- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.801
Yani sizinkide az kilo mu alıyor ?Benim bebeğimde aynı durumda ben sadece anne sütü veriyorum doktorumuz bebek huzursuz değilse herşey normal dedi bende kafama takıyorum ama yapacak bir şey yok maalesef
Uyku konusunda motive ediyor beni ve daha düzenli oluyor ,çok düzenli kullanmasam da özellikle gündüz uykularında kullanıyorum . Haftalık çizelge falan veriyor takip için güzelBu uygulamanın adı ne
Evet ilk 3300 doğdu ilk ay 800 ikinci ay 700 gram aldı 3. ay daha tartılmadık ama 500 almış olsa şükredeceğim uykuları iyi huzursuz bebek değil doktor aç çocuk huzursuz olur rahat uyumaz dedi mama vermek istemedi bu ay nasıl olur bilmiyorumYani sizinkide az kilo mu alıyor ?
Ay sus sus söyleme maşallahDemek istemiyorum ama işte anlasiliyorbazen alıp okula gidiyorum herkes ne zaman gorsekk uyuyor bu diyorlar. Bende dışarda diye yoksa evde uyumuyor diyorum. 13 gibi emmeye yatıyoruz direk dalıyor 1 saat bazen 1.5 saat emerek uyuyor sonra ben kaciyoru 5 bucuga kadar uyuyor saaatleri de abisinin eve geliş gidişinden biliyorum. O çıkarken meme istiyor. Tekrar geldiğinde uyuyor oluyor. Ama 2 gündür. 1-2 saatte uyanıyor. Geçen kv em bunun gibi 10 çocuğa bakılır diyor. Dedim bir tanesi bari kolay olsun. Abisi canıma ot tıkadı resmen
Hala da devam ediyor.
İndiricemUyku konusunda motive ediyor beni ve daha düzenli oluyor ,çok düzenli kullanmasam da özellikle gündüz uykularında kullanıyorum . Haftalık çizelge falan veriyor takip için güzel
Bizde de burun tıkanıklığı var. Şu dönem herkeste var zaten. Ağlıyor, her gün de temizlemiyorum burnunu çok da alışmasın diye.
Tuz lambası aldık, odamıza koyduk. O günden sonra temizlemediğim halde kalkmadı tıkanıklık yüzünden. Hem hava temizleyici, hem tıkanıklık için çok iyi.
Öncesinde 2 saatte bir kalkardı.
Bizim de birkaç gecedir burun tıkanıklığından uyuyamıyor serum fizyolojik de yapıyorum ama o geniz akıntısını geçiremiyoruz. Doktor alerji olmaz küçük bebeklerde diyor niye oluyor anlamıyorum. Bi damla verdi o anında etki ediyor açıyor genzini ama içinde paraben var sürekli veremiyorum içim rahat etmiyor. Gece yatarken veriyorum etkisi geçene kadar iyi sonra yine aynıTuz lambası bende de var ama kullanmıyordum
Deneyeyim bakalım
Ama bence temizle az önce bi tıkandı ki nefes alamıyordu nerdeyse birden bire oldu
Tekstil tozları, parfümler, ev akarları üşümesi.. Bir çok şey sebep oluyor aslında burnunun tıkanmasına genzinin akmasına. Ben bol bol açmaya çalışıyorumBizim de birkaç gecedir burun tıkanıklığından uyuyamıyor serum fizyolojik de yapıyorum ama o geniz akıntısını geçiremiyoruz. Doktor alerji olmaz küçük bebeklerde diyor niye oluyor anlamıyorum. Bi damla verdi o anında etki ediyor açıyor genzini ama içinde paraben var sürekli veremiyorum içim rahat etmiyor. Gece yatarken veriyorum etkisi geçene kadar iyi sonra yine aynı
Bizde de burun tıkanıklığı var. Şu dönem herkeste var zaten. Ağlıyor, her gün de temizlemiyorum burnunu çok da alışmasın diye.
Tuz lambası aldık, odamıza koyduk. O günden sonra temizlemediğim halde kalkmadı tıkanıklık yüzünden. Hem hava temizleyici, hem tıkanıklık için çok iyi.
Öncesinde 2 saatte bir kalkardı.
Benimkide 3 gundur yapmadiKızçem 24 saatten fazladır kaka yapmadı. Bu gece bir muamma
Benimde aynı şekilde ben günde 2 kez 100 cc mama vermeme ragmen 520 gram almış sadeceEvet ilk 3300 doğdu ilk ay 800 ikinci ay 700 gram aldı 3. ay daha tartılmadık ama 500 almış olsa şükredeceğim uykuları iyi huzursuz bebek değil doktor aç çocuk huzursuz olur rahat uyumaz dedi mama vermek istemedi bu ay nasıl olur bilmiyorum
Benimkide 3 gundur yapmadi
Yarinda beklicem yapmazsa fitil le yaptıracam
Mama alıyor mu ?Benimki hiç bu kadar durmamıştı.
Yarın da bekliyim sonra yapmazsa yaptırırım..
Mama alıyor mu ?
Kız zaten 5 saat kadar kesintisiz uyuyor öğleden sonra. Ama hafta da 4 gün uyuyorsa 3 gün uyumuyor.Aralıksız sandım ben
Benimki de günlük olarak aşağı yukarı aynı uyuyor
Ooo ne güzel uyutmuswun. Bende bebeyi uyuttum büyüğe kurabiye yaptım. Erkenden uyuttugum için az emdi diye içine sinmedi şimdi aldım emziriyorumAy sus sus söyleme maşallah
Ben şuan evdeki herkesi uyuttum iimutfakta bişiler yiyorum. Amy gibi bir mutsuzluk var üstümde. Görümcem de yok, eltimde yok. İleride yandım
Günde 1 kabız yapmaz bence.Akşam uyutmadan önce veriyorum. Genelde günde bir yani.
100-120 arası falan içiyor onu da..
Öncelikle maşallah inşallah nazar olmaz minnos uyuduğu zaman ile uyandığı zaman arası uzun sütünüzü sagiyor musunuz uyanıp emmesini mi bekliyorsunuzKesintisiz. Sabah 8 de uyanıyor. 9a kadar emerek uyuyor. Sonra bırakıyorum uyumaya devam ediyor 10.30 gibi uyanıyor. bazen 11 sonra yine emiyor 12 ye kadar emerek uyuyor. 12 de abisi geliyor. Beraber yemek yiyoruz abisi gidene kadar oynuyor. 13 gibi tekrar yatıp bu sefer 17.30 gibi kalkıyor genelde. Bazen de 15.30 kalkıyor. Bazen 13 de uyumuyir o zaman da 15.30 gibi uyuyup 19 da kalkıyor.
Bazı bebeklere ne yaparsanız yapın yapısı minyon olabiliyormuş. Ileriki hayatlarında belki minyon olmayacaklar ama olabilirmiş.Benimde aynı şekilde ben günde 2 kez 100 cc mama vermeme ragmen 520 gram almış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?