- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.521
Kayınvalideye seni görünce ağlıyor deArkadaşlar oğlum 12 temmuzda doğdu 3950 gr olarak hastaneden çıkarken 3750 gr kadar düştu boyuda 53 cm olarak doğdu şuan 3 aylık 4 günlük 6900 gr boyu 64 cm kaynanam cocuk doymuyor deyip duruyor sadece anne sütü alıyor hemşireye gelişimi çok iyi dedi sizce gelişimi az mı benide huzursuz etti oğlum huysuz biraz sürekli agliyor doysa ağlamaz diyor
Rica ederim canım kv için birşey diyemem bebekler kimi sevip kimi sevmeyeceğini çok daha iyi bilir elektrik alamamış akıllı bebeTeşekkürler bilgi içinBen bebeme güveniyorum karnı tok olsun, kakasını yapmış olsun yeter. Ama yanımda kayınvalide olacak nasıl desem kadını sevmiyor gibi görünce bile ağlıyor bebek arabası benim travel şeklinde puseti üste koyulandan bagajda sıkıntı olmaz inşallah
Evet benim başıma geldi SGK nın yatırdığı parayı geri iade ettim. Elden maliyeye verdim 4 yıl önce. Gecikince faiz de alıyorlarmış. Milli eğitim tahakkukla iletişime geçmiştimKızlar öğretmenlere ya da kamuda çalışanlara bir sorum var. Bana doğum sonrası analık izni dönemi için bi miktar para yattı ayrıca analık izni sonrası rapor aldığımda da maaşımdan yapılan kesintiyi sgk ödedi bana.
Bazı yerlerde okuduğuma göre bu yatan paralar geri ödeniyormuş özellikle sgk nın yatırdığı para. Bilgisi olan başına gelen var mı
Sen kendin mi ulaştın canım onlar mı ulaştı sana?Evet benim başıma geldi SGK nın yatırdığı parayı geri iade ettim. Elden maliyeye verdim 4 yıl önce. Gecikince faiz de alıyorlarmış. Milli eğitim tahakkukla iletişime geçmiştim
Valla bugün gezdim suan yatagin yolunu zor buldum. Kafam yerinde degil sarsiliyor troid degerlerim oynadı heralde mal gbiyimHepiniz geziyor musunuz len
Ne parası yatmıştı ki sanaEvet benim başıma geldi SGK nın yatırdığı parayı geri iade ettim. Elden maliyeye verdim 4 yıl önce. Gecikince faiz de alıyorlarmış. Milli eğitim tahakkukla iletişime geçmiştim
Geziyo iyi
Bugun yoğundu kuran okuttu bebeğe@M-elek37 ulen melek aylarca senin doğurmanı bekledik, bir doğurdun hiç uğramaz oldun. Ne yapıyorsun kııızzzz gelsene
Kv gittim anca girebiliyorumPazar günü olunca kimse uğramamış buralara
Birkaç ay sonra tesadüfen gördüm ben ulaştım müdür yardımcımız demişti sanırım tahakkuk ile görüş diye.Sen kendin mi ulaştın canım onlar mı ulaştı sana?
Ben 4 yıl önce ölü doğum yapmıştım ve doğum iznine ayrılmıştım. SGK doğum parası yatırmıştı sözleşmeliydim o zaman. Özelde çalışanlarda olduğu gibi. Ama devlette çalıştığım için maaşımı da aldım. Yani doğum izni boyunca almam gereken maaşı bana SGK dan yatırmışlardı, ama ben aynı zamanda aylık maaşımı da aldım. 2 maaş almış oldum o yüzden SGK dan yatan parayı geri istiyorlar. Malesef sözleşmelilerde böyle bir durum yaşanıyor. Sadece doğum izninde de değil bu arada, bir kere 5 günlük rapor almıştım onun ücretini de SGK yatırmıştı onu da geri ödedimNe parası yatmıştı ki sanageri aldılar? İlk defa duyuyorum. Böyle bir şey bize bir para yatmıyor. Ama ozeldekilere yatıyor ve geri verilmiyor diye biliyorum.
Anladım canımBen 4 yıl önce ölü doğum yapmıştım ve doğum iznine ayrılmıştım. SGK doğum parası yatırmıştı sözleşmeliydim o zaman. Özelde çalışanlarda olduğu gibi. Ama devlette çalıştığım için maaşımı da aldım. Yani doğum izni boyunca almam gereken maaşı bana SGK dan yatırmışlardı, ama ben aynı zamanda aylık maaşımı da aldım. 2 maaş almış oldum o yüzden SGK dan yatan parayı geri istiyorlar. Malesef sözleşmelilerde böyle bir durum yaşanıyor. Sadece doğum izninde de değil bu arada, bir kere 5 günlük rapor almıştım onun ücretini de SGK yatırmıştı onu da geri ödedim
2 gündür yapıyorum, çok yorgun ve pişmanım. PertoldumYarın artık düzgün adam akıllı bi temizlik yapmam şart oldu
Aynen evetAnladım canımsenin durumun farklıymış. Bizde öyle bir para yok tabi ozeldekilere geri istemezler. Senin gibi sözleşmeli kamu için geçerli o zaman.
Bizimki de ayağımda sallanıyor dusunuyor dusunuyor ama yok uyumuyorBizim kız hala uyumadı. Hala memede biraz emdi biraz oynadı sonra kaka yaptı. Şimdi tekrar emiyor yer açıldı midede tabi. Bakalım ne zaman serbest kalıcam.
Bende memurum şimdi o yatan para özel sektörde vs çalışanın analık izninin bir kısmını devlet bir kısmını firma ödüyor, memur tam maaşını alıyor am SGK özel kamu ayrımı yapmadan yatırıyor parayı. O yüzden o parayı Maliyeye yatırmak lazım. Benim kurumla iletişime geçtim Bi İBAN attılar hazineye ait oraya açıklamayla gönderdim kuruma da dekontu attım, gerisi iç yazışma. Geç ödersin faiz oluyormuş.Kızlar öğretmenlere ya da kamuda çalışanlara bir sorum var. Bana doğum sonrası analık izni dönemi için bi miktar para yattı ayrıca analık izni sonrası rapor aldığımda da maaşımdan yapılan kesintiyi sgk ödedi bana.
Bazı yerlerde okuduğuma göre bu yatan paralar geri ödeniyormuş özellikle sgk nın yatırdığı para. Bilgisi olan başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?