- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.761
Hiç saat tutmuyorum, uyutmak için ısrar da etmiyorum.Kızlar sizin veletler gündüz kac defa kacar dk yatıyor acaba
Bızımkı 2 saatte bır 40 dk yatıyor
Internette her gunduz uykusunun mın 2 saat surmesı gerektıgı ve 3 gunduz uykusu uyuması gerektıgı yazıyor
Ama bızımkı 40 dk gecınce uyanıyor
Allah hickimseyi elden ayaktan dusurup kimseye muhtac etmesin herkes evinde parasiyla saglikli mutlu olsun... suan kayinvalidemdeyim kayınvalidesi de burda görümcemin cocugu da kadın 3 cocukla ilgileniyor gibi. Keske buyuk babannemiz saglikli olsaydi da evinde olsaydi o kadincagizi her gordugumde Allahim hicbirimize elden ayaktan dusurup kimseye muhtac etme diyorum. Cok zor Allah razi olsun kayinvalidemden kadina gercekten iyi bakiyor." sanki Kayınvalıdeme ben bakıyormuşum da
Maaşını eltim yiyormuş gibi mutsuzluk var içinde bugün
Açık gözüküyor ama yapayım arada evetTuz lambası bende de var ama kullanmıyordum
Deneyeyim bakalım
Ama bence temizle az önce bi tıkandı ki nefes alamıyordu nerdeyse birden bire oldu
Amin canim.Allah hickimseyi elden ayaktan dusurup kimseye muhtac etmesin herkes evinde parasiyla saglikli mutlu olsun... suan kayinvalidemdeyim kayınvalidesi de burda görümcemin cocugu da kadın 3 cocukla ilgileniyor gibi. Keske buyuk babannemiz saglikli olsaydi da evinde olsaydi o kadincagizi her gordugumde Allahim hicbirimize elden ayaktan dusurup kimseye muhtac etme diyorum. Cok zor Allah razi olsun kayinvalidemden kadina gercekten iyi bakiyor.
1 seferde 4 saat miBenim kız gündü 4 saat kadar uyur normalde. Bugün 1 saat uyuyup kalktı.
Masallah sadece uykusu gelınce aglıyosa superHiç saat tutmuyorum, uyutmak için ısrar da etmiyorum.
Uykusu gelince zaten belli ediyor, ağlıyor. Günde 3 kez kesin uyuyor.
Bazen yarım saat, bazen de 2 saat.
Masallah sadece uykusu gelınce aglıyosa super
Bızımkı kolık emince aglıyor gaz var dıye aglıyor acıkınca aglıyor sureklı agladıgı ıcın uykusu mu geldı kestıremıyorum ancak saat hesabı yaparsam anlıyorum meme mı ıstıyo uykusu mu geldı dıye.Ve fıkkat ettım 40 dk dan fazla uyumuyor
Bende tutmuyorum aslında ama kiz çok dakik aynı saatlerde uyuyup uyanıyor genelde.Hiç saat tutmuyorum:)
Demek istemiyorum ama işte anlasiliyor1 seferde 4 saat miöyleyse deme kimseye kiz nazar değer maşallah
Maşallah diyelimDemek istemiyorum ama işte anlasiliyorbazen alıp okula gidiyorum herkes ne zaman gorsekk uyuyor bu diyorlar. Bende dışarda diye yoksa evde uyumuyor diyorum. 13 gibi emmeye yatıyoruz direk dalıyor 1 saat bazen 1.5 saat emerek uyuyor sonra ben kaciyoru 5 bucuga kadar uyuyor saaatleri de abisinin eve geliş gidişinden biliyorum. O çıkarken meme istiyor. Tekrar geldiğinde uyuyor oluyor. Ama 2 gündür. 1-2 saatte uyanıyor. Geçen kv em bunun gibi 10 çocuğa bakılır diyor. Dedim bir tanesi bari kolay olsun. Abisi canıma ot tıkadı resmen
Hala da devam ediyor.
Toplamda mi? Kesintisiz mi?Benim kız gündü 4 saat kadar uyur normalde. Bugün 1 saat uyuyup kalktı.
2 saatte bir benimki de ortalama. 25-45 dk 3 uyku bir de 1 saatten uzun uyuyor. Toplam 3 saat falan. Saat tutuyorum ben de hep çünkü kolik anası olmakKızlar sizin veletler gündüz kac defa kacar dk yatıyor acaba
Bızımkı 2 saatte bır 40 dk yatıyor
Internette her gunduz uykusunun mın 2 saat surmesı gerektıgı ve 3 gunduz uykusu uyuması gerektıgı yazıyor
Ama bızımkı 40 dk gecınce uyanıyor
Bnmkide memede uyumayı seviyo ama kollarım ağrıyor yarım saatte siz iyi 1,5 saat dayanıyorsunuz. Bnm mabadlarım ağrıyor kalktığımda. MaşaallahDemek istemiyorum ama işte anlasiliyorbazen alıp okula gidiyorum herkes ne zaman gorsekk uyuyor bu diyorlar. Bende dışarda diye yoksa evde uyumuyor diyorum. 13 gibi emmeye yatıyoruz direk dalıyor 1 saat bazen 1.5 saat emerek uyuyor sonra ben kaciyoru 5 bucuga kadar uyuyor saaatleri de abisinin eve geliş gidişinden biliyorum. O çıkarken meme istiyor. Tekrar geldiğinde uyuyor oluyor. Ama 2 gündür. 1-2 saatte uyanıyor. Geçen kv em bunun gibi 10 çocuğa bakılır diyor. Dedim bir tanesi bari kolay olsun. Abisi canıma ot tıkadı resmen
Hala da devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?