Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya almıyor çok denedim hala denemeye devam pudra şekerine bandır azıcık dedi annem onu bile denedim ❤ inadına tüküreyim

Kızlar bebişleriniz oyuncaklarıyla vs oynamaya başladı mı yani bilinçli şekilde bişeyler tutuyor mu benim kız bazen emziğini falan çekip çıkarıyor sanki geri ağzına almaya çalışıyor ama bunların bilinçsiz rast gele olduğunu düşünüyorum yani öyle gözlemliyorum sanki, ilk bebek okduğu için çok tecrübesizim

Biraz önce denedim atıyor midesi bulanıyor öğürüyor evdeki emzik çeşitleri 10u bulmuştur
Pes etme benim kızda öyleydi ağzına koyup pıt pıt emziğe vuruyordum saniyelik tutuyordu böyle böyle alıştı şimdi emziksiz uyumak istemiyor nasıl bıraktırıcam endişesi bile yaşamaya başladım

Ya almıyor çok denedim hala denemeye devam pudra şekerine bandır azıcık dedi annem onu bile denedim ❤ inadına tüküreyim
Benim oğlumda almıyor emzik öğürüyor evet ama ben pekmeze batırıyorum öyle 5 dk falan emiyor alışacak diye umuyorum Herkes emziğe alıştır cok rahatlık diyor da alışır mı bilmem artık canı sag olsun

Hahaha tanzikli olunca boğazına kaçırmıyor mu
Kaçıyor kaçmaz mı ama o şekilde gelmesini seviyor bn yine de engellemeye çalışıyorum pozisyonla felan ama bakalım. Azaldığı zaman ayağı ile dövünüyor kucağımda ağzına alıp meme başını çekiyor. Aradaki sesleri söylemiyorum bile.

Kilosu ne gayet iyi dedi doktor
Gece 2 kere emzirebilirsin 4 6 ay arasında ama 3.ayda nasıl bilmiyorum .uyku egitmenleri de bunu oneriyor .cunku uyanip tekrar uyumayi ogrenmeli .yani kalkip da 2 saatte bir emzirmeyeceksin.3 4 saatte bir emzirip geri dalacak.ama iyisini doktorun bilir .nereye götürüyorsun bilmiyorum ama bir çocuk doktoruna sormalisin.

gündüz az emen çocuk gece emmek için kalkarmis ,aynı şekilde gece az emen çocuk da bunu gündüz telafi etmek istermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…