Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay evet tadını çıkar diyesim geliyor
Napcam peki oyalamaya çalışıyorum yırtıyor kendini. Ikınmaktan yoruldu. Yorgunluktan da uyumuyor olabilir.

Evet oyalamak çok zor. Ama sürekli emzirmek rahatsız ediyor.
Uykusu şaşınca da uyumakta zorlanıyorlar zaten.
Emzik almıyorsa hepten zor.
İnan sırf bu yüzden ayakta sallamaya başladım ben. Bir kaç ay sonra bunu unutturmaya uğraşıcam mesela

Ay evet tadını çıkar diyesim geliyor
Napcam peki oyalamaya çalışıyorum yırtıyor kendini. Ikınmaktan yoruldu. Yorgunluktan da uyumuyor olabilir.

Gaz masajı yapıyor musun?
Karnını ovala. Bacaklarıyla bisiklet hareketi falan yaptır.
Kolunun üstüne yüzüstü yatırıp gezdir.
Gaz damlası veriyordum ben bunlara ek olarak..

Keşke emzik alsa ozaman herşey daha rahat olur.
Annem demin ayakta salladı ki normalde sallamıyoruz oda işe yaramadı. Anakucağını giydim şarkımızı açtım gecenin bu vakti şarkı söyleyip oynadık şuan uyuyor ama çıkardığımda yatağa koyduğumda uyanacak

Gaz masajı yapıyor musun?
Karnını ovala. Bacaklarıyla bisiklet hareketi falan yaptır.
Kolunun üstüne yüzüstü yatırıp gezdir.
Gaz damlası veriyordum ben bunlara ek olarak..
Hepsini yaptım yapıyorum yok. Allahtan kolik değil bide o olsa yandım. Normalde hergün kaka yapan çocuk 2 haftadır 4 güne çıktı yapmıyor oda rahatsız ediyor sanırım

Kızlar migros sanal markette bebek bezleri indirme girmis . Sleepy ecology 89 lira baya uygun . NeyzenEzo
99 TL idi pazar günü migros'ta sanala bakayım şimdi natural de alıp denedim oda güzeldi ama ne yalan söyleyeyim hiç biri Prima kadar değil büyük oglanda sadece Prima kullandım ama şuan aşırı pahalı onyuzden almıyorum... Teşekkürler Vlada

Ben fazla kilo almadım bide ben hamile kalmadan öncede bol giyiyodum falz hamle kıyafeti almadım
Bende fazla kıyafet almamıştım bir elbise eskiden vardı bir tane daha aldım onları şimdide giyerim önceden 1 tayt 2 pantolon almışım pantolonlar olmayınca bu sefer 1 pantolon aldım o kadar. Yojsa benşm de bol kıyafetler vardı. :)

35kvk doktora gidecektiniz bugün geçmiş yazılanları okumadim ama eğer yazmadiysaniz bizide bilgilendirin lütfen... geçmiş olsun ..

Bende hiç istemiyorum ama demin uyumayınca babası aldı elimden salladı. Şimdi uyuyor. Sallanmaya alışsın istemiyorum. Ama sürekli meme ile uyumak istiyor. Bugünde emmeyi bitirip uyumadı memede almak istemedi. Emzik zaten almıyor. Bir umut yine denedim ama yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…