- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.501
İş bıtmıyor yahu. Hergün aynı seylerKlasik anne laflarıbendede iş çok az fırsat bulsam hep geçiştirme iş valla camlar silinecek tulller yikancak ama ne zaman
Ben 90. Günden sonra 4 ayı saymaya başladım. 2 Ay 8 günlük yani 4. Ayın içindeyizBenim sipa daha kucuk sanki. Üç ay dolunca mi dört aylık sayılıyordu
Tonla iş benı beklıyor . Ölümlü dünya halbuki ne gerek var .
Annem " sıç üzerine otur o zaman "
Ben 20günlükken Almanya’dan Türkiye’ye gittim tek başıma inerken kalkarken emzir sadece bu onun dışında çok rahat 1.5 aylıkken de geri döndüm Almanya ya şimdi 1 ay sonra tekrar gidicem Türkiye’ye korkulacak hiç birşey yokKızlar bebesiyle uçak deneyimi olan var mı? Ben bi gözümü kararttım alıp çocuğu gidiyorum da başıma ne gelecek bilmek isterim
Bu havadaKlasik anne laflarıbendede iş çok az fırsat bulsam hep geçiştirme iş valla camlar silinecek tulller yikancak ama ne zaman
Hangi duayla çıktın yolapeki öneri olarak yanımda olması/olmaması gereken, dikkat etmem gereken şeyler var mıdır?
House of dragon izledim 1 bölüm sonra 1 bölüm csi:Las Vegas izledim.Hangi diziyi izliyorsun.
Senin kaynanan bence gerizekali onu pek dinleme. Bebeğin tek derdi aclik mi ?biz şu an 5900 kiloyuz .2900 doğdu 2750 ye dustu . Yani seninkiyle tam 1 kilo fark var.senin bebeğin aksine kilolu bir bebekArkadaşlar oğlum 12 temmuzda doğdu 3950 gr olarak hastaneden çıkarken 3750 gr kadar düştu boyuda 53 cm olarak doğdu şuan 3 aylık 4 günlük 6900 gr boyu 64 cm kaynanam cocuk doymuyor deyip duruyor sadece anne sütü alıyor hemşireye gelişimi çok iyi dedi sizce gelişimi az mı benide huzursuz etti oğlum huysuz biraz sürekli agliyor doysa ağlamaz diyor
Kaynananız saçmalıyorArkadaşlar oğlum 12 temmuzda doğdu 3950 gr olarak hastaneden çıkarken 3750 gr kadar düştu boyuda 53 cm olarak doğdu şuan 3 aylık 4 günlük 6900 gr boyu 64 cm kaynanam cocuk doymuyor deyip duruyor sadece anne sütü alıyor hemşireye gelişimi çok iyi dedi sizce gelişimi az mı benide huzursuz etti oğlum huysuz biraz sürekli agliyor doysa ağlamaz diyor
Hayır hemen olmuyor. Bu virüs vücuda bulaşınca vücudun bağışıklığı düştüğü bir anda ortaya çıkıyor. Tabi yine en iyisini doktor bilir ama ben uçuğa benzettiğini için böyle bir tahminde bulundum.Bilmiyorum bende var mı yok mu inşallah bendem kapmamıştır ama daha yeni oldu öyle olsa hemen doğar doğmaz olmaz mıydı ki bir aylık oldu
Gayet iyii daha ne olucakArkadaşlar oğlum 12 temmuzda doğdu 3950 gr olarak hastaneden çıkarken 3750 gr kadar düştu boyuda 53 cm olarak doğdu şuan 3 aylık 4 günlük 6900 gr boyu 64 cm kaynanam cocuk doymuyor deyip duruyor sadece anne sütü alıyor hemşireye gelişimi çok iyi dedi sizce gelişimi az mı benide huzursuz etti oğlum huysuz biraz sürekli agliyor doysa ağlamaz diyor
Tabikide hayırrrrrHepiniz geziyor musunuz len
Havayla işim yok yapamam zaten bebeyle diğer işleri ancak yapıyorum, sallamak parayla mıBu havada
Eşi pazar çalışan ben...akşam olsun diye bekliyorumHepiniz geziyor musunuz len
Çalışıyordum bebe uyanana kadarHepiniz geziyor musunuz len
Benimki markete kaçtıEşi pazar çalışan ben...akşam olsun diye bekliyorum
Teşekkürler bilgi içinTebarekeden başlayıp Ayetel Kürsi, Felak,nas ve yasinle devam edip fetih süresiyle bitirdim çok etkili oldu valla eğer tek gideceksen çok eşya olmasın yanında o zorluyor kanguru varsa onunla rahat oluyor taşıma esnasında bebek arabası rahat oluyor ama güvenlik noktasında çok zor oluyor emzirme yastığını ve emzirme örtüsünü kesinlikle almalısın bebek için battaniye olmalı uçağın içi soğuk oluyor ben Ağustos'ta gittiğim halde benim bebenin maşallahı vardı hep uyudu 2.5 yaşındaki ablası çok zorladı onda hiçbir dua etkili olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?