- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.861
Kalp atisinj 6+4 te duymustum simdi 8+6 da yani cuma gunu gidecegimKızlar selammm,
kalp atışından sonra ,ne kadar zaman sonra muayeneye gittiniz ?
bende kullanıyorum ve kullanmadıgım günlerdede oluyor akıntım.
bu haftalarda normalmiş diye duydum her hafta vucut yeni bir olaya alısıyor sonucta
Canim brn sabah iki akşam iki kullaniorum yatmadan önce atiorum bi saat yatiroum yinede akio ilaç eriyip aynı şekilde sabahta.günlük ped koymuorum sürekli çamaşır degistiriorum yani o fitil malesef yapio canım
Vallahi cahillik bunu bilmiyordumHenüz amniyon sıvısı yok. O yüzden değil. Ben fitil kullanmıyorum ama ayni akintı bende de var fazlaca. Diğer gebeliklerde de olmuştu bolca doktor normal diyor. Gebelik boyu sürüyor benim.
Ben fitil kullanmıyorum ama bende de oluyor. Amniyo sıvısı olmaz bu aylarda. Olsa da o kadar olmaz..
İçeride bir oluşum var. Akıntının aktif olması normal ki hamile değilken bile kadında akıntı olur.
Akıntı normalmiş canım. Bende yaşıyorum normal dedi doktorum.
Ilac olarak yuttugumda ayağa kaldırmayan baş dönmesi uyuşma yaptı bi daha tövbe sadece fitil olarak kullanırım o zaman rahatladım kizlar çok sagolun öyle çok ki günde bi kac iç çamaşırı değiştiriyorum günlük ped takmama rağmen çok ıslanıyor çamaşırıma geçiyor diye ama sanırım çoğu kişide var buCanım bana fitil oalrak kullan dedi doktor ama ben içiyorumfitil olarak kullanınca kalıntıları çıkıyormuş. Ama ben fitil olarak kullanmasam da akıntı oluyor. Sanırım normal
Önceki hamileliğini baz alırsak benimde öyle olabilir o zamanBen 80 kg idim şimdi tartıldım 82.Niye benim böyle oldu. İlk hamileliğimde 3-4kg vermiştim oysa. Ben geçen hamileliğimde 85 kg başladım 94 kg bitirdim. Bu sefer ne olacak bende meraktayim.
Valla çok baş dönmesi yapıyor. Sarhoş olmuş gibi yerimden kalkamiyorum ama fitil olarak beceremem diyeVallahi cahillik bunu bilmiyordum
Ilac olarak yuttugumda ayağa kaldırmayan baş dönmesi uyuşma yaptı bi daha tövbe sadece fitil olarak kullanırım o zaman rahatladım kizlar çok sagolun öyle çok ki günde bi kac iç çamaşırı değiştiriyorum günlük ped takmama rağmen çok ıslanıyor çamaşırıma geçiyor diye ama sanırım çoğu kişide var bu
Yok sürekli kabizdim.Önceki hamileliğini baz alırsak benimde öyle olabilir o zamanCanım belki vücudunda ödem de olabilir ondan tartıda değişiklik olmuştur.. Tuvalete çıkabiliyor musun ?
Aynen canım risk varsa dikkat etmek gerekir boşver doğumdan sonra verilir sağlıklı olsunda bende başka bişey istemiyorum. Ben ilk öğrendiğimden beri çalışıyorum aktif bir hayatım var araba kullanıyorum çok yürüyüş yapmıyorum ama yapmak lazım 10. hafta kontrolüm var kontrolde doktora soracağım egzersiz işlerini rabbim sağlık versin kilo zor ama verilir istersekYok sürekli kabizdim.2 gündür anca cikabildim. Bir haftadır sabah kayısı yiyorum aç karna. Daha yeni etki etti.
Ama sana bir tüyoben 5 aydan sonra sürekli diyet yaptım. Şeker çıktığı için. Her yemekten sonra yarım saat yürüyüş yaptım.
simdi düşük tehlikem var diye az hareket ediyorum. Normalde daha harektliydim. Ama şimdi düşündüm de aman neyse bebeğim sağlıklı olsun da kilo alayım ne yapayım.
Sonra veririm diyemiyorum.Kilo verme konusunda iyi değilim.
Aslında ağır geçmiyoda mesela kusma mide bulamtısı geçti şuan yok hiç bişi, sadece göğüs hassasiyetim oldu bide bel ağrısı oluyo oda iş yaptığımda allahdan başka bi sıkıntım yokSizin çok ağır geçiyor ğaliba canım..maşaallah kimilerinin ne baş ağrısı ne belcağrısı..ben mesela kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı hiç yok..kusmada yok..sadece akşamları şişkinlik oluyor midemde akşamları midem hafif bi döner gibi oluyo..yatınca geçiyo..maşaallah diyimde..8+0 ım bugün..bide doktor ikiz daha fazla kusarsın dedi ama ben kızımdada hiç bulantı kusma bilmem..
Valla bende çalışıyorum. Ama hiç yurumemeye çalışıyorum bir taraftan.Aynen canım risk varsa dikkat etmek gerekir boşver doğumdan sonra verilir sağlıklı olsunda bende başka bişey istemiyorum. Ben ilk öğrendiğimden beri çalışıyorum aktif bir hayatım var araba kullanıyorum çok yürüyüş yapmıyorum ama yapmak lazım 10. hafta kontrolüm var kontrolde doktora soracağım egzersiz işlerini rabbim sağlık versin kilo zor ama verilir istersek
Zaten 15 gün olmuşsa bir adet geçmiş üstünden ben olsam beklemezdim.Kizlar selam tecrubelerinize ihtiyacim var 3. Doz sinovac asimi 15 gun once oldum bu hafta yumurtlama haftam sizce bir adet beklememe gerek var mi yoksa demimmi
Valla bende çalışıyorum. Ama hiç yurumemeye çalışıyorum bir taraftan.Aynen canım risk varsa dikkat etmek gerekir boşver doğumdan sonra verilir sağlıklı olsunda bende başka bişey istemiyorum. Ben ilk öğrendiğimden beri çalışıyorum aktif bir hayatım var araba kullanıyorum çok yürüyüş yapmıyorum ama yapmak lazım 10. hafta kontrolüm var kontrolde doktora soracağım egzersiz işlerini rabbim sağlık versin kilo zor ama verilir istersek
Aaaaa dogru soluylsun aslinda ben bunu nasil dusunemedim salakmiyimZaten 15 gün olmuşsa bir adet geçmiş üstünden ben olsam beklemezdim.
Benim bir oğlumun 2 ismi var ama iki isim sevmiyorumKızlar 2 isim hakkında ne düşünüyorsunuz.. Aklımızda 2 isim var hep. Erkek olursa Yağız Mert Kız olursa Dila Melek .. Daha erken ama böyle boş kalınca bunlar hoşumuza gitti eşimle ne düşünüyorsunuz kulağa hoş geliyor mu ?
Yaa bizde hep ikisinin arasında kararsız kaldığımız için böyle düşündük tek başına yağız yada mert olmuyo gibi hangisi bilemiyoruzBenim bir oğlumun 2 ismi var ama iki isim sevmiyorumeşime inat kendi seçtiği ismin yanına kendi seçtiğim ismi koymuştum ilk çocukta ama seçtiğiniz isimler çok güzel
Evet ben 2. Oğluma da tek isim koydum buna da Allah kısmet ederse tek isim istiyorum. Ya içinize nasıl sinerse öyle yapın tabi. Seçtiğiniz tüm isimler tek tek de güzel beraber de.Yaa bizde hep ikisinin arasında kararsız kaldığımız için böyle düşündük tek başına yağız yada mert olmuyo gibi hangisi bilemiyoruzDila yada melek arasında da öyle kararsızım Önce sağlık olsun da bakalım artık.. Siz şimdi tek isim mi düşünüyorsunuz ?
Yaa doğru söylüyorsun canım benimde ilk bebek olacak belki sonra pişman olurum dediğin gibi kısmet bakalım belkide tek isim koyarım kimlikte tek olur 2. ismi göbek adı derizEvet ben 2. Oğluma da tek isim koydum buna da Allah kısmet ederse tek isim istiyorum. Ya içinize nasıl sinerse öyle yapın tabi. Seçtiğiniz tüm isimler tek tek de güzel beraber de.
Ben öğretmenim listede 2 isimli çocukları görünce okuması zor ezberlemesi zor sınavda kodlaması zor vs. ondan 2 isim taraftarı değilim. İlkinde de keşke inat etmeseydim diyorum
Bence çok tatlı isimlerKızlar 2 isim hakkında ne düşünüyorsunuz.. Aklımızda 2 isim var hep. Erkek olursa Yağız Mert Kız olursa Dila Melek .. Daha erken ama böyle boş kalınca bunlar hoşumuza gitti eşimle ne düşünüyorsunuz kulağa hoş geliyor mu ?
Sağlıkla doğsunlar da içinize sineni koyarsınız. İlk çocukta isim için ego savaşına girdim eşimle şimdi çok pişmanım. Yeterki ortak karar verin 1-2 farketmezYaa doğru söylüyorsun canım benimde ilk bebek olacak belki sonra pişman olurum dediğin gibi kısmet bakalım belkide tek isim koyarım kimlikte tek olur 2. ismi göbek adı deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?