- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.841
Ben diğerlerinde yaptırmadım zaten sadece ihtimal veriyor. Eğer ense kalınlığı burun kemiğinde sorun gibi durumlar olursa nifty testi veririm. Yoksa gerek yok çünkü boşa can sıkıyor bence12 ve 13 haftada ikili test oluyormuş yaptırmayı düşünüyor musunuz, bana çevremdekiler gerek yok diyor, şahsen bnde mantıklı buluyorum en azından psikolojim etkilenmez diyorum. Birde öğrencimden soğuk algınlığı kapmışım, salya sümük bir arada, boğaz da acıyor sizce bitkisel olarak nasıl toparlanırım. C vit. Tüketmeye çalışıyorum ama. Bir bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun tam anlattığın gibi son 3 ayda değilse zaten sıkıntı yok. Dikkat edilmesi gereken bir durum ama herseyin tedavisi çözümü var artık.ıgg 28.6 ıgm 0,54 çıktı. avidite testi yaptırdık, doktorum enfeksiyonu en az 3 ay önce geçirmiş olduğumu söyledi. Zaten ıgg bu kadar yüksekken ıgm nin az artmış olması baştan beni rahatlatmıştı.Hatalık kapıldıktan sonra ıgm nin normal düzeye düşmesi bazı kişilerde 2 yıla yakın sürebiliyormuş. Yakın tarihte geçirmiş olsaydım da duruma göre antibiyotik kullanacaktım ve 4 hafta sonra tekrar test yapıp geçmiş mi bakacaktık falan filan.
evet bakılması gerekiyor ama hani korkulu kabus olacak bir şey değil, ben çocukluğumdan beri hayvan delisiyim, bu güne kadar yüzlerce hayvana dokunmuşumdur, sevmişimdir, tedavi etmişimdir ama hastalığı muhtemelen şu son 1 yıl içinde ancak kapabildim. Çiğ et tüketmeyi sevmiyorsan ya da sokak hayvanlarına dokunduktan sonra ellerini ağzına sürmüyorsan zor bulaşır. çiğ köfte tüketiminin olduğu ve çiğ sucuğun çok tüketildiği memleketlerde yüksek oranda görüldüğüne dair bir grafik hatırlıyorum hayal meyal. Öyle bir şey işte.
Sizin çok ağır geçiyor ğaliba canım..maşaallah kimilerinin ne baş ağrısı ne belcağrısı..ben mesela kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı hiç yok..kusmada yok..sadece akşamları şişkinlik oluyor midemde akşamları midem hafif bi döner gibi oluyo..yatınca geçiyo..maşaallah diyimde..Yeminle bittik yaa bittik daha şimdiden7 ay nasıl gitcek merakla bekliyorum
Banada 1 ay sonra dediKızlar selammm,
kalp atışından sonra ,ne kadar zaman sonra muayeneye gittiniz ?
Kızlar selammm,
kalp atışından sonra ,ne kadar zaman sonra muayeneye gittiniz ?
Kizlar Günaydın,
Sabah akşam olmak üzere günde iki progestan fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum iç çamaşırım çok ıslanıyor az bi akıntı değil sagolsun dun dr soru sordurmadi size sorayım kullanan ve aynı olan var mı?? Allah korusun aminosentez sıvısı falan sızması değildir demi bu daha önce doğum bilgim olmadığı için tecrubesizim
Ben diğerlerinde yaptırmıştım, bunda da yaptıracam. İçim daha rahat ediyor böyle olunca.Bana 3 hafta sonra gelndedi bn 9. Hafta kalp atışına gittim. Çünkü ikili test olacakmış. Ama bnde ikili test için gidip girmemeye kararsızım.. Çünkü çevr3mdeki herkes gerek yok bnde yaptırmadım diyorlar. O sebepten 15. Hafta gitmeyi düşünüyorum
Hadi güzel haberlerle İnşallahGünaydın kizceler
Bugün kontrol günü kalp atışını duymaya geldik 7+2 günlük olduk biz dua edermisiniz güzel haberler alalım
Devlet hastanesi yapar ama randevu alman lazım şimdiden. Doğru sonuç için ense kalınlığı ve burun kemigi bakılması önemli kan alıp anneden bakıyorlar birde yas ekleniyor. 1200 dedi hastane zaten yaptırmayacağım ama abartılı fiyatlar çok.Ben devlet hastanesine gidip ikili tarama testi yaptıracağım desem yaparlar mı acaba?
Ve ben o testin doğruluğuna güvenebilir miyim acaba?
Çok sallamasyon ilgileniyorlar devlet hastanesinde
Ben ilk çocuğumda özel hastanede yaptırmıştım. Doktor ense ölçüsünü doğru almak için baya döndürmeye uğraştı oğlumu. Bir kaç defa ölçtü. Yavrum ne tarafa döneceğini şaşırmıştı
Pipisini bile gördüm gibi gelmişti ama tecrübem yok yanlış görmüşümdür demiştim. Bir hafta sonra doktor cinsiyete erkek demişti. Valla görmüştüm dedim
Asıl mesele ikili tarama testi özel hastanede kaça patlayacak korkuyorum. Bu gidişimde soracağım. Hiç onu yaptırmadan 20-24 haftadaki detaylı usg yi mi beklesem?
Sağlık ocağında sormuştum yapıyor tabii ki dedi. Ben de devlete yaptıracağım. Özeller abartı sekilde uçmuş.Ben devlet hastanesine gidip ikili tarama testi yaptıracağım desem yaparlar mı acaba?
Ve ben o testin doğruluğuna güvenebilir miyim acaba?
Çok sallamasyon ilgileniyorlar devlet hastanesinde
Ben ilk çocuğumda özel hastanede yaptırmıştım. Doktor ense ölçüsünü doğru almak için baya döndürmeye uğraştı oğlumu. Bir kaç defa ölçtü. Yavrum ne tarafa döneceğini şaşırmıştı
Pipisini bile gördüm gibi gelmişti ama tecrübem yok yanlış görmüşümdür demiştim. Bir hafta sonra doktor cinsiyete erkek demişti. Valla görmüştüm dedim
Asıl mesele ikili tarama testi özel hastanede kaça patlayacak korkuyorum. Bu gidişimde soracağım. Hiç onu yaptırmadan 20-24 haftadaki detaylı usg yi mi beklesem?
Kızlar bebeğin kalp atışını duydmGünaydın kizceler
Bugün kontrol günü kalp atışını duymaya geldik 7+2 günlük olduk biz dua edermisiniz güzel haberler alalım
Kizlar Günaydın,
Sabah akşam olmak üzere günde iki progestan fitil kullanıyorum ondan mı bilmiyorum iç çamaşırım çok ıslanıyor az bi akıntı değil sagolsun dun dr soru sordurmadi size sorayım kullanan ve aynı olan var mı?? Allah korusun aminosentez sıvısı falan sızması değildir demi bu daha önce doğum bilgim olmadığı için tecrubesizim
Gözünaydın cnm. Bundan sonrası daha rahat oluyorGünaydın kızlar doktordan çıktık çok şükür kalp atışını duyduk2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı . Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bazen ölçümler şaşabiliyor. Başka dr a da mı gitsen acaba? Olumlu düşünelim, olumlu olsunKızlar bebeğin kalp atışını duydmama 6+1 cıktı ulturasonla en son 12 gün önce gitmiştim keseyi gormustm 5+4 günlüktü şuan 7+3 olması lazımdı doktorum gelişim geriliği var dedi haftaya perşembe tekrar gel dedi şuan moralim çok bozuldu
Bende 4 kilo verdim canım. Kahvaltılıklar dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Onda da 2 lokmadan sonra tiksinmeye başlıyorumGünaydın kızlar bu sabah tartıya çıktım hamile kaldığımda 85 kiloydum şimdi 83Yememde hiçbir değişiklik yok 1-2 defa kusmuşumdur 9 haftadır. Ama demek ki doğruymuş kilo verildiği.. Sizde durumlar nasıl ? İnşallah çok kilo almam zaten 20 kilo fazlam var.. Herkes hiç belli etmiyorsun diyo. 40-42 beden gidiyorum. Hamileliğin sonuna doğru kaç kilo alırım çok merak ediyorum.
Canım bana fitil oalrak kullan dedi doktor ama ben içiyorumKizlar Günaydın,
Ben 80 kg idim şimdi tartıldım 82.Günaydın kızlar bu sabah tartıya çıktım hamile kaldığımda 85 kiloydum şimdi 83Yememde hiçbir değişiklik yok 1-2 defa kusmuşumdur 9 haftadır. Ama demek ki doğruymuş kilo verildiği.. Sizde durumlar nasıl ? İnşallah çok kilo almam zaten 20 kilo fazlam var.. Herkes hiç belli etmiyorsun diyo. 40-42 beden gidiyorum. Hamileliğin sonuna doğru kaç kilo alırım çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?