- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.481
Bende bakayım o zaman teşekkür ederimBence faydası olur. Çok sıkıldım artik. Nette tavşan uykusu var, onu takip ediyorum
Olmazsa nemli bezle sil vucudunuAlmanya keşke Türkiye’de olsam. 3 gün duş yokmuş. Philipsın makattan ölçüyorum. Uzaktan ölçerle ölçtüğümde 39 40 çıkıyor saçmalıyor.
Hangi duayla çıktın yolaBenim bebeğim 33 günlükken memlekete gittim çok sakindi devamlı uyudu
Elif’leHangi şampuanı kullaniyorsun
ElidorHangi şampuanı kullaniyorsun
Kendine değil bebegeElif’le
Çok normalKizlar biz de 50 gunluk olduk aksam 19.00 gibi uyuyo bazen 20.00 de uyuyo ve gece 3veya 4 e kadar normal mi sizce
Bnmkide öyle idi. Normal o yüzden. Uyandırmadım gece hiç öyle bu hale geldi.Kizlar biz de 50 gunluk olduk aksam 19.00 gibi uyuyo bazen 20.00 de uyuyo ve gece 3veya 4 e kadar normal mi sizce
Hangi diziyi izliyorsun.Yine bebe uyurken dizi izledim bakalım ne olacak şimdi yatıyorumbakalım ne zaman uyanacsk
Bizimki de 8 8.30 yatar 12 12.30 gibi birde 4 gibi emziririm 6 da kalkar .emzirince uyanmiyor genelde .sadece 4 de emzirdigimde uyandigi için emziriyorum. 12 dekini de yatmadan önce 3 4 dakika emdigi için emziriyorum. Büyük bebeklerin bile rüya öğünü oluyor .emzirmeden yaptırsam ayda 200 300 gr olmaz .Ki ayrıca gündüz az emiyor .gece dopdolu göğsü bitiriyor .Yani ben max 4 saatte uyandiriyorumKizlar biz de 50 gunluk olduk aksam 19.00 gibi uyuyo bazen 20.00 de uyuyo ve gece 3veya 4 e kadar normal mi sizce
Bir de kilosuna bakıyor doktor .eğer az kilo alıyorsa en azından 3 saatte bir emzirmelisin .kilosu iyiyse de bize max 4 saat dediKizlar biz de 50 gunluk olduk aksam 19.00 gibi uyuyo bazen 20.00 de uyuyo ve gece 3veya 4 e kadar normal mi sizce
Bence çok uzun o süre 50 günlük bebek içinKizlar biz de 50 gunluk olduk aksam 19.00 gibi uyuyo bazen 20.00 de uyuyo ve gece 3veya 4 e kadar normal mi sizce
Klasik anne laflarıTonla iş benı beklıyor . Ölümlü dünya halbuki ne gerek var .
Annem " sıç üzerine otur o zaman "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?