Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eğer emzik almıyosa hep dene alabilşr bu aralar pes etme yanii 4-5 ay sonra birde emzik alan bebekler oluyo biraz uğraşmak gerekir sadece. Aynen hep etrafı izleme konuşmaaa derdiler
Dün gece yine dendim yok. Emzik harici her şeyi emiyor. kolumu yanağımı hatta bazen memenin ucunu denk getiremeyince başka bir yerlerini kıstırıp acıtıyor.

Oynuyor artık. Hatta geçen kucağımdaydı klavyenin tuşlarına basmaya çalışınca tuşlu oyuncaklar vardı onları çıkardım müzikli kendisi basıyor çeviriyor.

Bak benimki bu işte gece uyanmıyor emmek için gündüzde iliğimi kurutuyor

Bnmde öyle oldu sonra ilk verdiğim Emziği tuttu. Aman aman emmiyor ama gerektiğinde ağzında.
Ya bende karnını doyurduktan sonra uykuya geçişte alsın istiyorum sadede

Benim kız önceden solu asla almıyordu. Sadece sağ alıyordu. Şimdide uyurken sadece sol alıyor. Diğerini alınca uyumuyor çocuk illa uykuya solda geçecek

Tuz lambası bende de var ama kullanmıyordum
Deneyeyim bakalım
Ama bence temizle az önce bi tıkandı ki nefes alamıyordu nerdeyse birden bire oldu

Hangi pozisyonla emziriyorsun
Kafası yukarıda gövdesi aşağıda olacak şekilde emziriyorum. Genelde ayaklar serbest oluyor. Bazen de yatarak. Belki sizlerde bunları yapıyorsunuz bilmiyorum belkide bnm bebek alıştı o yoğunluğa sabahları. Midesi boş olduğu için direkt gidiyor.

35kvk doktora gidecektiniz bugün geçmiş yazılanları okumadim ama eğer yazmadiysaniz bizide bilgilendirin lütfen... geçmiş olsun ..
Teşekkür ederim çok sağolun gittik saçındakiler ertesi günü hafifledi yok deneck kadardı ama yüzü hala öyleydi doktor zamanla geçer dedi. Dalin kullanıyoduk mustela sampuanını önerdi.

Benim de ya. Daha önce yapmazdı. Hem daha az emiyor. Hem de çekip duruyor.

Anlayamadım ne olduğunu. 3 haftada 550 Gr almış. 650 Gr ile ayı kapatırız muhtemelen
Zaten gittikçe de azalıyor yani senin bu ay 650 aldıysa bir sonraki ay 500 400 olur çok büyük atak yapmazsa .çünkü benimki 1100 950 800 diye gitti 20 günde 450 gram almış max 700 gram alır. Bir sonraki ay da böyle giderse 400 500 alır. Artık öyle 700 800 olmaz .emse bile hareket edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…