- 22 Aralık 2019
- 189
- 730
- 53
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.741
Benim kız da öyle uyku süresi değişiyor gündüz ama asla 2 saat kesintisiz uyumuyorKızlar sizin veletler gündüz kac defa kacar dk yatıyor acaba
Bızımkı 2 saatte bır 40 dk yatıyor
Internette her gunduz uykusunun mın 2 saat surmesı gerektıgı ve 3 gunduz uykusu uyuması gerektıgı yazıyor
Ama bızımkı 40 dk gecınce uyanıyor
Günaydınnn nasılsınız görüşmeyeli o kadar mudavim üyeyim insan bir sorar nerdesin
yoncambenim yöneticimiz nerdesinnn
Kızlar 3 aylk erkek bebegim 5370 gram cıktı boy 61 sizce de kilosu az degil mi ?
Bwnimki de 2 gundur almiyor biraz sağıp veriyorum damaklarına bi bak istersen sertlesme var mi bizimkinin damağı sert ve beyaz onla alakalı gibiÖzellıklr solu almadı. 1 saattir meme vermeye çalışıyorum.
3490 dogdu ilk ay 800 ikinci ay 700 3.ay 520 gram aldı doktor az aldıgını mamayı daha fazla vermem gerektigini söyledi . Anne sütü artı mama olarak gidiyoruz ama mamayı az veriyordum bouu gecen ay 58 di bu ay 61Kaç kilo doğdu, her ay kaç gram aldı bunlar önemli.
Doktor veya ebe bir şey demedi mi ölçünce?
Ne zaman başladın mamaya3490 dogdu ilk ay 800 ikinci ay 700 3.ay 520 gram aldı doktor az aldıgını mamayı daha fazla vermem gerektigini söyledi . Anne sütü artı mama olarak gidiyoruz ama mamayı az veriyordum bouu gecen ay 58 di bu ay 61
M Mucize yolunda oğluşumu tebrik eder misiniz uçağa bindi ve ağlamadıaksine çocuk bunu bekliyormuş gibi uçaktakilere hiç görmediğim cilveleri, gülücükleri yaptı
Maşallah ne güzel, bnmki yatınca meme arıyor ağlıyor. Karnı doyunca gülücük saçıyor uyumak nerdeeee...Kokumla. Benmhiç yatarak emzirmedim. Gazını çıkarmak için kalkmak gerekiyor çünkü, yoksa çok kusuyor
Gelsin benimkini uyutsun onu yazanKızlar sizin veletler gündüz kac defa kacar dk yatıyor acaba
Bızımkı 2 saatte bır 40 dk yatıyor
Internette her gunduz uykusunun mın 2 saat surmesı gerektıgı ve 3 gunduz uykusu uyuması gerektıgı yazıyor
Ama bızımkı 40 dk gecınce uyanıyor
1. Ayından beri mama veriyorum ama azdı hep geceleri hiç mama almıyor mesela hep meme ve uykusu cok iyi huzursuz degilNe zaman başladın mamaya
Sen kafasında bi yemek olarak gözüküyosun ondaValla o beni yemeye çalışıyor ağzını açarak geliyor bana hep
3 aydır böyleyiz ama bizBwnimki de 2 gundur almiyor biraz sağıp veriyorum damaklarına bi bak istersen sertlesme var mi bizimkinin damağı sert ve beyaz onla alakalı gibi
Evet canım nimenrix te olacağız. Bexsoroyu 3. 5. 15. Ay nimenrix 7. Ve 14. Ay olarak plandı. Akşam 8 buçuğa kadar ateş falan yoktu sonra çıktı en yüksek 38.3 oldu calpol verdim gece de yükselmedi hala kontrol ediyorum Şuan yok ateşi inşallah tekrar çıkmazAşı takvimini nasıl planladı doktorunuz nimenrix te olacakmısınız bizim doktorda önce bexsoro yu söyledi ama ağır ni aşıymış çok ateş yapıyor diye 3 ve 5. aylara nimenrix 7 ve 9. aylara bexsoro planladık sizde ateş oldumu nasıl bebiş
Haklısın valla. HainlerSormazlar anam sormazlar. Hep topiğe uğramayanları merak ediyolar
Bana dün lcw kodu göndermedi bi Allah'ın kulu. Amy gönderdi ama o da geç kaldı ürün uçtu
NasipSormazlar anam sormazlar. Hep topiğe uğramayanları merak ediyolar
Bana dün lcw kodu göndermedi bi Allah'ın kulu. Amy gönderdi ama o da geç kaldı ürün uçtu
Hiç saat tutmuyorum:)Benim kız gündü 4 saat kadar uyur normalde. Bugün 1 saat uyuyup kalktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?