Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tuz lambası nasıl bişey ?

Ooo nerede 2 saat uyuyacak benimki valla bazen 1 uykuyla durduğu oluyor uyumuyorr

Bu kolik tam olarak neye karsilik geliyor. Hangi bebeler kolik oluyo? Uyumayan? Ota b.ka aglayan? Emmeyen ? Huysuz ?? Nasil saptiycaz bunu.
Kitaplarda haftanın en az 3 5 günü en az 3 saat aralıksız ağlayan bebekler koliktir gibi bi şey yazıyordu sanki. Sayılardan emin değilim de durmadan ağlaması sanırım ayırt edici özellik

Bu kolik tam olarak neye karsilik geliyor. Hangi bebeler kolik oluyo? Uyumayan? Ota b.ka aglayan? Emmeyen ? Huysuz ?? Nasil saptiycaz bunu.
Kolik se anlarsın:)) sınır harbı yasıyor cıglık kıyamet gıcbırsekılde susmuyor
Gazdan kaynaklandıgı yazıyor ama ben pek ınanmıyorum
Vunku eget bısekılde dıkkatını dagıtabılırsen susuyor ama ıste o kısım bıraz zor cunku kendınden gecıyor aglarken
Bırde sureklı mızmız ota boka aglafı aglıcak seklınde takılıyor

Toplamda mi? Kesintisiz mi?
Kesintisiz. Sabah 8 de uyanıyor. 9a kadar emerek uyuyor. Sonra bırakıyorum uyumaya devam ediyor 10.30 gibi uyanıyor. bazen 11 sonra yine emiyor 12 ye kadar emerek uyuyor. 12 de abisi geliyor. Beraber yemek yiyoruz abisi gidene kadar oynuyor. 13 gibi tekrar yatıp bu sefer 17.30 gibi kalkıyor genelde. Bazen de 15.30 kalkıyor. Bazen 13 de uyumuyir o zaman da 15.30 gibi uyuyup 19 da kalkıyor.

Aslında hepsi. 3 farklı doktora gittik. Genel olarak huzursuz, ağlayan bebeklerde kolik düşünülür dedi hepsi. Bebekler çoğunlukla açken, uykuları varken ağlıyor ama kolik hep ağlıyor yani sebebi yok ve yüzü buruşuyor alnı m oluyor

Kitaplarda haftanın en az 3 5 günü en az 3 saat aralıksız ağlayan bebekler koliktir gibi bi şey yazıyordu sanki. Sayılardan emin değilim de durmadan ağlaması sanırım ayırt edici özellik

Benim bebe kismen kolik gibi hele bugün bence tam kolik. Sinirimi zorluyor cok bunaldm.

Aralıksız sandım ben
Benimki de günlük olarak aşağı yukarı aynı uyuyor

Bi ara benimkide öyleydi uykusunda ağlıyodu. Kaç kere oldu hep ama şuan geçti sanırım dönemsel

1. Ayından beri mama veriyorum ama azdı hep geceleri hiç mama almıyor mesela hep meme ve uykusu cok iyi huzursuz degil
Benim bebeğimde aynı durumda ben sadece anne sütü veriyorum doktorumuz bebek huzursuz değilse herşey normal dedi bende kafama takıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef

Bu uygulamanın adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…