Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Burda caprol yok sanırım sadece fitil verdi. Bir de kaç gün sürecek bu ateş bilginiz var mı ben internetten baktığımda 24 saatte geçiyor yazıyordu ama geçmedi
Yurt dışındasin galiba. 37.5 çok büyük değil ılık bir duş aldirabilirsin. Bir de neyle olcuyorsun. Bizim doktor uzaktan olcerlre çok güvenme kulaktan ölçen Braun al dedi.

Aaa yine mi 3 tane. Giderken dikkat etmek gereken bir şey var mı yıkanmama filan var mı yine

Yok bu sefer iki bacaktan birer tane yaptılar. Ama biri tek biri karma.
Yıkama demedi ama unutmuş olabilir. Ben kendim yıkamadım.

5. ayda rota ikinci doz var.

6. aydaki biraz fazla. Ağızdan çocuk felci de olacak.

Bende ilk çocukta aşıya giderken veriyordum calpolu bunda daha aşılarda hiç vermedim. Geçen hastalanınca 2 gün verdim çocuk almadı tükürdü.

Ay sorma bu daha ilk bide. Uyku sorunu yok feci hareketli durmuyor

Bugün bütün gün uyudu bilin bakalım bana neden faydası olmadı çünkü koy ağlasın al sussun yaptık aksama kadar
Bugün benim oğlanda öyleydi ya uyutuyorum mutfağa geçiyorum yemek yapmaya başlıyor ağlamaya tekrar uyut mutfakla oda arasında bütün gün git gel yaptık 10 da gece uykusuna geçti çok şükür

Son düzenleme:
Yurt dışındasin galiba. 37.5 çok büyük değil ılık bir duş aldirabilirsin. Bir de neyle olcuyorsun. Bizim doktor uzaktan olcerlre çok güvenme kulaktan ölçen Braun al dedi.
Almanya keşke Türkiye’de olsam. 3 gün duş yokmuş. Philipsın makattan ölçüyorum. Uzaktan ölçerle ölçtüğümde 39 40 çıkıyor saçmalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…