- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.421
4. Ay ne aşısı var. Bizimkine de az kaldı
Zatürre de ağır bir aşıymıs galiba
37.5 çok da yüksek değil bence takip et canım yükselecek mi bak. Fitili ilk kez duydum ama bana calpol ver demişti bana doktorKızlar slm benim bebeğim 2 aynı doldurdu aşı vuruldu dün. Dr 38 de fitil verdi ama ben 37 de Yükselmesin diye verdim. Dünden beri 37.7 ye kadar çıktı. Bugün 36.5 a düşmüştü ama yine yukseldı yine 37.5 normal mi ne yapmalıyım? Hızursuzluğu yok sadece gazdan dolayı okunması var onun dışında herşey normal sadece ateş korkutuyor. Üstünü çıkardım atletle duruyor üstünü müsliyle örttüm sadece
Ay korkuyorum ya ben bu aşılardanZatürre de ağır bir aşıymıs galiba
Benimki geçmişti 24 saatte. İnşallah sizinde geçerBurda caprol yok sanırım sadece fitil verdi. Bir de kaç gün sürecek bu ateş bilginiz var mı ben internetten baktığımda 24 saatte geçiyor yazıyordu ama geçmedi
Yaa olabilir ama kullanmıyorum krem filan içtiğim rezene cayı filan da yapar öı acaba rezene cayı içiyorum her gün onu keseyim olmazsaBir arkadaşımın bebeği böyleydi, doktorubaya incrlemişti kötü içerikli krem ve şampuanı sebep olduğu ortaya çıktı. Milie kesecikleri iltihap kapmış böyle bir açıklaması vardı. Şu halk arasında anne sütü yaptı denilen küçük beyaz lekelerin şişmesi yani.
Çok geçmiş olsun derhal krem losyon şampuan ne kullanıyosanız bırakın, pazartesiye kadar biraz söner belkibirde çok temas etmemek gerekir
Bilmiyorum bende var mı yok mu inşallah bendem kapmamıştır ama daha yeni oldu öyle olsa hemen doğar doğmaz olmaz mıydı ki bir aylık olduSizde vajinal siğil veya uçuk varsa (hpv veya hsv) muhtemelen bebeğe bulaşmış doğum esnasında. Bence bir doktora götürün bebeği. Siz de mutlaka smear ve hpv dna testi yaptırın. Bende siğil vardı. Doktor normal doğumu bebeğe bulaşma riskinden dolayı önermemişti. Uçuğa benziyor çünkü
Ay inş geçer hemen bu gece de uyku yok. İyi olsunda aklım çıkacak.Benimki geçmişti 24 saatte. İnşallah sizinde geçer
Ben deAy korkuyorum ya ben bu aşılardan
Kesinlikle kucakta tutmak mantıklı değil ama günün 1 ya da 2 uykusunu bende kucakta yaptırıyorum . Koyduğum an uyanacagini biliyorum çünkü ,işime geliyor kucakta tutmakBenim ufaklık gündüz pek uyumuyor, yatırıyorum yatağına 15 dk. 30dk arası şanslıysam 40 dk uyur hiç 1 saat görmedim.
Geçen hafta eşimin annesi uyuduğunda yatırmadı hep kucağında tuttu yada başında bekleyerek uykusunu destekledi, öylelikle Bi saate yakın uyudu hep. Mantıklı mı? Değil. Alışırsa işim iş olur o sebeple gündüz kısa uyumasına göz yunutorum ama her uyanışından itibaren max 3 saate geri uyutuyorum. Bazen o kendisi daha kısa sürede isteyebilşyor takip ediyorum.
Kısa kısa 4 uyku uyuduğu oluyor, ama akşam en geç 9 gibi geçiyor gece uykusuna bir daha elenmek dışında da uyanmıyor. Gündüz sürekli uyumuyor olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama uyku uykununda mayası, uyut azsan hiç uyumuyor falan. Ay ne konuştum
Benim kızımın her zamanki vücut sıcaklığı 37.3 falan , bebeklerde 37.5 a kadar normal sayılıyor merak etmeyinKızlar slm benim bebeğim 2 aynı doldurdu aşı vuruldu dün. Dr 38 de fitil verdi ama ben 37 de Yükselmesin diye verdim. Dünden beri 37.7 ye kadar çıktı. Bugün 36.5 a düşmüştü ama yine yukseldı yine 37.5 normal mi ne yapmalıyım? Hızursuzluğu yok sadece gazdan dolayı okunması var onun dışında herşey normal sadece ateş korkutuyor. Üstünü çıkardım atletle duruyor üstünü müsliyle örttüm sadece
Benimkide koyunca uyanıyor yaaKesinlikle kucakta tutmak mantıklı değil ama günün 1 ya da 2 uykusunu bende kucakta yaptırıyorum . Koyduğum an uyanacagini biliyorum çünkü ,işime geliyor kucakta tutmakama biliyorum bu beni çok zorlayacak , mesela uyumadan önce tok olsada illaki emmek istiyor dışarda gezerken eskiden uyurdu Bebek arabasında şimdi uyumuyor illaki meme istiyor . Bizim de uykular genelde 30 dk , uyandıktan tam 45 dk-1 saat sonra tekrar uyutmami istiyor biraz yorucu oluyor bu sebepten . Galiba 4.ay sonunda uyku danışmanlığı alacağım böyle devam ederse gece ve gunduzler
Aynı durumdayızBelim ağrıyor
Hatta her yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?