- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.361
Kızlar şu emme konusunda doktorumuz bize daha geçen aydan söyledi. Artık elini emmeye başlayabilir engellemeyin ellerini keşfetsin dedi. Bizimkide çok elini emiyor ama biz hiç çekmiyoruz müdahale etmiyoruz
Benım uykum kacıyor artık. Yataktayım
Herkeşlercik uyuyor
UyumasınlarBenım uykum kacıyor artık. Yataktayım
Herkeşlercik uyuyor
FiltreNe seversin?
Nerde hani, burada hva kapalı sadeceBu yağmur sesiyle ne de güzel uyunurdu şimdi
Uyumana engel var degıl mı?Bu yağmur sesiyle ne de güzel uyunurdu şimdi
Nerde hani, burada hva kapalı sadece
Dün de burda yagdıKız burada geceden beri durup durup başlıyo
Nasıl bulutmuşki bu sadece bize yağıyo
Bende yataş twiny var park yatak içinde doğduğundan beri kullanıyorum hiçbişey olmadı çok memnunumKızlarrr bebeğime park yatak aldım pregonun içinde kendiliğinden yatak vardı ama o kadar dandikki çocugun yattıgı yer içinegöçüyor resmen bende yeni yatak alıcam varmı sağlam bi öneriniz
Türk kahvesi sevilmez mi seni kınıyorum. Ben daha kahvaltı yapmadım. Valla kahvaltı hiç önemli değil benim için bir an evvel bitsin de kahvemi içeyimSevmem kendisini
Yuhum gelir
Uyanınca telefona bakma. Ben o sebeple gece uzağa bırakıyorum. Bakınca uyku kalmıyorAllahım delircem uyuyamıyorum telefona bakmamalıydım
Canımı kahve makinesi çektirdiniz
Ne biçim cümle olmuş bu
Gırtlağa kadar sokuyorlar elleriniBenınkı dün parmak emiyordu yatarken, bogazından gelen sütü gördüm ya
Normalde almazdım bugun alasım tuttuUyanınca telefona bakma. Ben o sebeple gece uzağa bırakıyorum. Bakınca uyku kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?