- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.581
Sende saol canım. Farklı birşey söylerse sende paylaş canım bakalım ne dicekSağ ol canım yazdığın için. Bende 3. Ay kontrolünde farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
TamamdırSende saol canım. Farklı birşey söylerse sende paylaş canım bakalım ne dicek
Daha erken değilmiymis havuç filan için.Bu ellerini emmesini sordum kızlar yazmayı unuttum size, ellerini çok fazla ağzına sokuyor müdahale etmeli miyim dedim hayır elleme dedi sert oyuncak diş kaşıyıcı verebilirsin dedi yalnız içi sulu diş kaşıyıcılarından verme dedi. Pırasa sapı soğan sapı havuç falan dolapta bekletip verebilirsin dedi.
Yatınca bakıyorum bazen katlanmışKızlar ya sizin de bebelerin kulakları sürekli katlanıyor mu
100 kere düzeltiyorum, sanki inadına yapıyor
Özellikle sağ kulağı kepçe olacak diye korkuyorum.
Bana göre de erken ama sertleşmiş diş tomurcukları dedi. Bende vermeyi düşünmüyorum canım oyuncaklarını ellerini sokuyor zaten ağzınaDaha erken değilmiymis havuç filan için.
Hiç belli olmuyor biliyormuş.Aman ilerde yine alırım. 4-5 seneye hangi kiloda olucam kimbilirvalla havalar birden soğudu
Maşallah dişler geliyor desene.Bana göre de erken ama sertleşmiş diş tomurcukları dedi. Bende vermeyi düşünmüyorum canım oyuncaklarını ellerini sokuyor zaten ağzına
Onların dediği gibi olmuyor ki bizim kız 5 dk bile durmuyor.Bu ayda Timmy time günde 3 -4 kez 45 ila 60 dk olacak şekilde yaptırmamı söyledi kızlar . Ben yaptırıyordum zaten ama bu kadar uzun süre değildi
Aynen canım erken çıkcak sanırım dişlerimizMaşallah dişler geliyor desene.Ama gerek yok bence de onlari vermeye oyuncaklar yeter.
Aynen canım değişiyor bazen uzun duruyor bazende sıkılıyor hemen mızırdanmaya başlıyorOnların dediği gibi olmuyor ki bizim kız 5 dk bile durmuyor.
Koparsa soğanlar damağına yapışır ve boğazına kaçtı sanırsınBu ellerini emmesini sordum kızlar yazmayı unuttum size, ellerini çok fazla ağzına sokuyor müdahale etmeli miyim dedim hayır elleme dedi sert oyuncak diş kaşıyıcı verebilirsin dedi yalnız içi sulu diş kaşıyıcılarından verme dedi. Pırasa sapı soğan sapı havuç falan dolapta bekletip verebilirsin dedi.
Bu ayda Timmy time günde 3 -4 kez 45 ila 60 dk olacak şekilde yaptırmamı söyledi kızlar . Ben yaptırıyordum zaten ama bu kadar uzun süre değildi
Yok canım vermeyi düşünmüyorum zaten çok pimpirikliyim aklım çıkar öyle bişey olursa, elleriyle idare etsin diş kaşıyıcı alırımKoparsa soğanlar damağına yapışır ve boğazına kaçtı sanırsın
Dikkat et.
Havuç verilebilir belki
Bu ellerini emmesini sordum kızlar yazmayı unuttum size, ellerini çok fazla ağzına sokuyor müdahale etmeli miyim dedim hayır elleme dedi sert oyuncak diş kaşıyıcı verebilirsin dedi yalnız içi sulu diş kaşıyıcılarından verme dedi. Pırasa sapı soğan sapı havuç falan dolapta bekletip verebilirsin dedi.
Keşke o kadar süre dursa dedim içimdenSöylemesi kolay deseydin
Aynen canım daha çok küçükler elleri yeter şimdilikValla elini ağzına sokuyor, ama eline verdiğimi ağzına götürmüyor atıyor
O yüzden doktora göre davranmak gereksiz. Ben veremem öyle şeyler koparır panik yaparım
Otomatikse iyi. yapmam gereken bişey yoktur heralde artk hersey dijital ortamda otomatik olmasi lazm ama guvenemiyrmOtomatik eşinin üzerinden yararlanıcaksın diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?