Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben diğerlerinde yaptırmadım zaten sadece ihtimal veriyor. Eğer ense kalınlığı burun kemiğinde sorun gibi durumlar olursa nifty testi veririm. Yoksa gerek yok çünkü boşa can sıkıyor bence

Geçmiş olsun tam anlattığın gibi son 3 ayda değilse zaten sıkıntı yok. Dikkat edilmesi gereken bir durum ama herseyin tedavisi çözümü var artık.

Yeminle bittik yaa bittik daha şimdiden 7 ay nasıl gitcek merakla bekliyorum
Sizin çok ağır geçiyor ğaliba canım..maşaallah kimilerinin ne baş ağrısı ne belcağrısı..ben mesela kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı hiç yok..kusmada yok..sadece akşamları şişkinlik oluyor midemde akşamları midem hafif bi döner gibi oluyo..yatınca geçiyo..maşaallah diyimde..8+0 ım bugün..bide doktor ikiz daha fazla kusarsın dedi ama ben kızımdada hiç bulantı kusma bilmem..

Kızlar selammm,
kalp atışından sonra ,ne kadar zaman sonra muayeneye gittiniz ?

Bana iki hafta sonra gel dedi. Kan testleri istedi bence o yüzden erken çağırdı. Bu hafta gideceğim.
Sonra da ikili tarama testi için gel diyecektir kesin..

Son düzenleme:

Ben fitil kullanmıyorum ama bende de oluyor. Amniyo sıvısı olmaz bu aylarda. Olsa da o kadar olmaz..
İçeride bir oluşum var. Akıntının aktif olması normal ki hamile değilken bile kadında akıntı olur.

Ben diğerlerinde yaptırmıştım, bunda da yaptıracam. İçim daha rahat ediyor böyle olunca.

Ben devlet hastanesine gidip ikili tarama testi yaptıracağım desem yaparlar mı acaba?
Ve ben o testin doğruluğuna güvenebilir miyim acaba?
Çok sallamasyon ilgileniyorlar devlet hastanesinde

Ben ilk çocuğumda özel hastanede yaptırmıştım. Doktor ense ölçüsünü doğru almak için baya döndürmeye uğraştı oğlumu. Bir kaç defa ölçtü. Yavrum ne tarafa döneceğini şaşırmıştı
Pipisini bile gördüm gibi gelmişti ama tecrübem yok yanlış görmüşümdür demiştim. Bir hafta sonra doktor cinsiyete erkek demişti. Valla görmüştüm dedim

Asıl mesele ikili tarama testi özel hastanede kaça patlayacak korkuyorum. Bu gidişimde soracağım. Hiç onu yaptırmadan 20-24 haftadaki detaylı usg yi mi beklesem?

Devlet hastanesi yapar ama randevu alman lazım şimdiden. Doğru sonuç için ense kalınlığı ve burun kemigi bakılması önemli kan alıp anneden bakıyorlar birde yas ekleniyor. 1200 dedi hastane zaten yaptırmayacağım ama abartılı fiyatlar çok.

Sağlık ocağında sormuştum yapıyor tabii ki dedi. Ben de devlete yaptıracağım. Özeller abartı sekilde uçmuş.
Önce randevu almak gerekiyormus. Ben de 2 gün içinde alacağım bakalım. Yazık günah
O kadar para verilir mi? Gerçekten cılkını çıkarmışlar

Günaydın kizceler
Bugün kontrol günü kalp atışını duymaya geldik 7+2 günlük olduk biz dua edermisiniz güzel haberler alalım
Kızlar bebeğin kalp atışını duydm ama 6+1 cıktı ulturasonla en son 12 gün önce gitmiştim keseyi gormustm 5+4 günlüktü şuan 7+3 olması lazımdı doktorum gelişim geriliği var dedi haftaya perşembe tekrar gel dedi şuan moralim çok bozuldu

Akıntı normalmiş canım. Bende yaşıyorum normal dedi doktorum.

Günaydın kızlar doktordan çıktık çok şükür kalp atışını duyduk 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı . Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözünaydın cnm. Bundan sonrası daha rahat oluyor
Bazen ölçümler şaşabiliyor. Başka dr a da mı gitsen acaba? Olumlu düşünelim, olumlu olsun

Günaydın kızlar bu sabah tartıya çıktım hamile kaldığımda 85 kiloydum şimdi 83 Yememde hiçbir değişiklik yok 1-2 defa kusmuşumdur 9 haftadır. Ama demek ki doğruymuş kilo verildiği.. Sizde durumlar nasıl ? İnşallah çok kilo almam zaten 20 kilo fazlam var.. Herkes hiç belli etmiyorsun diyo. 40-42 beden gidiyorum. Hamileliğin sonuna doğru kaç kilo alırım çok merak ediyorum.

Bende 4 kilo verdim canım. Kahvaltılıklar dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Onda da 2 lokmadan sonra tiksinmeye başlıyorum

Canım bana fitil oalrak kullan dedi doktor ama ben içiyorum fitil olarak kullanınca kalıntıları çıkıyormuş. Ama ben fitil olarak kullanmasam da akıntı oluyor. Sanırım normal

Ben 80 kg idim şimdi tartıldım 82. Niye benim böyle oldu. İlk hamileliğimde 3-4kg vermiştim oysa. Ben geçen hamileliğimde 85 kg başladım 94 kg bitirdim. Bu sefer ne olacak bende meraktayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…