- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.461
Yurt dışındasin galiba.Burda caprol yok sanırım sadece fitil verdi. Bir de kaç gün sürecek bu ateş bilginiz var mı ben internetten baktığımda 24 saatte geçiyor yazıyordu ama geçmedi
Hangi şampuanı kullaniyorsunYaa olabilir ama kullanmıyorum krem filan içtiğim rezene cayı filan da yapar öı acaba rezene cayı içiyorum her gün onu keseyim olmazsa
Kızlar sürekli alt dudağını emiyor ya normal mi?
Taksıtler bıtsin de altın alayım trendyoldan
Bankada duran altını harcıyorum cunku. Fizikiyi kolay kolay bozdurmam
KlinisIyi geceler.Dolap'tan sut sagma makinesi kiralayan arkadaslar hangi hesapti acaba bulamadim da ben
Aaa yine mi 3 tane.Giderken dikkat etmek gereken bir şey var mı yıkanmama filan var mı yine
Bende ilk çocukta aşıya giderken veriyordum calpolu bunda daha aşılarda hiç vermedim. Geçen hastalanınca 2 gün verdim çocuk almadı tükürdü.Aynen.
İlk çocukta hemen ilaca sarılırdım. Korkardım
Şimdi biraz bekliyorum. Hastalığın seyrine göre veriyorum.
Bazen de yüksek olmasa da vücut ağrısı olduğu belli oluyor. O zaman beklemeden veriyorum
Ateş filan oldu mu canimYok bu sefer iki bacaktan birer tane yaptılar. Ama biri tek biri karma.
Yıkama demedi ama unutmuş olabilir. Ben kendim yıkamadım.
5. ayda rota ikinci doz var.
6. aydaki biraz fazla. Ağızdan çocuk felci de olacak.
Ateş filan oldu mu canim
Ay sorma bu daha ilk bide. Uyku sorunu yok feci hareketli durmuyorAşı ateşi çok yükselmez genelde. Ama vücutta ağrı yapabilir. Rahat uyuyamazsa ateşi falan bekleme bence. Ver rahat uyusun bebe
Mesela en son covid aşısı oldum. Koca insanın bile vücudunda nasıl ağrı yapıyor. Ağrı kesici atmıştım. Kolum kaç gün şiş kaldı..
Minicik bedenlerine kaç farklı virüs enjekte ediliyor. Kıyamam valla
Bugün benim oğlanda öyleydi ya uyutuyorum mutfağa geçiyorum yemek yapmaya başlıyor ağlamaya tekrar uyut mutfakla oda arasında bütün gün git gel yaptıkBugün bütün gün uyudu bilin bakalım bana neden faydası olmadı çünkü koy ağlasın al sussun yaptık aksama kadar
Almanya keşke Türkiye’de olsam. 3 gün duş yokmuş. Philipsın makattan ölçüyorum. Uzaktan ölçerle ölçtüğümde 39 40 çıkıyor saçmalıyor.Yurt dışındasin galiba.37.5 çok büyük değil ılık bir duş aldirabilirsin. Bir de neyle olcuyorsun. Bizim doktor uzaktan olcerlre çok güvenme kulaktan ölçen Braun al dedi.
Aynen. Altınım azaldı vallaAynen. Elde canlı olunca insan götürüp bozduramıyor
Allah mecbur etmesin tabi. Yoksa o zaman göz görmüyor
E yap yani tabiiYarın artık düzgün adam akıllı bi temizlik yapmam şart oldu
Ayda yılda biAynen. Altınım azaldı valla
E yap yani tabii
Para yok
Evet bende elde avucda ne varsa bebişe gidiyoPara yok
Benim bebeğim 33 günlükken memlekete gittim çok sakindi devamlı uyuduKızlar bebesiyle uçak deneyimi olan var mı? Ben bi gözümü kararttım alıp çocuğu gidiyorum da başıma ne gelecek bilmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?