Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kayınvalideye seni görünce ağlıyor de

Rica ederim canım kv için birşey diyemem bebekler kimi sevip kimi sevmeyeceğini çok daha iyi bilir elektrik alamamış akıllı bebe benim arabada büyük travel bagajda sıkıntı olmuyor puseti ayrı gövdesini ayrı hatta tekerlerini bile çıkarmak zorunda kaldım ayrı x-ray cihazından geçirmek zor oluyor bebek arabasını istersen uçakta veriyorsun bagaja vermiyorsun beklerken senin için de bebek için de zor olmuyor

Evet benim başıma geldi SGK nın yatırdığı parayı geri iade ettim. Elden maliyeye verdim 4 yıl önce. Gecikince faiz de alıyorlarmış. Milli eğitim tahakkukla iletişime geçmiştim

Evet benim başıma geldi SGK nın yatırdığı parayı geri iade ettim. Elden maliyeye verdim 4 yıl önce. Gecikince faiz de alıyorlarmış. Milli eğitim tahakkukla iletişime geçmiştim
Ne parası yatmıştı ki sanageri aldılar? İlk defa duyuyorum. Böyle bir şey bize bir para yatmıyor. Ama ozeldekilere yatıyor ve geri verilmiyor diye biliyorum.

Ne parası yatmıştı ki sanageri aldılar? İlk defa duyuyorum. Böyle bir şey bize bir para yatmıyor. Ama ozeldekilere yatıyor ve geri verilmiyor diye biliyorum.
Ben 4 yıl önce ölü doğum yapmıştım ve doğum iznine ayrılmıştım. SGK doğum parası yatırmıştı sözleşmeliydim o zaman. Özelde çalışanlarda olduğu gibi. Ama devlette çalıştığım için maaşımı da aldım. Yani doğum izni boyunca almam gereken maaşı bana SGK dan yatırmışlardı, ama ben aynı zamanda aylık maaşımı da aldım. 2 maaş almış oldum o yüzden SGK dan yatan parayı geri istiyorlar. Malesef sözleşmelilerde böyle bir durum yaşanıyor. Sadece doğum izninde de değil bu arada, bir kere 5 günlük rapor almıştım onun ücretini de SGK yatırmıştı onu da geri ödedim

Anladım canım senin durumun farklıymış. Bizde öyle bir para yok tabi ozeldekilere geri istemezler. Senin gibi sözleşmeli kamu için geçerli o zaman.

Bizim kız hala uyumadı. Hala memede biraz emdi biraz oynadı sonra kaka yaptı. Şimdi tekrar emiyor yer açıldı midede tabi. Bakalım ne zaman serbest kalıcam.

Yarın artık düzgün adam akıllı bi temizlik yapmam şart oldu
2 gündür yapıyorum, çok yorgun ve pişmanım. Pertoldum

En son hamilelikte böyle dip bucak girilebilmişti. Yazlık kışlık yaptım. Tüm giymediğim sıkıldığım küçük gelen büyük gelen ne varsa verdim dağıttım attım. Temizleme işiyle birlikte ayıklama faln hepsini aradan çıkardım.
Tüm hamiş kıyafetlerini de bugün itibariyle verdim. Kuş gibi hafif hissediyorum ama mahvoldum

Saçımı bile boyattım yahu

Bende memurum şimdi o yatan para özel sektörde vs çalışanın analık izninin bir kısmını devlet bir kısmını firma ödüyor, memur tam maaşını alıyor am SGK özel kamu ayrımı yapmadan yatırıyor parayı. O yüzden o parayı Maliyeye yatırmak lazım. Benim kurumla iletişime geçtim Bi İBAN attılar hazineye ait oraya açıklamayla gönderdim kuruma da dekontu attım, gerisi iç yazışma. Geç ödersin faiz oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…