- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #98.821
Sağol başkanGeldim bi iyimisiniz diye bakmaya iyiymişsiniz
0-4 ,ay arası bebekler gündüz 5 7 saat uyuyabilirmis .hatta daha bile çok. Bebeginden bebeğine değişir. Bizimki böyle büyük büyük uyumaz.1 saat 1 saat uyuyor .bazen 1.5 saat .Aralıksız sandım ben
Benimki de günlük olarak aşağı yukarı aynı uyuyor
Birazda o gitsin diyebileceğim bir kişi olsun isterdimOoo ne güzel uyutmuswun. Bende bebeyi uyuttum büyüğe kurabiye yaptım. Erkenden uyuttugum için az emdi diye içine sinmedi şimdi aldım emziriyorumgörümce elti ve hatta kayibirader de yoktu sende yanlış hatırlamıyorsam. Evet işin zor. korkutmak gibi olmasın.
GünaydınGünaydın kızlar
Bişey sorucam size bizimkisi artık uykudan ağlayarak uyanıyor 1 haftadır böyle. Gazıda çok var muhtemelen oyüzden. Kaka yapmıyor4 gündür fitil verdim dün. Ona rağmen hala gazlı. Ne yapmalıyım? Aynı sorunu yaşayan varmı? Sürekli ıkınıyor.
Senden şikayet edenler bir köşede utanabilirGeldim bi iyimisiniz diye bakmaya iyiymişsiniz
Sonra uyanmadı mi bir daha. Canım benim kız da hep 4.30-5 gibi kalkıyordu. Sonra bıraktı. Ama bazen yine kalkıyor. Açılırsa ihtiyaç duyarsa kalkar zatenBenimki 12 gibi emdi sonra 2.30 gibi mizirdandi.ben de emzik verdim 1 saat daha uyumuş vicdanim sızladınormalde 12.30 gibi kalkıp 4 gibi bir daha kalkması gerekiyordu .Alışır mi acaba doğru mu yapıyorum
Başka bir sebebi vardır mamaya bağlama bence.Yapmıyordu şimdiye kadar
Zor canım. İlerde iyice yaşlandıkça sahada zor olucak. Korkutmak gibi olmasınBirazda o gitsin diyebileceğim bir kişi olsun isterdimböyle tek olmak kıymetli ama sıkılıyorum bazen
Yok ya şimdide sıkıcı. Kaoos istiyorum entrika istiyorumZor canım. İlerde iyice yaşlandıkça sahada zor olucak. Korkutmak gibi olmasınevet tek olmak simdi iyi belki ama.
Merve kız keşke aynı yerde yaşasaydık sana kahveye gelirdimTopigin gülü o
Bence iyi yapıyosunn eğer çok acıksaydı illa huysuz olur durmazdıBenimki 12 gibi emdi sonra 2.30 gibi mizirdandi.ben de emzik verdim 1 saat daha uyumuş vicdanim sızladınormalde 12.30 gibi kalkıp 4 gibi bir daha kalkması gerekiyordu .Alışır mi acaba doğru mu yapıyorum
YaaaaaSenden şikayet edenler bir köşede utanabilir
CansınTopigin gülü o
Ayyy bende bendeeeeMerve kız keşke aynı yerde yaşasaydık sana kahveye gelirdim
Benimki sanırım kolik değil normalde ağlama yok maşallah sadece uyanında ağlıyor pırtlayınca susuyor. Valla bazen çırpınıyor ben ellemiyorum hareket olsunda rahat çıkarsın diye. Son 1 haftadır böyle kaka da yapmıyor ç. Anlamadığım fitilde kaka yaptı o gaz hiçmi geçmez yahuGünaydın
Bizimki neredeyse 4 aylık hala ilk aydaki gibi gazlı hiç geçmedi. 3. Ay kontrolünde konuştuk doktorla, acaba ne zaman biter dedim belli olmuyor ama sona yaklaştığımız düşünüyorum dedi.
Nurse harveys kullanıyorum gaz masajı rutinler ve beyaz gürültü iyi geliyor.
Bunun dışında da çok ağlatmadan ne yaparsam yapmaya gayret ediyorum. Yani mesela mızıkladı mı hemen alıyorum, kıvtanmya başladı hemen alıyorum. Çünkü eğer ağlamaya başlarsa susmuyor. Kolik problems
Çalışıyor musun Allah kolaylık versin bir çocuğa yetişemiyoruz zor vallaMerhaba
İş + iki çocuk çok koşuşturmacali geçiyor. Bir süredir hiç okuyamadım burayı da
Ben de aciktigini sanmıyorum.bence elini ağzına götürmek için uyanıyor ya da başka bir şey içinBence iyi yapıyosunn eğer çok acıksaydı illa huysuz olur durmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?