- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.661
AynenEvet bende hiç hatırlamıyorum demek gizli takiptelermis
Aynen bende pantolon tek cidden, belden olmayınca allahdan bacsklar olduBende fazla kıyafet almamıştım bir elbise eskiden vardı bir tane daha aldım onları şimdide giyerim önceden 1 tayt 2 pantolon almışım pantolonlar olmayınca bu sefer 1 pantolon aldım o kadar. Yojsa benşm de bol kıyafetler vardı. :)
Al benden de okadar hala uyanıkBende hiç istemiyorum ama demin uyumayınca babası aldı elimden salladı. Şimdi uyuyor. Sallanmaya alışsın istemiyorum. Ama sürekli meme ile uyumak istiyor. Bugünde emmeyi bitirip uyumadı memede almak istemedi. Emzik zaten almıyor. Bir umut yine denedim ama yok.....
Ben uykuyla karışık geceleri ayağımda sallıyorum bi tek , gündüzleri kendi kendine uyumasını sağlıyorum.Bende hiç istemiyorum ama demin uyumayınca babası aldı elimden salladı. Şimdi uyuyor. Sallanmaya alışsın istemiyorum. Ama sürekli meme ile uyumak istiyor. Bugünde emmeyi bitirip uyumadı memede almak istemedi. Emzik zaten almıyor. Bir umut yine denedim ama yok.....
Kendi kendine nasıl uyuyor bizimkini kendi kendine bıraksan gelesi uyutur Sonra oturur kendisi GülerBen uykuyla karışık geceleri ayağımda sallıyorum bi tek , gündüzleri kendi kendine uyumasını sağlıyorum.
Hatta dün kv gittikk ellerinde sallayıp durdular im gitti bişi diyemedimgelde bırak çocuğu sonra aklın kalmasın
Gündüz sorun çıkarmıyor emerek uyuyor. Gerçi emerek uyumasıda iyi değil galibaBen uykuyla karışık geceleri ayağımda sallıyorum bi tek , gündüzleri kendi kendine uyumasını sağlıyorum.
Hatta dün kv gittikk ellerinde sallayıp durdular im gitti bişi diyemedimgelde bırak çocuğu sonra aklın kalmasın
Memede uyuması konusunda ebe bırak nasıl ıstıyorsa öyle uyusun dedi. Başka türlüde uyumuyor zaten benimkisiGündüz sorun çıkarmıyor emerek uyuyor. Gerçi emerek uyumasıda iyi değil galibaben olmazsam nasıl uyuyacak. Gerçi oğlan bineron emip sonra uyuyordu öyle. Ama akşamları emip uyumayı bıraktı. Bazen emmesi bitince yanımda yatıp etrafa bakinip uyuyor bazen de uykuyu açıyor. Uyku olayı çok karmaşık
Emzirmedini mi gece@Vlada dün gece ve önceki gece kipirdandiginda ellemedim emzirmek için de almadım. Uykusunda her zamanki gibi bidirdadi kipirdandi almadım. Sürpriz uyanmadı ve sabaha kadar uyudu. 8.30 çok superdi.
Ben gündüz hiç uyutmaya çalışmıyorumm oynuyorum konuşuyorum yoruluyor sanırım bi anda sessizleşiyoKendi kendine nasıl uyuyor bizimkini kendi kendine bıraksan gelesi uyutur Sonra oturur kendisi Güler
Ben baktımda benim istediğim yokKızlar hepsiburda da ssleepy ürünleri 2. 1 TL kampanyasi
Valla emzik nelere KadirBen gündüz hiç uyutmaya çalışmıyorumm oynuyorum konuşuyorum yoruluyor sanırım bi anda sessizleşiyokoyuyorum pusetine üstünğ örtüyorım ağzına emzik bi bakıyorım uyumuş bu aralar mama verirken zorlanıyorum sadece hem konuşmak gülmek istiyo zor yiyio
Anneyi emmesi çok güzel birşey ama bu şekildede anneye bağımlı çok oluyo hem memede durmak uyumak istiyolar , anne işinide yapamıyorrr bunsefer hemde yorgunluk oluyoGündüz sorun çıkarmıyor emerek uyuyor. Gerçi emerek uyumasıda iyi değil galibaben olmazsam nasıl uyuyacak. Gerçi oğlan bineron emip sonra uyuyordu öyle. Ama akşamları emip uyumayı bıraktı. Bazen emmesi bitince yanımda yatıp etrafa bakinip uyuyor bazen de uykuyu açıyor. Uyku olayı çok karmaşık
Eğer emzik almıyosa hep dene alabilşr bu aralar pes etme yanii 4-5 ay sonra birde emzik alan bebekler oluyoValla emzik nelere Kadirbizimkinde sadece anne sütü daha. Şimdi artık etrafı seyretmeye başladı emerken çekiştiriyor etrafa bakınıyor
2 yaş mı allah korusun. Valla şimdiden iliğimi kuruttu. Hiç bir iş yapamıyorum ki zaten offfAnneyi emmesi çok güzel birşey ama bu şekildede anneye bağımlı çok oluyo hem memede durmak uyumak istiyolar , anne işinide yapamıyorrr bunsefer hemde yorgunluk oluyoyeğenim 2 yaşına kadar memedeyken uyuyodu sadece yoksa uyutamıyoduk
Biraz önce denedim atıyor midesi bulanıyor öğürüyorEğer emzik almıyosa hep dene alabilşr bu aralar pes etme yanii 4-5 ay sonra birde emzik alan bebekler oluyobiraz uğraşmak gerekir sadece. Aynen hep etrafı izleme konuşmaaa derdiler
Hahahhahahah vallaaaa cidden zor yaaa allah kolaylık versin şimdidennn2 yaş mı allah korusun. Valla şimdiden iliğimi kuruttu. Hiç bir iş yapamıyorum ki zaten offf
Aynen en başta öyle yapıyomuş , uykuda fln denedin mi belki ozman alır. Biraz öğürür gibi yapar ama ağzınızda emziği tutun fln diyolarBiraz önce denedim atıyor midesi bulanıyor öğürüyorevdeki emzik çeşitleri 10u bulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?