Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şu aşılar olsa bir dert olmasa bir dert valla
Haftaya ben de yaptırıcam

Herkese Meraba benm bebeğim bi aylık bi haftadır sivilcelenme var yüzünde isilik gibi ama ucları beyaz hani. İki taneden coğaldı bu hale geldi ve başında da çıktı başına böyle gelen var mı bebeği böyle olan pazartesi doktora götürcm ama daha çok var merak içindeyim .

Eklentiler

• 03591541-29CD-41D6-9ECE-2E32584F96F4.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 436B50EC-88F6-4CB0-8DC3-7A98BE30A9B1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 107
Başıma hiç gelmedi cvbınıda bilemiyorum kıyamam çok üzüldüm en acilinden doktora götür çok geçmiş olsun

Bu denli kabarik olmamakla birlikte bizimkinde de 1 aylik falanken yanaklarda sivilce gibi vardi. Bunlar biraz büyük geldi. Emin degilim. Belki de fotografta buyuk cikmistir. Ama uclari boyle beyazimsi sekildeydi. ayni seyse bizimki zamanla gecti ve ben sütumden sürmustüm sana sür kesin gecer diyemem. Denemek istersen sana birakiyorum. Kilo aldigina işaret doluluk onlar demisti annem Bi de annemler cok opmeyin ellemeyin demisti.

Bnm on gündür filan var işte coğaldı git gide fotodan biraz büyük evet . Doluluk diyolar bizdede bana da öyle dedi büyükler ama basındada çıkması korkuttu. Süt deneym belki iyi gelir ama pazarteside göstercm bakalm ne dicekler

Gecmis olsun benimde bilgim yok , alerjen bi durum olabilir doktor gormesi şart

Bebek normal doğumla mı doğdu?

Tabiki muhakkak doktora göster. Süt sürmek istiyorsan da en azndan pazartesiye kadar bi deneyebilirsin. Ben sürunce boyle sönmüşlerdi hala pütürlüydü yüzü ama sanki rengi acilmisti sonra da yavaş yvaş kaybolmustu. Allah şifa versin. Umarm normal biseydir.

Amin inşallah sağolun

Pazartesi benim oğlumda olcak rota aşısı inşallah etkilemez zaten 2. Ay aşıdan sonra huy değiştirdi birde bu eklenirse yandık

Evet normal doğum
Sizde vajinal siğil veya uçuk varsa (hpv veya hsv) muhtemelen bebeğe bulaşmış doğum esnasında. Bence bir doktora götürün bebeği. Siz de mutlaka smear ve hpv dna testi yaptırın. Bende siğil vardı. Doktor normal doğumu bebeğe bulaşma riskinden dolayı önermemişti. Uçuğa benziyor çünkü

Benim ufaklık gündüz pek uyumuyor, yatırıyorum yatağına 15 dk. 30dk arası şanslıysam 40 dk uyur hiç 1 saat görmedim.
Geçen hafta eşimin annesi uyuduğunda yatırmadı hep kucağında tuttu yada başında bekleyerek uykusunu destekledi, öylelikle Bi saate yakın uyudu hep. Mantıklı mı? Değil. Alışırsa işim iş olur o sebeple gündüz kısa uyumasına göz yunutorum ama her uyanışından itibaren max 3 saate geri uyutuyorum. Bazen o kendisi daha kısa sürede isteyebilşyor takip ediyorum.

Kısa kısa 4 uyku uyuduğu oluyor, ama akşam en geç 9 gibi geçiyor gece uykusuna bir daha elenmek dışında da uyanmıyor. Gündüz sürekli uyumuyor olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama uyku uykununda mayası, uyut azsan hiç uyumuyor falan. Ay ne konuştum

Son düzenleme:

Bir arkadaşımın bebeği böyleydi, doktorubaya incrlemişti kötü içerikli krem ve şampuanı sebep olduğu ortaya çıktı. Milie kesecikleri iltihap kapmış böyle bir açıklaması vardı. Şu halk arasında anne sütü yaptı denilen küçük beyaz lekelerin şişmesi yani.
Çok geçmiş olsun derhal krem losyon şampuan ne kullanıyosanız bırakın, pazartesiye kadar biraz söner belki birde çok temas etmemek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…