- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.401
Şu aşılar olsa bir dert olmasa bir dert vallaRota aşısını verdiğimden beri huy değistirdi bu oğlan emmiyor.normalde saat bası emen cocuk dun 3 4 kere emdi. Biberona koydum icmedi Bugun de bardaga sagdim cay kasigiyla zorla 50 cc icirdim onu da kustu.Elimde vucudunu oyle bir geriyorki bazen kayacak dusecek resmen. Bir de çığĺik ata ata ağlıyor. Ne yapacagimi sasirdim
Başıma hiç gelmedi cvbınıda bilemiyorum kıyamam çok üzüldüm en acilinden doktora götürHerkese Meraba benm bebeğim bi aylık bi haftadır sivilcelenme var yüzünde isilik gibi ama ucları beyaz hani. İki taneden coğaldı bu hale geldi ve başında da çıktı başına böyle gelen var mı bebeği böyle olan pazartesi doktora götürcm ama daha çok var merak içindeyim .
Bu denli kabarik olmamakla birlikte bizimkinde de 1 aylik falanken yanaklarda sivilce gibi vardi. Bunlar biraz büyük geldi. Emin degilim. Belki de fotografta buyuk cikmistir. Ama uclari boyle beyazimsi sekildeydi. ayni seyse bizimki zamanla gecti ve ben sütumden sürmustüm sana sür kesin gecer diyemem. Denemek istersen sana birakiyorum. Kilo aldigina işaret doluluk onlar demisti annem Bi de annemler cok opmeyin ellemeyin demisti.Herkese Meraba benm bebeğim bi aylık bi haftadır sivilcelenme var yüzünde isilik gibi ama ucları beyaz hani. İki taneden coğaldı bu hale geldi ve başında da çıktı başına böyle gelen var mı bebeği böyle olan pazartesi doktora götürcm ama daha çok var merak içindeyim .
Ben de aşidan sogudum. 4. Ay aşisı yaptirmak gelmiyor icimden. Acayip huy degistiriyorlarŞu aşılar olsa bir dert olmasa bir dert valla
Haftaya ben de yaptırıcam
İlk iki taneyken götrdm önmli değil demişti pazartesi hemen götrcm teşekkür ederim sağolunBaşıma hiç gelmedi cvbınıda bilemiyorum kıyamam çok üzüldüm en acilinden doktora götürçok geçmiş olsun
Ben de aşidan sogudum. 4. Ay aşisı yaptirmak gelmiyor icimden. Acayip huy degistiriyorlar
Bnm on gündür filan var işte coğaldı git gide fotodan biraz büyük evet . Doluluk diyolar bizdede bana da öyle dedi büyükler ama basındada çıkması korkuttu. Süt deneym belki iyi gelir ama pazarteside göstercm bakalm ne diceklerBu denli kabarik olmamakla birlikte bizimkinde de 1 aylik falanken yanaklarda sivilce gibi vardi. Bunlar biraz büyük geldi. Emin degilim. Belki de fotografta buyuk cikmistir. Ama uclari boyle beyazimsi sekildeydi. ayni seyse bizimki zamanla gecti ve ben sütumden sürmustüm sana sür kesin gecer diyemem. Denemek istersen sana birakiyorum. Kilo aldigina işaret doluluk onlar demisti annem Bi de annemler cok opmeyin ellemeyin demisti.
4. Ay ne aşısı var. Bizimkine de az kaldı4.ay aşısını beklediğimden normal geçirdi benimki
Gecmis olsun benimde bilgim yok , alerjen bi durum olabilir doktor gormesi şartBnm on gündür filan var işte coğaldı git gide fotodan biraz büyük evet . Doluluk diyolar bizdede bana da öyle dedi büyükler ama basındada çıkması korkuttu. Süt deneym belki iyi gelir ama pazarteside göstercm bakalm ne dicekler
Bebek normal doğumla mı doğdu?Herkese Meraba benm bebeğim bi aylık bi haftadır sivilcelenme var yüzünde isilik gibi ama ucları beyaz hani. İki taneden coğaldı bu hale geldi ve başında da çıktı başına böyle gelen var mı bebeği böyle olan pazartesi doktora götürcm ama daha çok var merak içindeyim .
Tabiki muhakkak doktora göster. Süt sürmek istiyorsan da en azndan pazartesiye kadar bi deneyebilirsin. Ben sürunce boyle sönmüşlerdi hala pütürlüydü yüzü ama sanki rengi acilmisti sonra da yavaş yvaş kaybolmustu. Allah şifa versin. Umarm normal biseydir.Bnm on gündür filan var işte coğaldı git gide fotodan biraz büyük evet . Doluluk diyolar bizdede bana da öyle dedi büyükler ama basındada çıkması korkuttu. Süt deneym belki iyi gelir ama pazarteside göstercm bakalm ne dicekler
Evet normal doğumBebek normal doğumla mı doğdu?
Amin inşallah sağolunTabiki muhakkak doktora göster. Süt sürmek istiyorsan da en azndan pazartesiye kadar bi deneyebilirsin. Ben sürunce boyle sönmüşlerdi hala pütürlüydü yüzü ama sanki rengi acilmisti sonra da yavaş yvaş kaybolmustu. Allah şifa versin. Umarm normal biseydir.
Bende alerjik olmasından korkuyorum teşekkür ederimGecmis olsun benimde bilgim yok , alerjen bi durum olabilir doktor gormesi şart
Pazartesi benim oğlumda olcak rota aşısı inşallah etkilemez zaten 2. Ay aşıdan sonra huy değiştirdi birde bu eklenirse yandıkRota aşısını verdiğimden beri huy değistirdi bu oğlan emmiyor.normalde saat bası emen cocuk dun 3 4 kere emdi. Biberona koydum icmedi Bugun de bardaga sagdim cay kasigiyla zorla 50 cc icirdim onu da kustu.Elimde vucudunu oyle bir geriyorki bazen kayacak dusecek resmen. Bir de çığĺik ata ata ağlıyor. Ne yapacagimi sasirdim
Sizde vajinal siğil veya uçuk varsa (hpv veya hsv) muhtemelen bebeğe bulaşmış doğum esnasında. Bence bir doktora götürün bebeği. Siz de mutlaka smear ve hpv dna testi yaptırın. Bende siğil vardı. Doktor normal doğumu bebeğe bulaşma riskinden dolayı önermemişti. Uçuğa benziyor çünküEvet normal doğum
Benim ufaklık gündüz pek uyumuyor, yatırıyorum yatağına 15 dk. 30dk arası şanslıysam 40 dk uyur hiç 1 saat görmedim.O kadar şey yapmak istiyorum ki yapacagim şeyi organize edemeyip hiçbir şey yapamıyorum
Hah bende bundan korkuyorum işte,geçen bir yerde okudum hemen müdahale etmemek gerekiyor diye. Bi baktım ki ben hep ediyorum. Peki gündüz uykuları için de geçerli değil mi aynı şey,? Gündüz uykuları hep destekli bizde
Herkese Meraba benm bebeğim bi aylık bi haftadır sivilcelenme var yüzünde isilik gibi ama ucları beyaz hani. İki taneden coğaldı bu hale geldi ve başında da çıktı başına böyle gelen var mı bebeği böyle olan pazartesi doktora götürcm ama daha çok var merak içindeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?