Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hımm simdi biz sözleşmeliyiz sgk oluyoruz ayni ozel sektörde calisan gibi ama bi yandan devlet ödüyor maaşı biraz karişık ya ama belki sgk olmasından dolayi senin dedigin gibi olur.

Vlada dün gece ve önceki gece kipirdandiginda ellemedim emzirmek için de almadım. Uykusunda her zamanki gibi bidirdadi kipirdandi almadım. Sürpriz uyanmadı ve sabaha kadar uyudu. 8.30 çok superdi.
Ben de ellemeyecegim .kipirdansin uyur sonra .zaten doğrusu ağlayana kadar beklemekmis

Kızlar , artık eminim
Bizdeki meme reddı kesınlıkle sütün tayzikli olmasından.
Gece göğsüm doluydu, baya sertti
Ve emip emip bıraktı
zorrlandı.
Benimde tanzikli çok zorlanıyor boğazına kaçırıyor önden sağın diyorlar taş gibi olunca oda her zaman için zor

Ben fazla kilo almadım bide ben hamile kalmadan öncede bol giyiyodum falz hamle kıyafeti almadım

Selam kizlar bir sorum olacak.haziran annelerine de sorduk da aynı soruyu.ise başlayacağım için süt stoğu yapmaya çalışıyorum da işe başladığımda kızım 5 ay 1 haftalık olacak.o dönemdeki bir bebek için kaç saatte kaç ml süt bırakmak gerekir .bazı doktorlar bunla ilgili bir hesaplama veriyormuş benimki vermedi de bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…