- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.341
Bizimki de parmagini emiyor babam engel ol alisirsa bir akrabamiz var 15 16 yasina kadar emdi parmagi incelmis diye korkuyorum dedi... Bazen mudahale ediyorumÖyle tabiki çevreyi tanıyorlar elleriyle. Ben sırf bu yüzden eldiven bile takmadım ilk doğduğunda. Ama işte doktor hep emer parmağı ince kalır falan dedi kafamı karıştırdı. Bi daha gitmeyeceğim zaten hep aklımı bulandırıyor
Benim bebe de bir kaç gündür başladı el, parmak emmeyeŞapur şupur emiyor. Eşim de durmadan aç bu çocuk diyor deli ediyor beni Eldiven taktım bana mısın demedi, limon sürdüm bi yüzünü ekşitti 1-2 saat elini ağzının yanına getirdi ama korktu ememedi. Sonra bi cesaret limon falan dinlemedi emmeye başladı Bu yaşta ağzına acı sürdürecek bana
Canım normal bir gelişim süreci bu..b n neredeyse doğduğundan buyana hiç eldiven takmadım dünyayı ilk elleriyle keşfedecek bırak soksun ağzına ben hergun yıkıyorum iki haftaya kadar günde iki kez yıkıyordum doğal olarak elleride temizleniyorBenim bebe de bir kaç gündür başladı el, parmak emmeyeŞapur şupur emiyor. Eşim de durmadan aç bu çocuk diyor deli ediyor beni Eldiven taktım bana mısın demedi, limon sürdüm bi yüzünü ekşitti 1-2 saat elini ağzının yanına getirdi ama korktu ememedi. Sonra bi cesaret limon falan dinlemedi emmeye başladı Bu yaşta ağzına acı sürdürecek bana
Bence öyle şeyler yapma ya emerse emsin nolcak ki ben en fazla çekip emzik tıkıyorum ağzınaBenim bebe de bir kaç gündür başladı el, parmak emmeyeŞapur şupur emiyor. Eşim de durmadan aç bu çocuk diyor deli ediyor beni Eldiven taktım bana mısın demedi, limon sürdüm bi yüzünü ekşitti 1-2 saat elini ağzının yanına getirdi ama korktu ememedi. Sonra bi cesaret limon falan dinlemedi emmeye başladı Bu yaşta ağzına acı sürdürecek bana
ben henüz bulamadım sadece benimle oyalanıyorBende oyalayacak bir şey arıyorum
Bende izin veriyorum ama bazen abartıyor kusturuyor kendiniBenimkide emiyor. Doktor vazgeçir falan dedi ama yok ya. Oral dönemde bu bebeler el,ayak,oyuncak emecekler tabi. O yüzden engel olmuyorum . Sadece bazen çok abartıp midesini bulandırıyor o zamanlar başka bir şeyle dikkatini çekiyorum
Bizimki gece emmiyor gündüz şapır şapurGelişimin basamaklarından ellerini kesfediyorlar merak etmeyinben pek engellemiyorum gece değilse. insanın siniri bozuluyor bazen uyanıp cuk cuk emince tabi nesneleri kavramaya başladıklarında diş kasiyici veririz bol bol
İlk ellerini ağzıma götürünce dediğin gibi herkes aç bu çocuk diyordu ama öyle değil canım ellerini keşfediyorlar, ben alışkanlık yaparda ileriki yaşlara kadar devam eder mi diye endişe etmiştim Ama doktora sorucamBenim bebe de bir kaç gündür başladı el, parmak emmeyeŞapur şupur emiyor. Eşim de durmadan aç bu çocuk diyor deli ediyor beni Eldiven taktım bana mısın demedi, limon sürdüm bi yüzünü ekşitti 1-2 saat elini ağzının yanına getirdi ama korktu ememedi. Sonra bi cesaret limon falan dinlemedi emmeye başladı Bu yaşta ağzına acı sürdürecek bana
Doktor da öyle dedi ama baksana hepimizin bebeği emiyorBizimki de parmagini emiyor babam engel ol alisirsa bir akrabamiz var 15 16 yasina kadar emdi parmagi incelmis diye korkuyorum dedi... Bazen mudahale ediyorum
Müdahale etmemek lazım zaten canım.Kızlar şu emme konusunda doktorumuz bize daha geçen aydan söyledi. Artık elini emmeye başlayabilir engellemeyin ellerini keşfetsin dedi. Bizimkide çok elini emiyor ama biz hiç çekmiyoruz müdahale etmiyoruz
Ne bu neşe sabah sabah
Öyle mi dıyorsunNe bu neşe sabah sabah
Ne bileyim onu sen dicenÖyle mi dıyorsun
Ne bileyim onu sen dicen
Bi kahve yap da içelim
Sevmem kendisinikahve makınası bugun gelır.
Türk kajvesıyle idare et
Benım uykum kacıyor artık. YataktayımKahvaltımı yaptım bebem sağolsun pusette oynayarak beni ödüllendirdi
Simdi de uyudu, benim gram uykum kalmadı
Ne seversin?Sevmem kendisini
Yuhum gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?