- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.561
Yandık vallaaaBu aralar bir şey var .zaten 3.5 haftalarda başlar 2 3 hafta sürermiş.
Bizimki de 2.5 saatte uyandi .hiç böyle yapmazdı.
Büyüdükçe huyları değişicek gibiii cidden bizim en son sabah 7 de yedi 7 den beri sadece 40 cc içtii aç biliyırum içmiyoya bizimde öyle kafayı yicem memede bile durmuyor yarım yamalak emiyor, mama veriyorum zorla içiriyorum kalkmak istiyor aglıyor doymamak için direniyor resmen. En zoru bu oldu benim için. Saatlerce memede kalan çocuğum artık asla kalmıyor.
Aman ilerde yine alırım. 4-5 seneye hangi kiloda olucam kimbilirSen verme benim artık isim yokama kisliklari benim dde çıkarmam lazim.
Otomatik eşinin üzerinden yararlanıcaksın diye biliyorum benKizlar ucretsiz iznimin ilk günu. Sozlesmeli memurum. Sigortasızım suan. Bişey yaomam gerekir mi yoksa otomatik eşimin üzerinden faydalanacakmiyim?
Süper harika bende kipirdadiginda ellememeye çalışıyorum artık ama ağlamaya döndüğünde müdahale ediyorum hemen .Vlada dün gece ve önceki gece kipirdandiginda ellemedim emzirmek için de almadım. Uykusunda her zamanki gibi bidirdadi kipirdandi almadım. Sürpriz uyanmadı ve sabaha kadar uyudu. 8.30 çok superdi.
Geçmiş olsun rahat geçer umarim aşının etkileri .Günaydın kızlar bugün 3 aylık kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda, çocuk kardiyolojine de yönlendirmişti doktorumuz o da iyi çok şükür, rota ve menenjit aşısı oldu bugün ateş yapabilirmiş calpol verildi hastane de 4 saat sonra tekrar ver dedi doktorumuz sonra çıkarsa verirsin dedi inşallah sıkıntısız atlatırız huyu suyu değişmez
Ben 4 aylık hamileyken istifa ettim özel sektordeydim, sigortam 6 ay devam etti. Galiba 6 ay devam ediyor sigortaBen de sozlesmeli memurum. Bu ucretsiz izinde saglik sigortamiz nasil oluyor biliyor musunuz acaba?
Hmm sizden kesinti olduysa bilemicem benden hiç kesinti olmamıştı. Bence arayıp sormanızda fayda var çünkü o dönem parayı faiziyle geri aldıkları kişiler olmuştu geciktirdikleri içinBenden normal rapor ücretleri istenmedi ama hatta sgk nın yatırdığı miktar kadar kesinti oluyordu maaştan. Milli eğitim müdürlüğüne göre mi değişiyor acaba ya
Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık
ya bizimde öyle kafayı yicem memede bile durmuyor yarım yamalak emiyor, mama veriyorum zorla içiriyorum kalkmak istiyor aglıyor doymamak için direniyor resmen. En zoru bu oldu benim için. Saatlerce memede kalan çocuğum artık asla kalmıyor.
Teşekkür ederim canımSüper harika bende kipirdadiginda ellememeye çalışıyorum artık ama ağlamaya döndüğünde müdahale ediyorum hemen .
Geçmiş olsun rahat geçer umarim aşının etkileri .Kardiyolojiye yönlendirme sebebi rutinmiydi acaba ? Medicanada oldu değil mi asilari ? Bizjm de cuma 3 ay kontrolümuz varda merak ettim
Ben 4 aylık hamileyken istifa ettim özel sektordeydim, sigortam 6 ay devam etti. Galiba 6 ay devam ediyor sigorta
Yok ben doğumu Medicanada yaptım,evime de yakın aslında merak ettim iyi mi diyeTeşekkür ederim canımevet rutin kontrol için 5. Ayda da göz muayenesi olucak evet medicana da oldu canım. Sizde mi medicana ya gidiyorsunuz
Doktorumuzdan memnunuz da sekreterlik kısmından memnun değiliz canım her gittiğimizde ödeme kısmında sıkıntı çıkıyor tam kapsamlı sağlık sigortamız var örneğin bugün aşıları kapsıyor sigortamız diyor ki kapsamıyor sonra bi yerleri aradı sekreter diyor kapsıyormuş o konu da sıkıntı yaşıyoruzYok ben doğumu Medicanada yaptım,evime de yakın aslında merak ettim iyi mi diyeKarşıyaka'ya gidiyoruz çocuk doktoruna .
Tamamdır soracağım bide faiz ödemeyelim durduk yereHmm sizden kesinti olduysa bilemicem benden hiç kesinti olmamıştı. Bence arayıp sormanızda fayda var çünkü o dönem parayı faiziyle geri aldıkları kişiler olmuştu geciktirdikleri için
Geneli öyle diyor o zaman doktorlarınBu ellerini emmesini sordum kızlar yazmayı unuttum size, ellerini çok fazla ağzına sokuyor müdahale etmeli miyim dedim hayır elleme dedi sert oyuncak diş kaşıyıcı verebilirsin dedi yalnız içi sulu diş kaşıyıcılarından verme dedi. Pırasa sapı soğan sapı havuç falan dolapta bekletip verebilirsin dedi.
Aynen hep öyleeee bende korkuyorum arada şapka takıyorum amaaa oda hep olmuyoKızlar ya sizin de bebelerin kulakları sürekli katlanıyor mu
100 kere düzeltiyorum, sanki inadına yapıyor
Özellikle sağ kulağı kepçe olacak diye korkuyorum.
Valla napıcaz bilmiyorum çok aç kalınca mecbur yiyoda öylede ağlıyo resmenBizimki de öyle tepiniyor resmen sürekli ayakta olup etrafı keşfetmek istiyor beslenmek için bile yatmak istemiyor
Evet bende gidenlerden sekreterliğe ve ortamin kalabalikligindan kaynaklı olumsuzluklar duydum . Doktorundan memnunsaniz en önemlisi bu , bir şekilde katlaniliyor diğer şeylereDoktorumuzdan memnunuz da sekreterlik kısmından memnun değiliz canım her gittiğimizde ödeme kısmında sıkıntı çıkıyor tam kapsamlı sağlık sigortamız var örneğin bugün aşıları kapsıyor sigortamız diyor ki kapsamıyor sonra bi yerleri aradı sekreter diyor kapsıyormuş o konu da sıkıntı yaşıyoruz
Aynen canım ben parmağını emince müdahale ediyordum alışkanlık olur falan diye ama doktorumuz müdahale etme dediGeneli öyle diyor o zaman doktorların
Ben randevu alırken hep ilk randevuyu alıyorum kalabalığa kalmadan işimiz bitiyorEvet bende gidenlerden sekreterliğe ve ortamin kalabalikligindan kaynaklı olumsuzluklar duydum . Doktorundan memnunsaniz en önemlisi bu , bir şekilde katlaniliyor diğer şeylere
Sağ ol canım yazdığın için. Bende 3. Ay kontrolünde farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecekAynen canım ben parmağını emince müdahale ediyordum alışkanlık olur falan diye ama doktorumuz müdahale etme dedi
Ben randevu alırken hep ilk randevuyu alıyorum kalabalığa kalmadan işimiz bitiyorama bugün 2 doktora muayene olduk aşı olduk kalabalık olmuştu, eşimde sürekli böyle sıkıntılar çıkınca değiştirelim hastaneyi dedi ama bende doktordan dolayı değiştirmek istemedim aşılara da başladık büyük ihtimalle devam edeceğiz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?