Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyyyy valla aynen bende doğumdan bi kaç hün önce yapmıştım bende dipbucak sonea hep yalandan temizlik kışa giriş temizliği lazımmm en iyisini yapmışsın valla benimde kışlıkları çıkarıp ayırmam lazım bi ton iş var en azından bi yerden başladım yarın devamını getirirm.
Hamile kıyafetlerini vermeseydin ne olur ne olmaz

Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık
Bu aralar bir şey var .zaten 3.5 haftalarda başlar 2 3 hafta sürermiş.
Bizimki de 2.5 saatte uyandi .hiç böyle yapmazdı.

Benden normal rapor ücretleri istenmedi ama hatta sgk nın yatırdığı miktar kadar kesinti oluyordu maaştan. Milli eğitim müdürlüğüne göre mi değişiyor acaba ya

Teşekkür ederim

Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık
ya bizimde öyle kafayı yicem memede bile durmuyor yarım yamalak emiyor, mama veriyorum zorla içiriyorum kalkmak istiyor aglıyor doymamak için direniyor resmen. En zoru bu oldu benim için. Saatlerce memede kalan çocuğum artık asla kalmıyor.

Günaydın kızlar bugün 3 aylık kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda, çocuk kardiyolojine de yönlendirmişti doktorumuz o da iyi çok şükür, rota ve menenjit aşısı oldu bugün ateş yapabilirmiş calpol verildi hastane de 4 saat sonra tekrar ver dedi doktorumuz sonra çıkarsa verirsin dedi inşallah sıkıntısız atlatırız huyu suyu değişmez

İki tane menenjit aşısı varya hangi menenjit aşısını oldu sizin bebeğiniz? Nimenrix mi Bexsero mu?

Gözün aydın mi deyim eline sağlık mi benimde yapmam gerek o söylediklerinin hepsini ama vaktim yok

Sen verme benim artık isim yok ama kisliklari benim dde çıkarmam lazim.

Kizlar ucretsiz iznimin ilk günu. Sozlesmeli memurum. Sigortasızım suan. Bişey yaomam gerekir mi yoksa otomatik eşimin üzerinden faydalanacakmiyim?

Ben de sozlesmeli memurum. Bu ucretsiz izinde saglik sigortamiz nasil oluyor biliyor musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…