- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.441
Bu uyku eğitimleri fayda sağlıyor mu ya? Ben meme reddi için emzirme danışmanıyla çalışmıştım bebek ilk doğduğunda yoğun bakım sonrası emmiyo diye. Çok da bilmediğim bi şey söylemedi açıkçası verim alamamıştım. Uyku olayı nasıl olur acabaBir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
Bir saattir sallıyorum, bana misin demiyor. Ugrastigim kadar uyumuyor. 5 aylık olunca vereceğim uyku eğitmeninin eline, egitsin
Ay ne bileyim kafası ateş gibiBenim kızımın her zamanki vücut sıcaklığı 37.3 falan , bebeklerde 37.5 a kadar normal sayılıyor merak etmeyin
Valla benimki doğduğu günden beri yattığı yerde uyumadı daha o yüzden hiç sinirin bozulmasin . 16 haftaya kadar bekliyorum bakalımBenimkide koyunca uyanıyor yaakv bizdeydi bugün çocuk dediğin yattığı yerde uyur çok kucakçı olmuş seninki, en başta almayacaktın diyo. Sinir bozuyorlar.
Zatürre de ağır bir aşıymıs galiba
Ay inş geçer hemen bu gece de uyku yok. İyi olsunda aklım çıkacak.
Daha benim ilk ya sanırım ondan bukadar telaşlanıyorum. Allahtan huzursuzluğu falan yok gülücükler saçıyor etrafaAteş o kadar kötü bir şey değil. Bize hep farklı yansıttılar bunu..
Çok yüksek değil zaten ateşi. Normal sınırlarda.
Zamanla ateşe göre hareket etmeye alışıyor insan
Daha benim ilk ya sanırım ondan bukadar telaşlanıyorum. Allahtan huzursuzluğu falan yok gülücükler saçıyor etrafa
Ozaman rahat olabilirim değil mi yani ebe bana 38de fitil ver dedi ama işte pinpirikliyim sanırımAynen.
İlk çocukta hemen ilaca sarılırdım. Korkardım
Şimdi biraz bekliyorum. Hastalığın seyrine göre veriyorum.
Bazen de yüksek olmasa da vücut ağrısı olduğu belli oluyor. O zaman beklemeden veriyorum
Bence faydası olur. Çok sıkıldım artik. Nette tavşan uykusu var, onu takip ediyorumBu uyku eğitimleri fayda sağlıyor mu ya? Ben meme reddi için emzirme danışmanıyla çalışmıştım bebek ilk doğduğunda yoğun bakım sonrası emmiyo diye. Çok da bilmediğim bi şey söylemedi açıkçası verim alamamıştım. Uyku olayı nasıl olur acaba
Benim sipa daha kucuk sanki. Üç ay dolunca mi dört aylık sayılıyorduNerdeyse hepimiz 4. Ayın içindeyiz. Acaba uyku gerilemesi yaşıyor olabilir miyiz? Çünkü cidden uyuması 1 saati buluyor nerdeyse ve çoğu kişi uyku sorunu yaşıyor
Uyuyorum ama ayaktaMisafirlerden anca gelebildim okuyorum
Aaa yine mi 3 tane.
Ozaman rahat olabilirim değil mi yani ebe bana 38de fitil ver dedi ama işte pinpirikliyim sanırım
İnş senin gibi olucam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?