Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok yani şeyi merak ediyorum ben uyku eğitimi aldım ve evet desteksiz uyuyor diyen biri var mı
Tutarlı bi şekilde bire bir uyguladiginda fayda saglayan var arkadaslarimdan(ağlatmadan olan uyku eğitimi bu arada) ama 16. haftamız bi dolsun kendi kendine düzelecek belki. Ben umudumu yitirmemeye çalışıyorum . .

Biraz acele mi ediyorsun acaba?
Uyku eğitiminden kastım gitsin kendi kendine gece uykusuna yatsın değil aslında. Gündüz uykuları için bir destek almak
Asla o uyku geçişini kendi kendine yapmıyor mutlaka uyanıyor yanında olmazsam Ağlarsa uyksuu açılıyor geri uyumuyor
45 dk uyuyunca yorgun ve huysuz oluyor
Tekrar uyurken bin türlü zorluk çıkarıyor
Yeterki uyusun diye neredeyse tüm gün onunla yatağa çakılı kalıyorum..

Kesinlikle aynı durumdayım, gece uykusu bir şekilde uyuyor 5-6 kez uyansada bana zorluk olmuyor artık. Ama gündüzleri o uyurken bir şey yapamamak yanından kalktığımda uyanması beni çok yoruyor . Gündüz uykusunda istediği an uyutmazsam dediğin gibi sürekli huysuz aglak ama kendisi de gecemiyor . İllaki meme ve pış piş gerekiyor.
Baksana bu bugünkü veriniz hep 40 dk dongulerinde

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-17-21-33-00-32_6b4c2768cb8a0e01b41bd46c502fcb63.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
Ve kesinlikle 45 dk yetmiyor 1. Bucuk saatte uyanırsa huzursuz değil

Bugün 2 kere kaka yaptı
Bebelac gold kullanmaya başladım.
20 cc fazladan su koyuyorum içine. Sonuçta mamadan sonra su veriliyor zaten. O sekilde dengelemiş oldum.
İlk ay bende kullandım bebelac, bizede sıkıntı yaşatmadi kaka konusunda.kurtuldun bu sıkıntıdan desene hadi gözün aydın.

Kızlar bişi sorcam benm terim aşırı kokmaya başladı hergün duş alıyorum günde iki defa tişörtümü değiştiriyorjm genede kokuyorum birşey kullanmıyorum evdeyken çünkü bebeğe zararı olsun istemiyorum ne yapsam sizce

Uyumayan çocuk yapmışlar. sürekli ıkınıyor ve emiyor ama uyumuyor. Gazda çıkaramıyor. Çatlıcak çocuk

Son düzenleme:
Uyumayan çocuk yapmışlar. sürekli ıkınıyor ve emiyor ama uyumuyor. Gazda çıkaramıyor. Çarlıcak çocuk

Çok emmesinden sebep zaten.
Doyduğunu düşünüyorsan uyumuyor diye emzirme. Gazlanınca da meme ister gibi hareket ediyorlar. Kısırdöngü bu. Sindirime izin ver

Ayy ilk haftalarıma geri döndüm gibi oldu bir an. Sırtımdaki tüyler dikildi

Sizlere de hamile birini görünce falan bir irkilme ayy deme isteği geliyor mu?

Ay evet tadını çıkar diyesim geliyor
Napcam peki oyalamaya çalışıyorum yırtıyor kendini. Ikınmaktan yoruldu. Yorgunluktan da uyumuyor olabilir.

Moralim bozuluyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…