Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar yeniyıldan sonra tekstil ve giyime yüzde elli zam gelecek diye duydum arkadaşlardan. Ben 7. Aydan önce alışveriş yapmayı düşünmüyordum ama ne yapsak cinsiyette belli değil ama bir kaç parça alsam mı acaba bilemedim

Ben ilk kızımda 2 isim koydum pişman oldum, kızlık soyadını kullanmkta sıkıntı yaşayacak diye. 2. De tek isim kullandım. Ama erkeklerde güzel oluyor bence. Şimdi erkek olursa 2 isim, kız olursa tek isim olacak.

Bende haziran annelerine takılıyorum arada, alışveriş muhabbetleri filan gaza geliyorum. Ama benim büyük eşyalar hep var. Kıyafet alacam ama o da cinsiyet belli olmadan z

Bende böyle duydum ama yaz bebekleri olacak ancak hastane çıkışı alınabilir. Ee oda cinsiyete göre olur. Ben öğrenir öğrenmez cinsiyeti bebek arabasi gibi büyük ihtiyaçları halledeceğim. Kiyafet içinde acele etmiyorum kenara altin alıyorum hesaptan 1 gram 1 gram onu koyuyorum toplu alırım diye. Bir şey beğenirsem arada alırım yine. En azından 12 geçmeden bana erken geliyor.

Ben çok beğendim isimleri. Özellikle melek ismini çok severim. Bana huzur verir hep. Benimde 2 ismim var hiç sıkıntı yaşamadım ama eşimin 2 adı olması ona hep sorun aslında güzel isimleri onunda ama ikisini kullanmıyor o yüzden istemiyor. Benim oğullarım tek isim ikisinde de. Eşim hiç memnun olmadığından tek isim koyduk.

Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum. Evet birikim yapıp toplu almak mantıklı. Büyük parçalara bakıyorum da netten fiyatlar uçmuş cidden

Benim kız olursa da erkek olursa da ismi hazir nasıl bir doğurma aşkı varsa icimde kiz olursa 2 isim koyabilirim ama. O kadar bekledim içimde kalmasın iki sevdiğim ismide koyayım diye

Ben de çok erken olduğunu düşünüyorum. Evet birikim yapıp toplu almak mantıklı. Büyük parçalara bakıyorum da netten fiyatlar uçmuş cidden
Ben 2.el bakıyorum zaten son olacak arkadan kalmayacak gerek yok diye. Temiz 2.eller bile uçmuş. Doona var hala aklımda ama emin olamıyorum. Puseti bebek arabasına takmak çok zor gelmiyor direk almak daha mantıklı sanki ona 4500 verene kadar çok daha iyi bir bebek arabasi alırım. Bide süt sagma almam lazım muhakkak onlarda uçmuş. Başka büyük eşya almam zaten. Oglanlara yeni oda yapıp ayırırken bebeği olan odaya da onu geçireceğim beyaz almıştım.

Canım doona ikinci elleri bile çok pahalı
ilk çocuğun değil anladığım kadarıyla
Puset çok kısa süre kullanılıyor bilirsin
Bu arada 2021 temmuz annesiyim
Arada burayı da okuyorum neler yaşamışsınız öyle
Bahsi geçen arkadaşla benim de diyaloğum oldu soktayim

Canım benmde bit hafta geri çıkmıştı şimdi yakaladı haftasını canını sıkma

Ben de bakıcam ödünç alabileceğim varsa isticem, ben de 2. El bakabilirim aslında başka kullanılmayacak çünkü

Canım benmde bit hafta geri çıkmıştı şimdi yakaladı haftasını canını sıkma
Hadi inşallah ya çok moralim bozuldu ister istemez 12 gün önce kese 5+4 du adetimle uyumluydu 7+3 çıkacağını beklerken 6+1 çıkınca doktor pekd3 umutlu konuşmadı ister istemez bnm de moralim bozuldu 4 kaybim olduğu için ister istemez takildim bu konuda peki benm bisey yapmam gerekiyor mu bu gerilik için kalbi durur mu bebegimin çok korkuyorm kalp atış hızı 113 dedi 100 'ün altındakilere pek umut etmiyoruz ama 113 de iyi bi değer şuan dedi

Sağol canım teşekkür ederim sağlıklı olur inşallah sonra isimlere bakarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…