Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sizin veletler gündüz kac defa kacar dk yatıyor acaba
Bızımkı 2 saatte bır 40 dk yatıyor
Internette her gunduz uykusunun mın 2 saat surmesı gerektıgı ve 3 gunduz uykusu uyuması gerektıgı yazıyor
Ama bızımkı 40 dk gecınce uyanıyor

Benim kız da öyle uyku süresi değişiyor gündüz ama asla 2 saat kesintisiz uyumuyor

Günaydınnn nasılsınız görüşmeyeli o kadar mudavim üyeyim insan bir sorar nerdesin
yoncambenim yöneticimiz nerdesinnn

Sormazlar anam sormazlar. Hep topiğe uğramayanları merak ediyolar

Bana dün lcw kodu göndermedi bi Allah'ın kulu. Amy gönderdi ama o da geç kaldı ürün uçtu

Kaç kilo doğdu, her ay kaç gram aldı bunlar önemli.
Doktor veya ebe bir şey demedi mi ölçünce?
3490 dogdu ilk ay 800 ikinci ay 700 3.ay 520 gram aldı doktor az aldıgını mamayı daha fazla vermem gerektigini söyledi . Anne sütü artı mama olarak gidiyoruz ama mamayı az veriyordum bouu gecen ay 58 di bu ay 61

3490 dogdu ilk ay 800 ikinci ay 700 3.ay 520 gram aldı doktor az aldıgını mamayı daha fazla vermem gerektigini söyledi . Anne sütü artı mama olarak gidiyoruz ama mamayı az veriyordum bouu gecen ay 58 di bu ay 61
Ne zaman başladın mamaya

M Mucize yolunda oğluşumu tebrik eder misiniz uçağa bindi ve ağlamadı aksine çocuk bunu bekliyormuş gibi uçaktakilere hiç görmediğim cilveleri, gülücükleri yaptı
Oğlusunun cilvesini severim oğlusun değişiklik istiyormus canım maşallah tebrik ediyorum ve kocaman sarılıyorum kv de şaşırmıştır bende ağlıyor tanımadığı insanlara cilve yapıyor diye

Gelsin benimkini uyutsun onu yazan

Evet canım nimenrix te olacağız. Bexsoroyu 3. 5. 15. Ay nimenrix 7. Ve 14. Ay olarak plandı. Akşam 8 buçuğa kadar ateş falan yoktu sonra çıktı en yüksek 38.3 oldu calpol verdim gece de yükselmedi hala kontrol ediyorum Şuan yok ateşi inşallah tekrar çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…