Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Büyüdükçe huyları değişicek gibiii cidden bizim en son sabah 7 de yedi 7 den beri sadece 40 cc içtii aç biliyırum içmiyo ağlamıho allahdan aguluyo

Vlada dün gece ve önceki gece kipirdandiginda ellemedim emzirmek için de almadım. Uykusunda her zamanki gibi bidirdadi kipirdandi almadım. Sürpriz uyanmadı ve sabaha kadar uyudu. 8.30 çok superdi.
Süper harika bende kipirdadiginda ellememeye çalışıyorum artık ama ağlamaya döndüğünde müdahale ediyorum hemen .
Geçmiş olsun rahat geçer umarim aşının etkileri . Kardiyolojiye yönlendirme sebebi rutinmiydi acaba ? Medicanada oldu değil mi asilari ? Bizjm de cuma 3 ay kontrolümuz varda merak ettim
Ben de sozlesmeli memurum. Bu ucretsiz izinde saglik sigortamiz nasil oluyor biliyor musunuz acaba?
Ben 4 aylık hamileyken istifa ettim özel sektordeydim, sigortam 6 ay devam etti. Galiba 6 ay devam ediyor sigorta

Benden normal rapor ücretleri istenmedi ama hatta sgk nın yatırdığı miktar kadar kesinti oluyordu maaştan. Milli eğitim müdürlüğüne göre mi değişiyor acaba ya
Hmm sizden kesinti olduysa bilemicem benden hiç kesinti olmamıştı. Bence arayıp sormanızda fayda var çünkü o dönem parayı faiziyle geri aldıkları kişiler olmuştu geciktirdikleri için

Yaaaaa benim bu bebek biberonda bile zor emmeye başladı sağa sola atıyo kafasını, yada aguluyo zor yedirmeye başladım artık

Bizimki de öyle tepiniyor resmen sürekli ayakta olup etrafı keşfetmek istiyor beslenmek için bile yatmak istemiyor

Teşekkür ederim canım evet rutin kontrol için 5. Ayda da göz muayenesi olucak evet medicana da oldu canım. Sizde mi medicana ya gidiyorsunuz

Bu ellerini emmesini sordum kızlar yazmayı unuttum size, ellerini çok fazla ağzına sokuyor müdahale etmeli miyim dedim hayır elleme dedi sert oyuncak diş kaşıyıcı verebilirsin dedi yalnız içi sulu diş kaşıyıcılarından verme dedi. Pırasa sapı soğan sapı havuç falan dolapta bekletip verebilirsin dedi.

Do
Yok ben doğumu Medicanada yaptım,evime de yakın aslında merak ettim iyi mi diye Karşıyaka'ya gidiyoruz çocuk doktoruna .
Doktorumuzdan memnunuz da sekreterlik kısmından memnun değiliz canım her gittiğimizde ödeme kısmında sıkıntı çıkıyor tam kapsamlı sağlık sigortamız var örneğin bugün aşıları kapsıyor sigortamız diyor ki kapsamıyor sonra bi yerleri aradı sekreter diyor kapsıyormuş o konu da sıkıntı yaşıyoruz

Geneli öyle diyor o zaman doktorların

Evet bende gidenlerden sekreterliğe ve ortamin kalabalikligindan kaynaklı olumsuzluklar duydum . Doktorundan memnunsaniz en önemlisi bu , bir şekilde katlaniliyor diğer şeylere

Geneli öyle diyor o zaman doktorların
Aynen canım ben parmağını emince müdahale ediyordum alışkanlık olur falan diye ama doktorumuz müdahale etme dedi
Evet bende gidenlerden sekreterliğe ve ortamin kalabalikligindan kaynaklı olumsuzluklar duydum . Doktorundan memnunsaniz en önemlisi bu , bir şekilde katlaniliyor diğer şeylere
Ben randevu alırken hep ilk randevuyu alıyorum kalabalığa kalmadan işimiz bitiyor ama bugün 2 doktora muayene olduk aşı olduk kalabalık olmuştu, eşimde sürekli böyle sıkıntılar çıkınca değiştirelim hastaneyi dedi ama bende doktordan dolayı değiştirmek istemedim aşılara da başladık büyük ihtimalle devam edeceğiz burdan

Sağ ol canım yazdığın için. Bende 3. Ay kontrolünde farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…