- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.681
Ya almıyor çok denedim hala denemeye devam pudra şekerine bandır azıcık dedi annem onu bile denedim ❤Aynen en başta öyle yapıyomuş , uykuda fln denedin mi belki ozman alır. Biraz öğürür gibi yapar ama ağzınızda emziği tutun fln diyolaremzik cidden baya kurtarıcı almayanda almıyı cidden bu bebişlerinat
Olmayınca olmuyor demekkiYa almıyor çok denedim hala denemeye devam pudra şekerine bandır azıcık dedi annem onu bile denedim ❤inadına tüküreyim
Pes etme benim kızda öyleydi ağzına koyup pıt pıt emziğe vuruyordum saniyelik tutuyordu böyle böyle alıştı şimdi emziksiz uyumak istemiyor nasıl bıraktırıcam endişesi bile yaşamaya başladımBiraz önce denedim atıyor midesi bulanıyor öğürüyorevdeki emzik çeşitleri 10u bulmuştur
Benim oğlumda almıyor emzik öğürüyor evet ama ben pekmeze batırıyorum öyle 5 dk falan emiyor alışacak diye umuyorumYa almıyor çok denedim hala denemeye devam pudra şekerine bandır azıcık dedi annem onu bile denedim ❤inadına tüküreyim
Ayyy öylede yapayım deneyeyimPes etme benim kızda öyleydi ağzına koyup pıt pıt emziğe vuruyordum saniyelik tutuyordu böyle böyle alıştı şimdi emziksiz uyumak istemiyor nasıl bıraktırıcam endişesi bile yaşamaya başladım
M Mucize yolunda oğluşumu tebrik eder misiniz uçağa bindi ve ağlamadıBenim olmadı aama çevremdekilern oldu. En fazla ağlar
Kaçıyor kaçmaz mı ama o şekilde gelmesini seviyor bn yine de engellemeye çalışıyorum pozisyonla felan ama bakalım.Hahahatanzikli olunca boğazına kaçırmıyor mu
Bnmde öyle oldu sonra ilk verdiğim Emziği tuttu. Aman aman emmiyor ama gerektiğinde ağzında.Biraz önce denedim atıyor midesi bulanıyor öğürüyorevdeki emzik çeşitleri 10u bulmuştur
Merhabablanco nerdesin
Yooo ellemiyorum kiÇok normaluyuyabilir uyuyorsa elleme.
Dogrudur ama gunduz toplasan 3 saattir uykusu bnde ondan gece uyandirmiyomBence çok uzun o süre 50 günlük bebek için
Kilosu ne gayet iyi dedi doktorBir de kilosuna bakıyor doktor .eğer az kilo alıyorsa en azından 3 saatte bir emzirmelisin .kilosu iyiyse de bize max 4 saat dedi
Gece 2 kere emzirebilirsin 4 6 ay arasında ama 3.ayda nasıl bilmiyorum .uyku egitmenleri de bunu oneriyor .cunku uyanip tekrar uyumayi ogrenmeli .yani kalkip da 2 saatte bir emzirmeyeceksin.3 4 saatte bir emzirip geri dalacak.ama iyisini doktorun bilir .nereye götürüyorsun bilmiyorum ama bir çocuk doktoruna sormalisin.Kilosu ne gayet iyi dedi doktor
Yönetim istifaGünaydınnn nasılsınız görüşmeyeli o kadar mudavim üyeyim insan bir sorar nerdesin
yoncambenim yöneticimiz nerdesinnn
Senin bebeğin gündüz şu an en az 6 saat uyumalıDogrudur ama gunduz toplasan 3 saattir uykusu bnde ondan gece uyandirmiyom
E hani dolu göğsü seviyordu .Bu bebekler ne acayipSelam, benimki doku göğsü almıyor nedense.
Gerçekten bezdim
Özellıklr solu almadı. 1 saattir meme vermeye çalışıyorum.E hani dolu göğsü seviyordu .Bu bebekler ne acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?