- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.601
HımmSüper harika bende kipirdadiginda ellememeye çalışıyorum artık ama ağlamaya döndüğünde müdahale ediyorum hemen .
Geçmiş olsun rahat geçer umarim aşının etkileri .Kardiyolojiye yönlendirme sebebi rutinmiydi acaba ? Medicanada oldu değil mi asilari ? Bizjm de cuma 3 ay kontrolümuz varda merak ettim
Ben 4 aylık hamileyken istifa ettim özel sektordeydim, sigortam 6 ay devam etti. Galiba 6 ay devam ediyor sigorta
3 4 kere yapicaz ama toplamda 45 60 dk olucak heralde degil mi?Bu ayda Timmy time günde 3 -4 kez 45 ila 60 dk olacak şekilde yaptırmamı söyledi kızlar . Ben yaptırıyordum zaten ama bu kadar uzun süre değildi
Öyledir yaa . Biz 5 dk zor duruyoruz ,45 dk düşünemiyorum3 4 kere yapicaz ama toplamda 45 60 dk olucak heralde degil mi?
Evet canım3 4 kere yapicaz ama toplamda 45 60 dk olucak heralde degil mi?
Ben de ellemeyecegim .kipirdansin uyur sonra .zaten doğrusu ağlayana kadar beklemekmisVlada dün gece ve önceki gece kipirdandiginda ellemedim emzirmek için de almadım. Uykusunda her zamanki gibi bidirdadi kipirdandi almadım. Sürpriz uyanmadı ve sabaha kadar uyudu. 8.30 çok superdi.
O nasıl bir şey acabaBana göre de erken ama sertleşmiş diş tomurcukları dedi. Bende vermeyi düşünmüyorum canım oyuncaklarını ellerini sokuyor zaten ağzına
Benimde tanzikli çok zorlanıyor boğazına kaçırıyor önden sağın diyorlar taş gibi olunca oda her zaman için zorKızlar , artık eminim
Bizdeki meme reddı kesınlıkle sütün tayzikli olmasından.
Gece göğsüm doluydu, baya sertti
Ve emip emip bıraktı
zorrlandı.
Ben fazla kilo almadım bide ben hamile kalmadan öncede bol giyiyodum falz hamle kıyafeti almadımHiç belli olmuyor biliyormuş.Çok anlaşılmaz oldu. Ben bu sefer ilk hamileliligimden daha zayıf hamile kaldım. İlk etapda diğer hamileliğin sonuna kadar giydiğim pantolonlar küçük geldi. Ama daha çok kilo aldım. Dolayısı ile ilkinde giydiğim kiyafetlerin bir kısmını giyemedim. Ve fakat elbiseler her koşulda oldu. eskiden pantolonların belinde kemer varmış şimdi kaldırmışlar ondan sıktı. Tabi karnımın yeri de farklıydı muhtemelen. Aman neyse yinnde sakla olmazsa o zaman veirrsin.
Kadınlar çok rahat yaaa babadan ya kocadan yararlanıyoruzOtomatikse iyi. yapmam gereken bişey yoktur heralde artk hersey dijital ortamda otomatik olmasi lazm ama guvenemiyrm
bizimde öyle gelişmicek diye korkuyorumBüyüdükçe huyları değişicek gibiii cidden bizim en son sabah 7 de yedi 7 den beri sadece 40 cc içtii aç biliyırum içmiyoağlamıho allahdan aguluyo
Sağınca da az süt oluyor bu sefer.Benimde tanzikli çok zorlanıyor boğazına kaçırıyor önden sağın diyorlar taş gibi olunca oda her zaman için zor
Kod buldun muValla elini ağzına sokuyor, ama eline verdiğimi ağzına götürmüyor atıyor
O yüzden doktora göre davranmak gereksiz. Ben veremem öyle şeyler koparır panik yaparım
CRKL3LLZ6125Valla elini ağzına sokuyor, ama eline verdiğimi ağzına götürmüyor atıyor
O yüzden doktora göre davranmak gereksiz. Ben veremem öyle şeyler koparır panik yaparım
Bnmkide tanziksiz gelince dövüşüyor. Ne tip bi bebe benmki.Benimde tanzikli çok zorlanıyor boğazına kaçırıyor önden sağın diyorlar taş gibi olunca oda her zaman için zor
CRKL3LLZ6125
Nal sana kod
Nasip değilmişSağol cano
Ama kod beklerken tulum sepetten uçtu. Tek beden kalmıştı zaten. O yüzden acil dediydim.
Neyse başka sefere inşallah
Uyku meleğinden bilgi aldım, sistemin nasıl olduğu ile ilgili. Fiyat olarak 1440+ kdv.Uyku danışmanına danışan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?