Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
Bir saattir sallıyorum, bana misin demiyor. Ugrastigim kadar uyumuyor. 5 aylık olunca vereceğim uyku eğitmeninin eline, egitsin
Bu uyku eğitimleri fayda sağlıyor mu ya? Ben meme reddi için emzirme danışmanıyla çalışmıştım bebek ilk doğduğunda yoğun bakım sonrası emmiyo diye. Çok da bilmediğim bi şey söylemedi açıkçası verim alamamıştım. Uyku olayı nasıl olur acaba

Benimkide koyunca uyanıyor yaa kv bizdeydi bugün çocuk dediğin yattığı yerde uyur çok kucakçı olmuş seninki, en başta almayacaktın diyo. Sinir bozuyorlar.
Valla benimki doğduğu günden beri yattığı yerde uyumadı daha o yüzden hiç sinirin bozulmasin . 16 haftaya kadar bekliyorum bakalım

Zatürre de ağır bir aşıymıs galiba

Bana zatürre aşısı ateş yapar dedi ebe. Ben de yapar diye biliyorum.
Huzursuzluğu olmayınca akşama kadar ilaç vermedim. Ateşi biraz çıkınca calpol verip uyuttum. Ama tekrar vermeme gerek kalmadı..

Ateş o kadar kötü bir şey değil. Bize hep farklı yansıttılar bunu..
Çok yüksek değil zaten ateşi. Normal sınırlarda.
Zamanla ateşe göre hareket etmeye alışıyor insan
Daha benim ilk ya sanırım ondan bukadar telaşlanıyorum. Allahtan huzursuzluğu falan yok gülücükler saçıyor etrafa

Daha benim ilk ya sanırım ondan bukadar telaşlanıyorum. Allahtan huzursuzluğu falan yok gülücükler saçıyor etrafa

Aynen.
İlk çocukta hemen ilaca sarılırdım. Korkardım

Şimdi biraz bekliyorum. Hastalığın seyrine göre veriyorum.
Bazen de yüksek olmasa da vücut ağrısı olduğu belli oluyor. O zaman beklemeden veriyorum

Ozaman rahat olabilirim değil mi yani ebe bana 38de fitil ver dedi ama işte pinpirikliyim sanırım
İnş senin gibi olucam bende

Bence faydası olur. Çok sıkıldım artik. Nette tavşan uykusu var, onu takip ediyorum

Ozaman rahat olabilirim değil mi yani ebe bana 38de fitil ver dedi ama işte pinpirikliyim sanırım
İnş senin gibi olucam bende

Aşı ateşi çok yükselmez genelde. Ama vücutta ağrı yapabilir. Rahat uyuyamazsa ateşi falan bekleme bence. Ver rahat uyusun bebe

Mesela en son covid aşısı oldum. Koca insanın bile vücudunda nasıl ağrı yapıyor. Ağrı kesici atmıştım. Kolum kaç gün şiş kaldı..
Minicik bedenlerine kaç farklı virüs enjekte ediliyor. Kıyamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…