. Bütün yemekler ekran karşında yendi. Çocuk 3 yaşında zor konuştu.

Aynen canım emzikte işe yaramıyor acaba sorun olur mu alışırsa sürekli emmeye devam eder mi pazartesi kontrolümüz var sorucam doktora

Ben hem özel hem de 2 doltor kontrolüne götürdüğümde hocalar ben söylemeden kendileri söylediler ..

-3. Ay sonrasında damak gelişimi bi tık güçlenecek ve olgunlaşma evresine geçiş sağlacak .

- Salya akıtması , yumruk yapıp emmesi veya kendini kusturma yapması doğal bir surum olup damakları dişe hazırlamakmış .

-Mümkün mertebe arada parmağımızı soğuk suya tutup kaşıyın . Parmağımızdan pek yumuşağı yok
Ayriyetten keşfettikleri ilk uzuvları elleri olduğu için damaklarını elleriyle kaşımaları çok normal

yoncambenim
Morkahve

Kızlar benim oğlanın el sürekli ağızında ben çekiyorum o götürüyor elini çekince sinirlenip ağlıyor birde elleri ıslak olduğu içinde soğuk oluyor ne yapacağımı şaşırdım
Benim bebe de bir kaç gündür başladı el, parmak emmeye Şapur şupur emiyor. Eşim de durmadan aç bu çocuk diyor deli ediyor beni Eldiven taktım bana mısın demedi, limon sürdüm bi yüzünü ekşitti 1-2 saat elini ağzının yanına getirdi ama korktu ememedi. Sonra bi cesaret limon falan dinlemedi emmeye başladı Bu yaşta ağzına acı sürdürecek bana

Bendr normalde izletmiyorum kafasını üstüne yastık koyuyorum ekranı kapatıyorum. Bilerek yastığı kaldırdım hemen dönüp baktı tv ye yoksa bende göstermicem

Bende öyle düşünüyodumm sadece alışkanlık yapsın istemiyorum alışında büyüdüğündede emen oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…