- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.721
Dün gece yine dendim yok. Emzik harici her şeyi emiyor. kolumu yanağımı hatta bazen memenin ucunu denk getiremeyince başka bir yerlerini kıstırıp acıtıyor.Eğer emzik almıyosa hep dene alabilşr bu aralar pes etme yanii 4-5 ay sonra birde emzik alan bebekler oluyobiraz uğraşmak gerekir sadece. Aynen hep etrafı izleme konuşmaaa derdiler
Oynuyor artık. Hatta geçen kucağımdaydı klavyenin tuşlarına basmaya çalışınca tuşlu oyuncaklar vardı onları çıkardım müzikli kendisi basıyor çeviriyor.Kızlar bebişleriniz oyuncaklarıyla vs oynamaya başladı mı yani bilinçli şekilde bişeyler tutuyor mu benim kız bazen emziğini falan çekip çıkarıyor sanki geri ağzına almaya çalışıyor ama bunların bilinçsiz rast gele olduğunu düşünüyorum yani öyle gözlemliyorum sanki, ilk bebek okduğu için çok tecrübesizim
Nerdesin sahiGünaydınnn nasılsınız görüşmeyeli o kadar mudavim üyeyim insan bir sorar nerdesin
yoncambenim yöneticimiz nerdesinnn
Bak benimki bu işte gece uyanmıyor emmek için gündüzde iliğimi kurutuyorGece 2 kere emzirebilirsin 4 6 ay arasında ama 3.ayda nasıl bilmiyorum .uyku egitmenleri de bunu oneriyor .cunku uyanip tekrar uyumayi ogrenmeli .yani kalkip da 2 saatte bir emzirmeyeceksin.3 4 saatte bir emzirip geri dalacak.ama iyisini doktorun bilir .nereye götürüyorsun bilmiyorum ama bir çocuk doktoruna sormalisin.
gündüz az emen çocuk gece emmek için kalkarmis ,aynı şekilde gece az emen çocuk da bunu gündüz telafi etmek istermiş.
Benim oğlumda almıyor emzik öğürüyor evet ama ben pekmeze batırıyorum öyle 5 dk falan emiyor alışacak diye umuyorumHerkes emziğe alıştır cok rahatlık diyor da alışır mı bilmem artık canı sag olsun
Ya bende karnını doyurduktan sonra uykuya geçişte alsın istiyorum sadedeBnmde öyle oldu sonra ilk verdiğim Emziği tuttu. Aman aman emmiyor ama gerektiğinde ağzında.
Benim kız önceden solu asla almıyordu. Sadece sağ alıyordu. Şimdide uyurken sadece sol alıyor. Diğerini alınca uyumuyor çocuk illa uykuya solda geçecekBenimki de solu 2 3 dakika emiyor ben de eğer sağ çok dolu değilse uyurken genelde solu veriyorum .Ne biliyim boyunları mi ağrıyor ters mi geliyor .işte bir sey var ya .Bir anne aslında aynı anda 2 bebek buyutebilirmis .Her bebek kendi göğsünü alirmis .demekki sol göğsün diğer bebeğin
Aynen az emiyor ama dolu karnı baktığımdaBenim de ya. Daha önce yapmazdı. Hem daha az emiyor. Hem de çekip duruyor.
Anlayamadım ne olduğunu. 3 haftada 550 Gr almış. 650 Gr ile ayı kapatırız muhtemelen
Tuz lambası bende de var ama kullanmıyordumBizde de burun tıkanıklığı var. Şu dönem herkeste var zaten. Ağlıyor, her gün de temizlemiyorum burnunu çok da alışmasın diye.
Tuz lambası aldık, odamıza koyduk. O günden sonra temizlemediğim halde kalkmadı tıkanıklık yüzünden. Hem hava temizleyici, hem tıkanıklık için çok iyi.
Öncesinde 2 saatte bir kalkardı.
Kafası yukarıda gövdesi aşağıda olacak şekilde emziriyorum. Genelde ayaklar serbest oluyor. Bazen de yatarak. Belki sizlerde bunları yapıyorsunuz bilmiyorum belkide bnm bebek alıştı o yoğunluğa sabahları. Midesi boş olduğu için direkt gidiyor.Hangi pozisyonla emziriyorsun
Birlikte derken emerek mi öyle kokınuza mı uyudu.Biz ilk kez birlikte uyuduk, ağlamadı. Tarihe not düşeyim istedim
Kokumla. Benmhiç yatarak emzirmedim. Gazını çıkarmak için kalkmak gerekiyor çünkü, yoksa çok kusuyorBirlikte derken emerek mi öyle kokınuza mı uyudu.
Teşekkür ederim çok sağolun35kvk doktora gidecektiniz bugün geçmiş yazılanları okumadim ama eğer yazmadiysaniz bizide bilgilendirin lütfen... geçmiş olsun ..
Sen nereye ben orayaNerdesin sahihiç fark etmemişiz bak şimdi sen söyleyince merak ettim bu fbtl nerde ki diye
Yaaaa kıyamamDün gece yine dendim yok. Emzik harici her şeyi emiyor. kolumu yanağımı hatta bazen memenin ucunu denk getiremeyince başka bir yerlerini kıstırıp acıtıyor.
Ben aldım ucuz geldi ciddennn iyide ıslak mendiliIslak mendil de uyguna geliyor şimdi diğer yerlerle karşıaştırdım. Islak mendil alıcam
Zaten gittikçe de azalıyor yani senin bu ay 650 aldıysa bir sonraki ay 500 400 olur çok büyük atak yapmazsa .çünkü benimki 1100 950 800 diye gitti 20 günde 450 gram almış max 700 gram alır. Bir sonraki ay da böyle giderse 400 500 alır. Artık öyle 700 800 olmaz .emse bile hareket edeceklerBenim de ya. Daha önce yapmazdı. Hem daha az emiyor. Hem de çekip duruyor.
Anlayamadım ne olduğunu. 3 haftada 550 Gr almış. 650 Gr ile ayı kapatırız muhtemelen
Valla o beni yemeye çalışıyor ağzını açarak geliyor bana hepBu çocuğu yiyebiliyomuyuz acaba çünkü artık dayanamayıp bu tatlılığa yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?