- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.701
Benimki de solu 2 3 dakika emiyor ben de eğer sağ çok dolu değilse uyurken genelde solu veriyorum .Ne biliyim boyunları mi ağrıyor ters mi geliyor .işte bir sey var ya .Bir anne aslında aynı anda 2 bebek buyutebilirmis .Her bebek kendi göğsünü alirmis .demekki sol göğsün diğer bebeğinÖzellıklr solu almadı. 1 saattir meme vermeye çalışıyorum.
Hey maşallah paşayaaa@Mucize yolunda oğluşumu tebrik eder misiniz uçağa bindi ve ağlamadıaksine çocuk bunu bekliyormuş gibi uçaktakilere hiç görmediğim cilveleri, gülücükleri yaptı
Ben daha kaça bölüneyimGünaydınnn nasılsınız görüşmeyeli o kadar mudavim üyeyim insan bir sorar nerdesin
yoncambenim yöneticimiz nerdesinnn
Uyumuyoruz işteSenin bebeğin gündüz şu an en az 6 saat uyumalı
Gunduz emiyoo gece de iki defa kalkip emiyo bu bilgi icinde tesekkur ederimGece 2 kere emzirebilirsin 4 6 ay arasında ama 3.ayda nasıl bilmiyorum .uyku egitmenleri de bunu oneriyor .cunku uyanip tekrar uyumayi ogrenmeli .yani kalkip da 2 saatte bir emzirmeyeceksin.3 4 saatte bir emzirip geri dalacak.ama iyisini doktorun bilir .nereye götürüyorsun bilmiyorum ama bir çocuk doktoruna sormalisin.
gündüz az emen çocuk gece emmek için kalkarmis ,aynı şekilde gece az emen çocuk da bunu gündüz telafi etmek istermiş.
Hangi pozisyonla emziriyorsunKaçıyor kaçmaz mı ama o şekilde gelmesini seviyor bn yine de engellemeye çalışıyorum pozisyonla felan ama bakalım.Azaldığı zaman ayağı ile dövünüyor kucağımda ağzına alıp meme başını çekiyor. Aradaki sesleri söylemiyorum bile.
Benimki de gündüzleri çek çek bırak çek bırak yapıyor devamlıSelam, benimki dolu göğsü almıyor nedense.
Gerçekten bezdim
Uyusun demiyorum zaten uyuması gerekiyor diyorumUyumuyoruz işte
Dernek kuralım haklarımızı savunalimYönetim istifa
Boş olsa boş diyorlar dolsa neden dolu. Valla ayarları yokSelam, benimki dolu göğsü almıyor nedense.
Gerçekten bezdim
İyi kilo aldıysa ihtiyacı bu demek ki diyeceğiz ne yapalim.Benim ki baya azalttı emmeyi istemiyor ağlamıyor da demek ki aç da değil. Bu ay kilo alımı ne olacak merak ediyorum bence baya az olacak
Aynen öyleİyi kilo aldıysa ihtiyacı bu demek ki diyeceğiz ne yapalim.
Benim de ya. Daha önce yapmazdı. Hem daha az emiyor. Hem de çekip duruyor.Benimki de gündüzleri çek çek bırak çek bırak yapıyor devamlı
Bizde de burun tıkanıklığı var. Şu dönem herkeste var zaten. Ağlıyor, her gün de temizlemiyorum burnunu çok da alışmasın diye.O kadar başım ağrıyor ki
Tüm gece uyumadık nerdeyse tıkanıklık yüzünden
Hayır Dün gece de zaten emerek 2 de uyudu. Saba 8.30 kalktı emdi geri uyudu şu an uyuyor.Emzirmedini mi gece
Islak mendil de uyguna geliyor şimdi diğer yerlerle karşıaştırdım. Islak mendil alıcamBen baktımda benim istediğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?