- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.621
Yok yani şeyi merak ediyorum ben uyku eğitimi aldım ve evet desteksiz uyuyor diyen biri var mıUyku meleğinden bilgi aldım, sistemin nasıl olduğu ile ilgili. Fiyat olarak 1440+ kdv.
Yok yani şeyi merak ediyorum ben uyku eğitimi aldım ve evet desteksiz uyuyor diyen biri var mı
Tutarlı bi şekilde bire bir uyguladiginda fayda saglayan var arkadaslarimdan(ağlatmadan olan uyku eğitimi bu arada) ama 16. haftamız bi dolsun kendi kendine düzelecek belki. Ben umudumu yitirmemeye çalışıyorum . .Yok yani şeyi merak ediyorum ben uyku eğitimi aldım ve evet desteksiz uyuyor diyen biri var mı
Uyku eğitiminden kastım gitsin kendi kendine gece uykusuna yatsın değil aslında. Gündüz uykuları için bir destek almakBiraz acele mi ediyorsun acaba?
Kesinlikle aynı durumdayım, gece uykusu bir şekilde uyuyor 5-6 kez uyansada bana zorluk olmuyor artık. Ama gündüzleri o uyurken bir şey yapamamak yanından kalktığımda uyanması beni çok yoruyor . Gündüz uykusunda istediği an uyutmazsam dediğin gibi sürekli huysuz aglak ama kendisi de gecemiyor . İllaki meme ve pış piş gerekiyor.Uyku eğitiminden kastım gitsin kendi kendine gece uykusuna yatsın değil aslında. Gündüz uykuları için bir destek almak
Asla o uyku geçişini kendi kendine yapmıyor mutlaka uyanıyor yanında olmazsam Ağlarsa uyksuu açılıyor geri uyumuyor
45 dk uyuyunca yorgun ve huysuz oluyor
Tekrar uyurken bin türlü zorluk çıkarıyor
Yeterki uyusun diye neredeyse tüm gün onunla yatağa çakılı kalıyorum..
Ve kesinlikle 45 dk yetmiyor 1. Bucuk saatte uyanırsa huzursuz değilKesinlikle aynı durumdayım, gece uykusu bir şekilde uyuyor 5-6 kez uyansada bana zorluk olmuyor artık. Ama gündüzleri o uyurken bir şey yapamamak yanından kalktığımda uyanması beni çok yoruyor . Gündüz uykusunda istediği an uyutmazsam dediğin gibi sürekli huysuz aglak ama kendisi de gecemiyor . İllaki meme ve pış piş gerekiyor.
Baksana bu bugünkü veriniz hep 40 dk dongulerinde
İlk ay bende kullandım bebelac, bizede sıkıntı yaşatmadi kaka konusunda.kurtuldun bu sıkıntıdan desene hadi gözün aydın.Bugün 2 kere kaka yaptı
Bebelac gold kullanmaya başladım.
20 cc fazladan su koyuyorum içine. Sonuçta mamadan sonra su veriliyor zaten. O sekilde dengelemiş oldum.
İnşallah canimİlk ay bende kullandım bebelac, bizede sıkıntı yaşatmadi kaka konusunda.kurtuldun bu sıkıntıdan desene hadi gözün aydın.
HahahaBnmkide tanziksiz gelince dövüşüyor. Ne tip bi bebe benmki.
Tazyiktir o tanziik olsa duramazdınHahahatanzikli olunca boğazına kaçırmıyor mu
Peki senin de taYZik yazman ,son mesajından sonra bunu gördüm kaçırmayayımKızlar , artık eminim
Bizdeki meme reddı kesınlıkle sütün tayzikli olmasından.
Gece göğsüm doluydu, baya sertti
Ve emip emip bıraktı
zorrlandı.
Parmak sürçmüştür.Peki senin de taYZik yazman ,son mesajından sonra bunu gördüm kaçırmayayım
N"oldu len ?
Uyumayan çocuk yapmışlar.sürekli ıkınıyor ve emiyor ama uyumuyor. Gazda çıkaramıyor. Çarlıcak çocuk
Ay evet tadını çıkar diyesim geliyorÇok emmesinden sebep zaten.
Doyduğunu düşünüyorsan uyumuyor diye emzirme. Gazlanınca da meme ister gibi hareket ediyorlar. Kısırdöngü bu. Sindirime izin ver
Ayy ilk haftalarıma geri döndüm gibi oldu bir an. Sırtımdaki tüyler dikildi
Sizlere de hamile birini görünce falan bir irkilme ayy deme isteği geliyor mu?
Moralim bozuluyor benimÇok emmesinden sebep zaten.
Doyduğunu düşünüyorsan uyumuyor diye emzirme. Gazlanınca da meme ister gibi hareket ediyorlar. Kısırdöngü bu. Sindirime izin ver
Ayy ilk haftalarıma geri döndüm gibi oldu bir an. Sırtımdaki tüyler dikildi
Sizlere de hamile birini görünce falan bir irkilme ayy deme isteği geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?