Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok ya şaka değil böyle balık limonlar gibi döktüm limonu ama fayda etmedi o yüzden şimdi isot sürdüm bakalım faydası olacak mı
Evet çok tatlı duruyor parmağını emerken Büyümesini görmek çok güzel 2-3 hafta önce dizlerini keşfetti ellerini dizlerine koyuyor köy ağası gibi
Bence öyle şeyler yapma ya emerse emsin nolcak ki ben en fazla çekip emzik tıkıyorum ağzına
Şu emzikler olmasa yanarmışız zaten
Evet ya kusturuyor aynen. Bir de daha çok yolun başında yeni öğrendiği için işaret parmağı havada o da gözüne geliyor korkutuyor bazen. Ben çocuk doktoruma da psikoloğuma da sordum her ne kadar normal olsa da müdahale edilmezse ileri yaşlara kadar devam eder dediler. Ben de gördükçe dikkatini başka şeye çekiyorum ayaklarına, yüzüme, dokulu şeylere dokunduruyorum

Kızzz isot mu sürdünnn delirmeee

Benım bıldıgım ılerı yaşlara kadar devam eden baş parmak emmesidir. Senınkı de bas parmak mı emıyor, yoksa yumruk mu?
Ya da dıger oarmaklar mı
Bence hangısı oldugu önemlı

Benım bıldıgım ılerı yaşlara kadar devam eden baş parmak emmesidir. Senınkı de bas parmak mı emıyor, yoksa yumruk mu?
Ya da dıger oarmaklar mı
Bence hangısı oldugu önemlı
Baş parmak Keyifli emiyor bi de sıpa kıyamıyorum da hak veriyorum benim de o parmakları yiyesim geliyor
Az kaldı taşlama sanatına geciliyordu
ahahaahahaha

Baş parmak Keyifli emiyor bi de sıpa kıyamıyorum da hak veriyorum benim de o parmakları yiyesim geliyor

ahahaahahaha
Benimkidr bas parmagi emmeye baslamisti önüne gectim biraz , takimlarinin eldivenleri duruyordu onu gecridim sag eline cun sag elinin bas parmagini emiyor sadece , bugun gozlemledim yumruk emmeye basladi bas parmagi unutmus gibu

Müdahale etmemek lazım zaten canım.
Ben parmak sokarsa karısıyorum. Parmagı kapatıp yumeugu götüeüyorum agzına
Benimki tek parmağını sokunca çıkarıyo direk yüzünü ekşitiyo midesi bulanır gibi
Ama yumruğunu ağzına komple sokmak için çok çaba sarfediyo yakında başarılı olur
Benimki eli için emzikten vazgeçiyor. Zaten duramam bu aşkın önünde

Ama gece uykusuzken tahammül edemiyorum. Çabuk uyusun diye sokuşturuyorum battaniyeye
Benimkide emziği atıp elini emiyo genelde ama uyurken emzikle uyur

Kucagimda emerken tekrar uyudu. Ben de emzik verdm. Emzigi birakiyo sonra tekrar alio ama uykuya devam. Arada icgüdü geliyor heralde tekrar emzigi ariyor agziyla emiyor sonra yine birakiyor emzik düşüyor. Uykuda bile iç güdü devam ediyor vallahi. En son yatagina yayirdim ustune de hirkamı örttüm. kokumda uyudu uykusu devam etsn.

Kizlar benimki 2 gundur altini degistiriken poposunu kaldiriyor tam bagliycam yine kaydiryor duzgun baglayamiycam bu gidisle sanki degistirmemi istemiyor oyun oynuyo benle resmen
Dun bende banyo yaptrdm da bezi baglicaktm işedi havlu kanepe ben bez baglarken de ayaklari hic durmuyor ayaklarini kaldiriyor kendine cekiyor itiyor kendini ayakla4iyla geriye atiyor

Kızlar bebesiyle uçak deneyimi olan var mı? Ben bi gözümü kararttım alıp çocuğu gidiyorum da başıma ne gelecek bilmek isterim

Dun bende banyo yaptrdm da bezi baglicaktm işedi havlu kanepe ben bez baglarken de ayaklari hic durmuyor ayaklarini kaldiriyor kendine cekiyor itiyor kendini ayakla4iyla geriye atiyor
Aynı durum bizde de var her bez bağlamamız işkence durmuyor yerinde bez kayıyor düzeliyorum yine hareketleniyor bağlıyorum gevşek oluyor

Rota aşısını verdiğimden beri huy değistirdi bu oğlan emmiyor.normalde saat bası emen cocuk dun 3 4 kere emdi. Biberona koydum icmedi Bugun de bardaga sagdim cay kasigiyla zorla 50 cc icirdim onu da kustu.Elimde vucudunu oyle bir geriyorki bazen kayacak dusecek resmen. Bir de çığĺik ata ata ağlıyor. Ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…