- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.641
Ha tamam o zaman benimki 1 dk durmuyor bile cok agliyorEvet canım
Hayatimizda bari bu kolay olsunKadınlar çok rahat yaaa babadan ya kocadan yararlanıyoruz
Ay evet tadını çıkar diyesim geliyor
Napcam peki oyalamaya çalışıyorum yırtıyor kendini. Ikınmaktan yoruldu. Yorgunluktan da uyumuyor olabilir.
Moralim bozuluyor benim
Ay evet tadını çıkar diyesim geliyor
Napcam peki oyalamaya çalışıyorum yırtıyor kendini. Ikınmaktan yoruldu. Yorgunluktan da uyumuyor olabilir.
Üzülüyorum ben onlara.Benim dee
Ay yazık ya falan diye bir fikir beliriveriyo
Şimdi tek çocuğu olanlar çok rahat geliyor gözüme
Keşke emzik alsa ozaman herşey daha rahat olur.Evet oyalamak çok zor. Ama sürekli emzirmek rahatsız ediyor.
Uykusu şaşınca da uyumakta zorlanıyorlar zaten.
Emzik almıyorsa hepten zor.
İnan sırf bu yüzden ayakta sallamaya başladım ben. Bir kaç ay sonra bunu unutturmaya uğraşıcam mesela
Hepsini yaptım yapıyorum yok. Allahtan kolik değil bide o olsa yandım. Normalde hergün kaka yapan çocuk 2 haftadır 4 güne çıktı yapmıyor oda rahatsız ediyor sanırımGaz masajı yapıyor musun?
Karnını ovala. Bacaklarıyla bisiklet hareketi falan yaptır.
Kolunun üstüne yüzüstü yatırıp gezdir.
Gaz damlası veriyordum ben bunlara ek olarak..
99 TL idi pazar günü migros'ta sanala bakayım şimdi natural de alıp denedim oda güzeldi ama ne yalan söyleyeyim hiç biri Prima kadar değil büyük oglanda sadece Prima kullandım ama şuan aşırı pahalı onyuzden almıyorum... TeşekkürlerKızlar migros sanal markette bebek bezleri indirme girmis . Sleepy ecology 89 lira baya uygun .NeyzenEzo
Evet bende hiç hatırlamıyorum demek gizli takiptelermisYeni yeni kişiler geliyor
Benim bebe şimdi.kokumda uyudu uyanmazsa eğer bende yaticamUykum geldi
Bende fazla kıyafet almamıştım bir elbise eskiden vardı bir tane daha aldım onları şimdide giyerim önceden 1 tayt 2 pantolon almışım pantolonlar olmayınca bu sefer 1 pantolon aldım o kadar. Yojsa benşm de bol kıyafetler vardı. :)Ben fazla kilo almadım bide ben hamile kalmadan öncede bol giyiyodum falz hamle kıyafeti almadım
Herkese Meraba benm bebeğim bi aylık bi haftadır sivilcelenme var yüzünde isilik gibi ama ucları beyaz hani. İki taneden coğaldı bu hale geldi ve başında da çıktı başına böyle gelen var mı bebeği böyle olan pazartesi doktora götürcm ama daha çok var merak içindeyim .
Bende hiç istemiyorum ama demin uyumayınca babası aldı elimden salladı. Şimdi uyuyor. Sallanmaya alışsın istemiyorum. Ama sürekli meme ile uyumak istiyor. Bugünde emmeyi bitirip uyumadı memede almak istemedi. Emzik zaten almıyor. Bir umut yine denedim ama yok.....Evet oyalamak çok zor. Ama sürekli emzirmek rahatsız ediyor.
Uykusu şaşınca da uyumakta zorlanıyorlar zaten.
Emzik almıyorsa hepten zor.
İnan sırf bu yüzden ayakta sallamaya başladım ben. Bir kaç ay sonra bunu unutturmaya uğraşıcam mesela
Aşı takvimini nasıl planladı doktorunuz nimenrix te olacakmısınız bizim doktorda önce bexsoro yu söyledi ama ağır ni aşıymış çok ateş yapıyor diye 3 ve 5. aylara nimenrix 7 ve 9. aylara bexsoro planladık sizde ateş oldumu nasıl bebişBexsero olduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?