- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.781
Tuz lambası nasıl bişey ?Bizde de burun tıkanıklığı var. Şu dönem herkeste var zaten. Ağlıyor, her gün de temizlemiyorum burnunu çok da alışmasın diye.
Tuz lambası aldık, odamıza koyduk. O günden sonra temizlemediğim halde kalkmadı tıkanıklık yüzünden. Hem hava temizleyici, hem tıkanıklık için çok iyi.
Öncesinde 2 saatte bir kalkardı.
Ooo nerede 2 saat uyuyacak benimkiKızlar sizin veletler gündüz kac defa kacar dk yatıyor acaba
Bızımkı 2 saatte bır 40 dk yatıyor
Internette her gunduz uykusunun mın 2 saat surmesı gerektıgı ve 3 gunduz uykusu uyuması gerektıgı yazıyor
Ama bızımkı 40 dk gecınce uyanıyor
Kitaplarda haftanın en az 3 5 günü en az 3 saat aralıksız ağlayan bebekler koliktir gibi bi şey yazıyordu sanki. Sayılardan emin değilim de durmadan ağlaması sanırım ayırt edici özellikBu kolik tam olarak neye karsilik geliyor. Hangi bebeler kolik oluyo? Uyumayan? Ota b.ka aglayan? Emmeyen ? Huysuz ?? Nasil saptiycaz bunu.
Kolik se anlarsın:)) sınır harbı yasıyor cıglık kıyamet gıcbırsekılde susmuyorBu kolik tam olarak neye karsilik geliyor. Hangi bebeler kolik oluyo? Uyumayan? Ota b.ka aglayan? Emmeyen ? Huysuz ?? Nasil saptiycaz bunu.
Rüya gibi dimiToplamda mi? Kesintisiz mi?
Kesintisiz. Sabah 8 de uyanıyor. 9a kadar emerek uyuyor. Sonra bırakıyorum uyumaya devam ediyor 10.30 gibi uyanıyor. bazen 11 sonra yine emiyor 12 ye kadar emerek uyuyor. 12 de abisi geliyor. Beraber yemek yiyoruz abisi gidene kadar oynuyor. 13 gibi tekrar yatıp bu sefer 17.30 gibi kalkıyor genelde. Bazen de 15.30 kalkıyor. Bazen 13 de uyumuyir o zaman da 15.30 gibi uyuyup 19 da kalkıyor.Toplamda mi? Kesintisiz mi?
Yaaa öbür çocuğum ne gece gündüz uyumazdi. Bu uyusun bariRüya gibi dimi
Ben kucağımda dayanamam o kadsr. Yatakta yanyana yatıyoruz. Öyle emiyor. Yoksa bende duramam o kadarBnmkide memede uyumayı seviyo ama kollarım ağrıyor yarım saatte siz iyi 1,5 saat dayanıyorsunuz. Bnm mabadlarım ağrıyor kalktığımda. Maşaallah
Aslında hepsi. 3 farklı doktora gittik. Genel olarak huzursuz, ağlayan bebeklerde kolik düşünülür dedi hepsi. Bebekler çoğunlukla açken, uykuları varken ağlıyor ama kolik hep ağlıyor yani sebebi yok ve yüzü buruşuyor alnı m oluyorBu kolik tam olarak neye karsilik geliyor. Hangi bebeler kolik oluyo? Uyumayan? Ota b.ka aglayan? Emmeyen ? Huysuz ?? Nasil saptiycaz bunu.
Kitaplarda haftanın en az 3 5 günü en az 3 saat aralıksız ağlayan bebekler koliktir gibi bi şey yazıyordu sanki. Sayılardan emin değilim de durmadan ağlaması sanırım ayırt edici özellik
Kolik se anlarsın:)) sınır harbı yasıyor cıglık kıyamet gıcbırsekılde susmuyor
Gazdan kaynaklandıgı yazıyor ama ben pek ınanmıyorum
Vunku eget bısekılde dıkkatını dagıtabılırsen susuyor ama ıste o kısım bıraz zor cunku kendınden gecıyor aglarken
Bırde sureklı mızmız ota boka aglafı aglıcak seklınde takılıyor
Aslında hepsi. 3 farklı doktora gittik. Genel olarak huzursuz, ağlayan bebeklerde kolik düşünülür dedi hepsi. Bebekler çoğunlukla açken, uykuları varken ağlıyor ama kolik hep ağlıyor yani sebebi yok ve yüzü buruşuyor alnı m oluyor
Cok gecmis olsn. Ateş şikayetiyle mi gittiniz doktora?Kizlar 3,5ayi pazar gunu bitirdik bebegim bugun covid pozitif cikti. Allah korusun ama yasayan var mi? Doktor sadece calpol verelim dedi takipteyiz su anlik atesini. Ne yapilabilir bilen var mi?
Evet ve biraz da oksuruk cok tesekkur ederimCok gecmis olsn. Ateş şikayetiyle mi gittiniz doktora?
Aralıksız sandım benKesintisiz. Sabah 8 de uyanıyor. 9a kadar emerek uyuyor. Sonra bırakıyorum uyumaya devam ediyor 10.30 gibi uyanıyor. bazen 11 sonra yine emiyor 12 ye kadar emerek uyuyor. 12 de abisi geliyor. Beraber yemek yiyoruz abisi gidene kadar oynuyor. 13 gibi tekrar yatıp bu sefer 17.30 gibi kalkıyor genelde. Bazen de 15.30 kalkıyor. Bazen 13 de uyumuyir o zaman da 15.30 gibi uyuyup 19 da kalkıyor.
Bi ara benimkide öyleydi uykusunda ağlıyodu. Kaç kere oldu hep ama şuan geçti sanırım dönemselKızlar ya benim bebeğim uykusunda çok sık çığlık atıyor, ağlıyor. Çok üzülüyorum
Mesela şu an 40 dakikadır uyuyor, 3 kez çığlık attı, ağladı.
Bu da bir dönem mi acaba? Sizinkiler nasıl?
Çok geçmiş olsunEvet ve biraz da oksuruk cok tesekkur ederim
Örneğin linkteki gibi. Doğal tuz, lamba ile ısınıyor. İnternetten faydalarına bakabilirsin.Tuz lambası nasıl bişey ?
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun
Benim bebeğimde aynı durumda ben sadece anne sütü veriyorum doktorumuz bebek huzursuz değilse herşey normal dedi bende kafama takıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef1. Ayından beri mama veriyorum ama azdı hep geceleri hiç mama almıyor mesela hep meme ve uykusu cok iyi huzursuz degil
Bu uygulamanın adı neKesinlikle aynı durumdayım, gece uykusu bir şekilde uyuyor 5-6 kez uyansada bana zorluk olmuyor artık. Ama gündüzleri o uyurken bir şey yapamamak yanından kalktığımda uyanması beni çok yoruyor . Gündüz uykusunda istediği an uyutmazsam dediğin gibi sürekli huysuz aglak ama kendisi de gecemiyor . İllaki meme ve pış piş gerekiyor.
Baksana bu bugünkü veriniz hep 40 dk dongulerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?