- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.541
Ayyyyy valla aynen bende doğumdan bi kaç hün önce yapmıştım bende dipbucak sonea hep yalandan temizlik kışa giriş temizliği lazımmm en iyisini yapmışsın valla benimde kışlıkları çıkarıp ayırmam lazım bi ton iş var2 gündür yapıyorum, çok yorgun ve pişmanım. Pertoldum
En son hamilelikte böyle dip bucak girilebilmişti. Yazlık kışlık yaptım. Tüm giymediğim sıkıldığım küçük gelen büyük gelen ne varsa verdim dağıttım attım. Temizleme işiyle birlikte ayıklama faln hepsini aradan çıkardım.
Tüm hamiş kıyafetlerini de bugün itibariyle verdim. Kuş gibi hafif hissediyorum ama mahvoldum
Saçımı bile boyattım yahu
Bu aralar bir şey var .zaten 3.5 haftalarda başlar 2 3 hafta sürermiş.Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık
Ateşin ek gıdası gelmiş o zaman...Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık
Benden normal rapor ücretleri istenmedi ama hatta sgk nın yatırdığı miktar kadar kesinti oluyordu maaştan. Milli eğitim müdürlüğüne göre mi değişiyor acaba yaBen 4 yıl önce ölü doğum yapmıştım ve doğum iznine ayrılmıştım. SGK doğum parası yatırmıştı sözleşmeliydim o zaman. Özelde çalışanlarda olduğu gibi. Ama devlette çalıştığım için maaşımı da aldım. Yani doğum izni boyunca almam gereken maaşı bana SGK dan yatırmışlardı, ama ben aynı zamanda aylık maaşımı da aldım. 2 maaş almış oldum o yüzden SGK dan yatan parayı geri istiyorlar. Malesef sözleşmelilerde böyle bir durum yaşanıyor. Sadece doğum izninde de değil bu arada, bir kere 5 günlük rapor almıştım onun ücretini de SGK yatırmıştı onu da geri ödedim
Teşekkür ederimBende memurum şimdi o yatan para özel sektörde vs çalışanın analık izninin bir kısmını devlet bir kısmını firma ödüyor, memur tam maaşını alıyor am SGK özel kamu ayrımı yapmadan yatırıyor parayı. O yüzden o parayı Maliyeye yatırmak lazım. Benim kurumla iletişime geçtim Bi İBAN attılar hazineye ait oraya açıklamayla gönderdim kuruma da dekontu attım, gerisi iç yazışma. Geç ödersin faiz oluyormuş.
Geziyo iyi
Ay yonca süpersinBugun yoğundu kuran okuttu bebeğe
ya bizimde öyle kafayı yicem memede bile durmuyor yarım yamalak emiyor, mama veriyorum zorla içiriyorum kalkmak istiyor aglıyor doymamak için direniyor resmen. En zoru bu oldu benim için. Saatlerce memede kalan çocuğum artık asla kalmıyor.Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık
Valla benim bebe karnimda durmadigi gibi disardada durmuyor surekli agliyor cok memnuniyetsiz hic vakit bulamiyorum@M-elek37 ulen melek aylarca senin doğurmanı bekledik, bir doğurdun hiç uğramaz oldun. Ne yapıyorsun kııızzzz gelsene
İki tane menenjit aşısı varya hangi menenjit aşısını oldu sizin bebeğiniz? Nimenrix mi Bexsero mu?Günaydın kızlar bugün 3 aylık kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda, çocuk kardiyolojine de yönlendirmişti doktorumuz o da iyi çok şükür, rota ve menenjit aşısı oldu bugün ateş yapabilirmiş calpol verildi hastane de 4 saat sonra tekrar ver dedi doktorumuz sonra çıkarsa verirsin dedi inşallah sıkıntısız atlatırız huyu suyu değişmez
Gözün aydın mi deyim2 gündür yapıyorum, çok yorgun ve pişmanım. Pertoldum
En son hamilelikte böyle dip bucak girilebilmişti. Yazlık kışlık yaptım. Tüm giymediğim sıkıldığım küçük gelen büyük gelen ne varsa verdim dağıttım attım. Temizleme işiyle birlikte ayıklama faln hepsini aradan çıkardım.
Tüm hamiş kıyafetlerini de bugün itibariyle verdim. Kuş gibi hafif hissediyorum ama mahvoldum
Saçımı bile boyattım yahu
Sen verme benim artık isim yokAyyyyy valla aynen bende doğumdan bi kaç hün önce yapmıştım bende dipbucak sonea hep yalandan temizlik kışa giriş temizliği lazımmm en iyisini yapmışsın valla benimde kışlıkları çıkarıp ayırmam lazım bi ton iş varen azından bi yerden başladım yarın devamını getirirm.
Hamile kıyafetlerini vermeseydin ne olur ne olmaz
Bende memurum şimdi o yatan para özel sektörde vs çalışanın analık izninin bir kısmını devlet bir kısmını firma ödüyor, memur tam maaşını alıyor am SGK özel kamu ayrımı yapmadan yatırıyor parayı. O yüzden o parayı Maliyeye yatırmak lazım. Benim kurumla iletişime geçtim Bi İBAN attılar hazineye ait oraya açıklamayla gönderdim kuruma da dekontu attım, gerisi iç yazışma. Geç ödersin faiz oluyormuş.
Bexsero olduk canımİki tane menenjit aşısı varya hangi menenjit aşısını oldu sizin bebeğiniz? Nimenrix mi Bexsero mu?
1 ay sonra yavaş yavaş denemek istiyorumAteşin ek gıdası gelmiş o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?