Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar slm benim bebeğim 2 aynı doldurdu aşı vuruldu dün. Dr 38 de fitil verdi ama ben 37 de Yükselmesin diye verdim. Dünden beri 37.7 ye kadar çıktı. Bugün 36.5 a düşmüştü ama yine yukseldı yine 37.5 normal mi ne yapmalıyım? Hızursuzluğu yok sadece gazdan dolayı okunması var onun dışında herşey normal sadece ateş korkutuyor. Üstünü çıkardım atletle duruyor üstünü müsliyle örttüm sadece

37.5 çok da yüksek değil bence takip et canım yükselecek mi bak. Fitili ilk kez duydum ama bana calpol ver demişti bana doktor

Burda caprol yok sanırım sadece fitil verdi. Bir de kaç gün sürecek bu ateş bilginiz var mı ben internetten baktığımda 24 saatte geçiyor yazıyordu ama geçmedi

Yaa olabilir ama kullanmıyorum krem filan içtiğim rezene cayı filan da yapar öı acaba rezene cayı içiyorum her gün onu keseyim olmazsa

Bilmiyorum bende var mı yok mu inşallah bendem kapmamıştır ama daha yeni oldu öyle olsa hemen doğar doğmaz olmaz mıydı ki bir aylık oldu

Kesinlikle kucakta tutmak mantıklı değil ama günün 1 ya da 2 uykusunu bende kucakta yaptırıyorum . Koyduğum an uyanacagini biliyorum çünkü ,işime geliyor kucakta tutmak ama biliyorum bu beni çok zorlayacak , mesela uyumadan önce tok olsada illaki emmek istiyor dışarda gezerken eskiden uyurdu Bebek arabasında şimdi uyumuyor illaki meme istiyor . Bizim de uykular genelde 30 dk , uyandıktan tam 45 dk-1 saat sonra tekrar uyutmami istiyor biraz yorucu oluyor bu sebepten . Galiba 4.ay sonunda uyku danışmanlığı alacağım böyle devam ederse gece ve gunduzler

Benim kızımın her zamanki vücut sıcaklığı 37.3 falan , bebeklerde 37.5 a kadar normal sayılıyor merak etmeyin

Benimkide koyunca uyanıyor yaa kv bizdeydi bugün çocuk dediğin yattığı yerde uyur çok kucakçı olmuş seninki, en başta almayacaktın diyo. Sinir bozuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…