Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani sizinkide az kilo mu alıyor ?
Evet ilk 3300 doğdu ilk ay 800 ikinci ay 700 gram aldı 3. ay daha tartılmadık ama 500 almış olsa şükredeceğim uykuları iyi huzursuz bebek değil doktor aç çocuk huzursuz olur rahat uyumaz dedi mama vermek istemedi bu ay nasıl olur bilmiyorum

Ay sus sus söyleme maşallah

Ben şuan evdeki herkesi uyuttum iimutfakta bişiler yiyorum. Amy gibi bir mutsuzluk var üstümde. Görümcem de yok, eltimde yok. İleride yandım

Uyku konusunda motive ediyor beni ve daha düzenli oluyor ,çok düzenli kullanmasam da özellikle gündüz uykularında kullanıyorum . Haftalık çizelge falan veriyor takip için güzel
İndiricem uykularını takip etmek istiyorum bayadır.
Hafta sonu biraz düzeni kaçtı mesela, erken geçti gece uykusuna, gecenin bir yarısı uykusunu almış bir şekilde kalktı, gülücükler öpücükler. Dün gecede o rutini tekrarlar gibi olduk bu gece korkutuyor beni yine öyle yapar mı diye. Uykusuzluktan çift görüyodum bir ara

Tuz lambası bende de var ama kullanmıyordum
Deneyeyim bakalım
Ama bence temizle az önce bi tıkandı ki nefes alamıyordu nerdeyse birden bire oldu
Bizim de birkaç gecedir burun tıkanıklığından uyuyamıyor serum fizyolojik de yapıyorum ama o geniz akıntısını geçiremiyoruz. Doktor alerji olmaz küçük bebeklerde diyor niye oluyor anlamıyorum. Bi damla verdi o anında etki ediyor açıyor genzini ama içinde paraben var sürekli veremiyorum içim rahat etmiyor. Gece yatarken veriyorum etkisi geçene kadar iyi sonra yine aynı

Tekstil tozları, parfümler, ev akarları üşümesi.. Bir çok şey sebep oluyor aslında burnunun tıkanmasına genzinin akmasına. Ben bol bol açmaya çalışıyorum

Ben de hep alıcam unutuyorum tuz lambası.
Peki bunu yatılan odaya koymak şart mı? Yoksa orta bir yere koyunca geniş bir alana yayılıyor mu faydası?

Benimde aynı şekilde ben günde 2 kez 100 cc mama vermeme ragmen 520 gram almış sadece

Ay sus sus söyleme maşallah

Ben şuan evdeki herkesi uyuttum iimutfakta bişiler yiyorum. Amy gibi bir mutsuzluk var üstümde. Görümcem de yok, eltimde yok. İleride yandım
Ooo ne güzel uyutmuswun. Bende bebeyi uyuttum büyüğe kurabiye yaptım. Erkenden uyuttugum için az emdi diye içine sinmedi şimdi aldım emziriyorum görümce elti ve hatta kayibirader de yoktu sende yanlış hatırlamıyorsam. Evet işin zor.korkutmak gibi olmasın.

Öncelikle maşallah inşallah nazar olmaz minnos uyuduğu zaman ile uyandığı zaman arası uzun sütünüzü sagiyor musunuz uyanıp emmesini mi bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…