Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aralıksız sandım ben
Benimki de günlük olarak aşağı yukarı aynı uyuyor
0-4 ,ay arası bebekler gündüz 5 7 saat uyuyabilirmis .hatta daha bile çok. Bebeginden bebeğine değişir. Bizimki böyle büyük büyük uyumaz.1 saat 1 saat uyuyor .bazen 1.5 saat .

Benimki 12 gibi emdi sonra 2.30 gibi mizirdandi.ben de emzik verdim 1 saat daha uyumuş vicdanim sızladı normalde 12.30 gibi kalkıp 4 gibi bir daha kalkması gerekiyordu .Alışır mi acaba doğru mu yapıyorum

Günaydın kızlar
Bişey sorucam size bizimkisi artık uykudan ağlayarak uyanıyor 1 haftadır böyle. Gazıda çok var muhtemelen oyüzden. Kaka yapmıyor4 gündür fitil verdim dün. Ona rağmen hala gazlı. Ne yapmalıyım? Aynı sorunu yaşayan varmı? Sürekli ıkınıyor.

Birazda o gitsin diyebileceğim bir kişi olsun isterdim böyle tek olmak kıymetli ama sıkılıyorum bazen

Günaydın

Bizimki neredeyse 4 aylık hala ilk aydaki gibi gazlı hiç geçmedi. 3. Ay kontrolünde konuştuk doktorla, acaba ne zaman biter dedim belli olmuyor ama sona yaklaştığımız düşünüyorum dedi.
Nurse harveys kullanıyorum gaz masajı rutinler ve beyaz gürültü iyi geliyor.

Bunun dışında da çok ağlatmadan ne yaparsam yapmaya gayret ediyorum. Yani mesela mızıkladı mı hemen alıyorum, kıvtanmya başladı hemen alıyorum. Çünkü eğer ağlamaya başlarsa susmuyor. Kolik problems

Kızlar gününüz aydın olsun. Bizimkinin damakları şişmiş beyaz beyaz heralde diş icin yer açıyor bir huzursuz emen bebem emmek istemiyor

Benimki 12 gibi emdi sonra 2.30 gibi mizirdandi.ben de emzik verdim 1 saat daha uyumuş vicdanim sızladı normalde 12.30 gibi kalkıp 4 gibi bir daha kalkması gerekiyordu .Alışır mi acaba doğru mu yapıyorum
Sonra uyanmadı mi bir daha. Canım benim kız da hep 4.30-5 gibi kalkıyordu. Sonra bıraktı. Ama bazen yine kalkıyor. Açılırsa ihtiyaç duyarsa kalkar zaten

Bence iyi yapıyosunn eğer çok acıksaydı illa huysuz olur durmazdı

Benimki sanırım kolik değil normalde ağlama yok maşallah sadece uyanında ağlıyor pırtlayınca susuyor. Valla bazen çırpınıyor ben ellemiyorum hareket olsunda rahat çıkarsın diye. Son 1 haftadır böyle kaka da yapmıyor ç. Anlamadığım fitilde kaka yaptı o gaz hiçmi geçmez yahu ıkınmayı bilmiyor hala ağlayınca yada öksürünce çıkacak sanıyor gösteriyorum anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…